Môj manžel je miláčik svojej matky

sono2
29. dec 2013

Myslím, že toto tu ešte nebolo. Bývame sami. Manžel je z troch bratov. Svokra mi hladká manžela, keď sme na návšteve, kde tu má na ňom ruku na stehne, ramene, hladká hlavu, aj si mu až do lona ľahla to už vyskočil. Keď začnú iní rozprávať, že hladká len jeho zo všetkých synov a keď jej to povie on, prehodí to na švandu. Mne to niekedy dosť vadí. Je to už ale dlllho nechcem riesenie len na zaujíma, že či to niekto zažíva.

svetluska82
29. dec 2013

😀 😀 😀 som sa pobavila, zabudli prestrihnut pupocnu snuru? Nech si manžel nesada k nej blizko. Ako na to reaguje on? Jej si nikdy nic nevravela?

sono2
autor
29. dec 2013

@svetluska82 nie čo si. Vždy si nejako tak sadne, že si ona prisadne. Nemá áno. A sa jej to páči. Si to neprizná pri tom to vidia všetci až sa mu smejú vtedy, že mal byť dievča. Vieš čo, niekedy som na prášky ale netrvá to dlho a ruka je preč. Je to smiešne nič neurobím sa v ňom vidí, či podobou všetko, povaha že je citlivý a tak. Moja mama keď to vidí. Ja neviem, ona si to asi neuvedomuje.

mamavera
29. dec 2013

@sono2 nech si ťa manžel posadí na kolená, objíma ťa pri sedení okolo pliec, pása, bozkáva, drží za ruku, hádam jej svitne, to čo robí, je choré
Ešte ma napadlo kúpiť jej šteniatko, alebo mačiatko pred všetkými jej povedať - aby si nemusela syna stále hladkať, toho už hladká jeho polovička.

janinah
29. dec 2013

nahovor svojho ocka,nech ťa v prítomnosti manžela hladká atď tiež 😀 ..inak mne by ruka vyletela a švacla by som ju po jej rukách a tiež by som to obratila na srandu,že na svoj majetok si nedám siahať 😀

czechzuzanaba
29. dec 2013

@janinah Za chvilu tu bude tema ze Snacha mi dala facku na Vanoce pred celou rodinou :D

svetluska82
29. dec 2013

sono2 no my ked ideme k svokre na navstevu, je tam tolko ludi, že by musela muzovi sediet svokra na kolenach, keby ho chcela hladkat 😀 A on jej nepovedal nikdy, že mu to vadi.....Co tak ju zamestnat vnucatom, varenim kavy, vysivanim.......

mirkita
29. dec 2013

@sono2 niektore zeny su proste take a nevedia inak lasku vyjadrit len dotykmi...poznam jednu 60tnicku co pred synmi v pohode aj do pol pasa naha prebehne, nevestu hladka po vlasoch, synov tiez za ruku chyta a pod...aj odvnucat si vynucuje pusinky,objatia atd...
Tvoja svokra mozno od svokra taketo nic uz nezaziva tak si to kompenzuje...tak mi to pripada aj pripade co som opisala

sono2
autor
29. dec 2013

@mamavera ale veď má muža 😀 to nechcem takto rozpitvávať. Ona dopraje len toto niekedy no.,. Ale keby som to tak robila tak to komentuje že láska a tak...

sono2
autor
29. dec 2013

@janinah nemám otca. On jej nevie tak striktne povedať... Je slušný. Niekedy voči nej až moc

sono2
autor
29. dec 2013

@mirkita nemá áno žiadne city len to tu nechcem písať. Aj nahá prebehne... Takže zatiaľ nikto 😀 to nemá

mamavera
29. dec 2013

@sono2 nech komentuje, veď je medzi vami láska, kto už len by sa mal bozkávať a objímať ak nie dvaja mladí ľudia? To my sa už držíme pod stolom za ruky, aby sa nám nesmiali- že dvaja zamilovaní starí somári 😀 😀 😀 😀 😀

