Môj manžel hráva playstation. Som divná, keď mi to nevadí?

15. feb 2022

Som podľa vás ženy divná keď.mi nevadí že môj manžel hravá sem tam hry na playstation?..viem že asi trochu čudná otázka ale neviem už dakedy čo je normálne a čo už nie..asi..

petricka22
15. feb 2022

Keby som mala cas, zahram si tiez 😆 kazdy potrebuje svoj relax. Nie je na tom nic cudne.

petamich
15. feb 2022

cudne nie je pre mna nic s cim su ok obaja partneri 🤷‍♀️

ella_price
15. feb 2022

To je diskusia k tej jednej, čo sa tu rozvinula na neviem kolko strán? 😀

evica17
15. feb 2022

Podlamna v pohode, ak nezanedbava teba, deti, domacnost. Aj moj si obcas zahra daco, ale vacsinou iba vecer ked deti spia a ja mam inu robotu alebo spim.
A teda venuje sa aj mbe, detom, porobi okolo domu ked treba, a aj v dome ak ho poprosim.
Dakedy mi to vadilo, lebo vsak je dospely chlap a nemal by uz , ale potom som si uvedomila ze prenho je to relax a vypnutie ako pre mna zas ine veci co on nechape. Ale uz to beriem inak

lindous
15. feb 2022

Nerozumiem moc tomu, že keď si sem teraz niekto napíše, že "hej, mne to vadí, môj partner nemôže hrať hry lebo bla bla bla", tak začaneš uvažovať, že ti to začne vadiť ?

ennna
15. feb 2022

Určite áno... XBOX je podľa mňa oveľa lepšia konzola. 😀

tara42
15. feb 2022

Aj môj hráva semtam večer a absolútne mi to nevadí. Aj ja si semtam večer zahrám. Nevidim na tom nič zlé keď dcerka spi. Cez deň by som to ale netolerovala. Oddych, relax, ako keby sme TV pozerali.

petamich
15. feb 2022

prosim vas ten admin aj vie citat? zas zmenili nazov diskusie uplne od veci 🥴

autor
15. feb 2022

@lindous nie .ale podľa mojej matky som.na hlavu elvo mi to nevadí a ona by mu ten playstation dávno vyhodila.z.okna

h2
15. feb 2022

@petamich Presne! Menia to na úplné blbosti! 🤦🏻‍♀️ Už som sa tu na to X-krát sťažovala, ale aj tak si s tým nedajú pokoj.

rebekamarcusko
15. feb 2022

My hravame spolu 😂 zasmejeme sa na tom aj chytame nervy obcas na seba,ale je to super 😂

lenka2710
15. feb 2022

Aj môj hráva, a keby som mala na to čas, hrám aj ja 😂 Väčšinou hráva keď malý spi poobede alebo keď už deti spia večer, alebo idem s nimi von a on nevie čoby robil, tak hra 😉 a nie nevadí mi to
Ale poznám ženy čoby to netolerovali, moja švagriná tiež hovorí, žeby mu to z okna vyhodila 🤷‍♀️

ladycat2021
15. feb 2022

Moj priatel tiez si obcas zahra hry na PS a absolutne mi to nevadi .. ja si tiez zahram hry na PC ci na PS .. 😀
@rebekamarcusko to by som tiez chcela skusit 😀 ... a ake hry hravate ?

rebekamarcusko
15. feb 2022

@ladycat2021 tekken,auta hrame s detmi,hokej crasha 😍😂

ladycat2021
15. feb 2022

@rebekamarcusko crasha mam vsetky casti 😀 to by som mohla mu niekedy navrhnut .. tie auta by tiez neboli zle 😀

rebekamarcusko
15. feb 2022

@ladycat2021 tak pri crashovi sa stroedame pri monutom zivote a fandime si aby sme presli levely 😂

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lauruska1234
15. feb 2022

@ennna súhlasím 😁 tiež máme Xbox a predtým PS

ladycat2021
15. feb 2022

@rebekamarcusko ja mam problem v tej prvej casti, kde si na nejakom ostrove - posledny level, aby som sa dostala dalej .. nedari sa mi to prejst uz niekolko mesiacov 😂

lauruska1234
15. feb 2022

My sa hrávame tieto 😉 inak to lego je fakt super, deti mi to hrávajú ale aj ja a veľmi rada 😂 je to pre dvoch aj Forza 7 je pre dvoch..

rebekamarcusko
15. feb 2022

@ladycat2021 no my hravame teraz fo kde sa otvaraju postupme toe brany s dalsimi levelmi 😂

acrobaleno
15. feb 2022

Ja tiež hrávam playko...a teraz aké fajné hry budú/vyšli. Už sa teším ako miniem výplatu. 😂

ladycat2021
15. feb 2022

@rebekamarcusko to bude asi ta tretia cast z tej trilogie ak si dobre pametam .. nehrala som uz dlho playko 😀

rebekamarcusko
15. feb 2022

@ladycat2021 ano ano tretia je to,ta ma bavi najviac 😂

1gramofon
15. feb 2022

Cez tieto Vianoce sme hrali crasha, ale aj tak, nemá to na tetris 😂

ladycat2021
15. feb 2022

@rebekamarcusko mne sa viac paci ta nova It´s about time 😂 hoci klasika je klasika, ze 😂

gubcikova
15. feb 2022

@lauruska1234 skúste aj crash ctr závody 😁 my to hrávame s manželom.Aj lego movie je fajn

mamina1419
15. feb 2022

A čo je na tom že si zahrá ? Ak nehrá každý deň , nech si zahrá. U nás hrame Xbox dcéra ja aj manžel dokonca si dávame preteky na motorkách. Keď manžel prehra umýva riady 😁

dankanka
15. feb 2022

Ak ma na to cas, nech sa hra..

lauruska1234
15. feb 2022

@gubcikova musím ešte popozerať ďalšie hry, toto nám ježiško doniesol 😁 (manžel ) ďakujem za typy, píšem si