Som podľa vás ženy divná keď.mi nevadí že môj manžel hravá sem tam hry na playstation?..viem že asi trochu čudná otázka ale neviem už dakedy čo je normálne a čo už nie..asi..
cudne nie je pre mna nic s cim su ok obaja partneri 🤷♀️
To je diskusia k tej jednej, čo sa tu rozvinula na neviem kolko strán? 😀
Podlamna v pohode, ak nezanedbava teba, deti, domacnost. Aj moj si obcas zahra daco, ale vacsinou iba vecer ked deti spia a ja mam inu robotu alebo spim.
A teda venuje sa aj mbe, detom, porobi okolo domu ked treba, a aj v dome ak ho poprosim.
Dakedy mi to vadilo, lebo vsak je dospely chlap a nemal by uz , ale potom som si uvedomila ze prenho je to relax a vypnutie ako pre mna zas ine veci co on nechape. Ale uz to beriem inak
Nerozumiem moc tomu, že keď si sem teraz niekto napíše, že "hej, mne to vadí, môj partner nemôže hrať hry lebo bla bla bla", tak začaneš uvažovať, že ti to začne vadiť ?
Určite áno... XBOX je podľa mňa oveľa lepšia konzola. 😀
Aj môj hráva semtam večer a absolútne mi to nevadí. Aj ja si semtam večer zahrám. Nevidim na tom nič zlé keď dcerka spi. Cez deň by som to ale netolerovala. Oddych, relax, ako keby sme TV pozerali.
prosim vas ten admin aj vie citat? zas zmenili nazov diskusie uplne od veci 🥴
@lindous nie .ale podľa mojej matky som.na hlavu elvo mi to nevadí a ona by mu ten playstation dávno vyhodila.z.okna
My hravame spolu 😂 zasmejeme sa na tom aj chytame nervy obcas na seba,ale je to super 😂
Aj môj hráva, a keby som mala na to čas, hrám aj ja 😂 Väčšinou hráva keď malý spi poobede alebo keď už deti spia večer, alebo idem s nimi von a on nevie čoby robil, tak hra 😉 a nie nevadí mi to
Ale poznám ženy čoby to netolerovali, moja švagriná tiež hovorí, žeby mu to z okna vyhodila 🤷♀️
Moj priatel tiez si obcas zahra hry na PS a absolutne mi to nevadi .. ja si tiez zahram hry na PC ci na PS .. 😀
@rebekamarcusko to by som tiez chcela skusit 😀 ... a ake hry hravate ?
@ladycat2021 tekken,auta hrame s detmi,hokej crasha 😍😂
@rebekamarcusko crasha mam vsetky casti 😀 to by som mohla mu niekedy navrhnut .. tie auta by tiez neboli zle 😀
@ladycat2021 tak pri crashovi sa stroedame pri monutom zivote a fandime si aby sme presli levely 😂
@ennna súhlasím 😁 tiež máme Xbox a predtým PS
@rebekamarcusko ja mam problem v tej prvej casti, kde si na nejakom ostrove - posledny level, aby som sa dostala dalej .. nedari sa mi to prejst uz niekolko mesiacov 😂
@ladycat2021 no my hravame teraz fo kde sa otvaraju postupme toe brany s dalsimi levelmi 😂
Ja tiež hrávam playko...a teraz aké fajné hry budú/vyšli. Už sa teším ako miniem výplatu. 😂
@rebekamarcusko to bude asi ta tretia cast z tej trilogie ak si dobre pametam .. nehrala som uz dlho playko 😀
@ladycat2021 ano ano tretia je to,ta ma bavi najviac 😂
Cez tieto Vianoce sme hrali crasha, ale aj tak, nemá to na tetris 😂
@rebekamarcusko mne sa viac paci ta nova It´s about time 😂 hoci klasika je klasika, ze 😂
@lauruska1234 skúste aj crash ctr závody 😁 my to hrávame s manželom.Aj lego movie je fajn
A čo je na tom že si zahrá ? Ak nehrá každý deň , nech si zahrá. U nás hrame Xbox dcéra ja aj manžel dokonca si dávame preteky na motorkách. Keď manžel prehra umýva riady 😁
Ak ma na to cas, nech sa hra..
@gubcikova musím ešte popozerať ďalšie hry, toto nám ježiško doniesol 😁 (manžel ) ďakujem za typy, píšem si
Keby som mala cas, zahram si tiez 😆 kazdy potrebuje svoj relax. Nie je na tom nic cudne.