blackcat8885
29. dec 2013

@sono2 Svokra je dosť divná podľa mňa 🙂 Treba s ňou hodiť vážnu reč,podľa mňa to nie je ok.Môjho bývalaho mama bola veľmi na neho fixovaná,aj on na ňu a aj to bol dôvod rozchodu.Telefonáty aj 10x denne,kontrola účtu a pod

natas4
29. dec 2013

@sono2 keby som zbadala ako predo mnou pobehuje naha svokra 😀 😀 😀 😀 😀 jaj az mi pri tej predstave zabehlo 😀 😀 😀 😀 😀

sono2
autor
29. dec 2013

@blackcat8885 nemôžem. Hej. Aj si volajú. Niekedy aj vybuchnem. By sme neboli spolu, keby sme pri nich bývali.

sono2
autor
29. dec 2013

@natas4 😀 vidíš sú všelijaké rodiny. Keď sa manžel schová keď sa oblieka, že mami. Že ój veď som ťa prebaľovala ťa poznám dole, myslím... 😀

ask
29. dec 2013

Skusim sa spytat z druhej strany... nie je nahodou najmladsi? Alebo nebol chorlavejsi, alebo nehrozilo mu niekedy nejake nebezpecenstvo zeby si ho vtedy obzvlast zamilovala? Viem ze matky nemaju robit rozdieli medzi detmi ale stava sa to.
A z mojho pohladu......uz teraz naplno verejne sa hlasim a priznavam k tomu ze moji synovia budu pre mna mojimi synmi, hoci by mali uz aj 50 rokov a za sebou aj po 3manzelstva 😎 . A ked ku mne pridu na navstevu, tak nevesta nenevesta, ale moje srdce materinske sa tiez potesi ked sa budem moct dotknut, pohladit ci chytit za ruku toho ktoreho som vynosila, porodila a odchovala 😵

blackcat8885
29. dec 2013

@sono2 Ja som mu povedala,že max.1 telefonát denne inak rozchod a aj tak v práci stále vyvolával,ešte aj ked išiel so mnou kúpiť si bundu tak najprv jej zavolal či môže byť taká farba a veľkosť-choré

ikke
29. dec 2013

a kreslo nemate? nech si manzel v maminkinej pritomnosti sada len do kresla alebo na stolicku, to si mu do lona urcite nelahne 😀

tenerifka
29. dec 2013

@sono2 Ma 3 synov, je z nich najmladsi? Mozno tuzila po dievcatku a nevyslo to a preto sa upla na syna......
Myslim, ze by mal zasiahnut tvoj manzel, sadat si tak, aby nemala moznost sa takto prejavovat, pripadne jej priamo povedat, ze uz je dospely a na taketo prejavy lasky ma svoju manzelku......

sono2
autor
29. dec 2013

@tenerifka nie je najmladší. Baby nehľadajte dôvod ani riesenie. Ja to všetko poznám všetko čo všetky hovoríte. Nedá sa vždy na rovinu reagovať aj on povie niekedy, ale tiež jej nemôže odhodiť ruku. A keď, možno by sa to vtedy stoplo. Nedokáže to. A je tam dosť vecí, kde svokra figuruje ale nemôžem, neni to až také a potom sa hádame. Zbytočne nikde to nevedie.

jahodka8
29. dec 2013

Neber si to tak. Aspoň bude tvoj manžel dobrým príkladom pre vašich synov, že ako sa má láskavo správať k mame. Mne to príde celkom v pohode. Ja tiež deti hladkám a spomínam si pri tom na tehotenstvo, pôrod, kojenie, školku, školu aj na problémy, až sa mi chce plakať ako to rýchlo ubieha. Tie telefonáty zažívam aj ja, svokra manželovi volá často, už som si na to zvykla.

sono2
autor
29. dec 2013

@ask nie je najmladší a už som to tu písala že prečo sa tak správa . Keby chytala a každého, by mi to nevadilo a ešte má muža nie ? ten by sa mal o ňu citovo zaujímať alebo ona jeho. Prepáč ale mňa sa matka nedotýka a to ma tiež porodila a som sama takže by mohla že jej chybám. A je mi jasné, že matky to majú skôr pomýlené k synom ako k dcéram...

sono2
autor
29. dec 2013

@ask nie je najmladší a už som to tu písala že prečo sa tak správa . Keby chytala a každého, by mi to nevadilo a ešte má muža nie ? ten by sa mal o ňu citovo zaujímať alebo ona jeho. Prepáč ale mňa sa matka nedotýka a to ma tiež porodila a som sama takže by mohla že jej chybám. A je mi jasné, že matky to majú skôr pomýlené k synom ako k dcéram...

ask
29. dec 2013

@sono2 Ked som mala po 20tke a deti boli male, vadilo mi vselico od svokry- vtedy voci mojmu manzelovi a aj mne. Teraz mam 40 coskoro 16r syna ktory ma uz pomali frajerky a stale je mojim milovanym prvorodenym. To puto sa nepretrhne len preto ze sa ozeni. Budem si davat pozor aby som sa vyhybala robit veci ktore vtedy vadili mne, ale je mozne ze dnesnym nevestam budu vadit zasa ine veci... 🙂 Dnes dokazem sediet vedla mm tak ze svokra ho drzi za ruku a ja z druhej strany. ( Je to sice len raz za cas, ale vobec ma to neudivuje...moj mm je laskyhodny clovek, lubim ho a prejavim mu to a ona takisto. (Ale raz za cas chyti za ruku aj ona mna, alebo aj ju...ved je to ruka co mi vychovala skveleho manzela, ale za mladi by som to nedokazala 😵)
Ine je ked ta Tvoja to prehana az tak ze to vadi samotnemu manzelovi, vtedy mu skus nenapadne "pomoct" ze Ty si sadnes tak aby si bola medzi nimi, alebo hoci aj jemu na kolena a snad jej dojde, ze sa Ti to nepaci.

gabkostanka
29. dec 2013

@sono2 maj sa na pozore ci nebude partner az prilis zavisly na mamicke, z osobnej skusenosti takeho chlapa neodporucam pre rodinny zivot

juliana77
29. dec 2013

@sono2 mám dospievajúceho chalana a ak by som ho aj rada chytkala, lebo je to stále pre mna dieťa, chalan to stopol, že sa cíti trápne a ja to rešpektujem. kedže tvoj manžel to nestopol a nenaznačil matke, tak ste sa dopracovali až k chytkaniu dospelého muža. verím, že ak to mame slušne naznačí, pochopí.

helencek
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sono2
autor
29. dec 2013

@juliana77 baby kašlite na to. Píšem dookola. Nieje najmladší aj jej už povedal aj to že veď mám ženu mami ťažko to vysvetliť ani mňa sa mama nedotýka a to som sama, že by mohla že jej chybám aj ona je sama. Ale neobťažuje. Ja mám pupocnú šnúru prestrihnutú pri narodení. Nemienim bojovať s jeho matkou.. Kto by bol na smiech by som bola ja.

juliana77
29. dec 2013

@sono2 ........ kde tu má na ňom ruku na stehne, ramene, hladká hlavu, aj si mu až do lona ľahla to už vyskoč. Ak zareagujem len na tu poslednú časť, tak asi len toľko že trápne.

asi ešte nemáte detičky, ale ak raz budeš mať a tvoj syn alebo dcéra sa asi dobre zabavia na tom, ako bude svokra ukladať hlavu do lona tvojmu manželovi.

malahana
29. dec 2013

tie čo to nezažili nechápu. Môj muž je jedináčik a bývame so svokrou... aj ona toto niekedy robí - dokonca ho chytila za zadok - akože sa oňho oprela, ale mohla sa aj o operadlo... (a moja mama mi povedala, ved to nič také nie je..). a zdá sa mi, že to začala robiť viac, ked som sa aj ja začala viac "lepiť" na môjho muža, aby pochopila, že ja som jeho žena, nie ona... bud je ozaj na hlavu, alebo Ti to robí naschvál. Každopádne bud rada, že s ňou nebývate a chodíte len na návštevy 😒