Ahojte potrebujem radu, alebo riešenie už ani sama neviem kam a na koho sa mám obrátiť. Vydala som sa a mám pocit že som stále slobodna žena. Môj manžel býva neďaleko a stále chodi domov k mame, perie si tam zehli mu a odmieta si priniesť veci k nám kde sa prizenil ( dohodli sme sa že kým nepostavíme dom bude bývať u nás) , som v 8 mesiaci budeme mať syna, ked niekam ideme , uteká sa najprv prezliecť domov, vadí mi to a podľa mna to nie je normálne.
Ďakujem za rady 🙂
tak taketo cosi si neviem ani predstavit ked ste sa raz zobrali tak by ste mali aj zdielat spolocnu domacnost, ved o tom to cele je , ze sa spoznavate aj v tych najbeznejsich situaciach, ku ktorym nedojde ked budete zit oddelene...tak ti prajem aby ste ten domcek dostavali cim skor nech si mozete uzivat jeden druheho ....My ked sme stavali tak sme byvali rok u nasich a prebehlo to bez problemov az som bola prekvapena, staci ked kazdy v niecom ustupi a sem tam si svoj nazor iba pomysli a vsetko sa da. Mali by ste skusit nejako to spolocne ustat bud u svokrovcov, alebo u vasich , vy traja ste teraz predsa rodina.
@sttimi snaz sa ho pochopiť, to nie je jeho domov, píšeš, že ste sa dohodli? nedohodla si sa iba ty? kedy dostavate dom?
To poznam, kamoska ma take iste. On ma aj v statuse ze "komplikovany vztah"....zenaty a mamicka vari, perie...a manzelka byva s detickami inde....my len krutime hlavou a nechapeme...
tak dovod to bude mat asi taky, ze sa tam neciti byt doma. vlastne to mate narovnako, ty chces byt doma u vasich a on u svojich rodicov. kym nemate vlastny dom, tak sa mi to zda pomerne normalne, nerob kvoli tomu zbytocne paniku.
Dohodli sme sa na tom obaja , pýtala som sa kde budeme bývať , odpoveď bola že u našich,mame veľký dom a prázdny,nasi si ústretový do ničoho sa nestarajú. A dom az za rok bude hotový.
Tucniacka11 ja sa ho snažím pochopiť uz pol roka.
A preco sa neprestahoval pred tim, nez ste sa zobrali a nez si ty otehotnela?
nebude to tym,ze je zatazeny moc na svoju mamu? mamickar?
ja si myslím, že mu je iba ťažko opustiť mama hotel...
Hmm divné, ale zase pozri, urob z toho výhodu pre seba ... za mesiac budeš rodiť, nebudeš vedieť kde Ti hlava stojí, tak nech si ho mamička načančá a prípadne jej pribaľ aj kojenecké veci, nech teda perie a žehlí, aspoň budeš mať viac času na seba a na dieťa. Zbytočne sa teraz nerozčuluj, bude čas to riešiť, keď sa nasťahujete do svojho tak potom mužovi aj svokre snáď niečo docvakne.
Ahoj prepac ale toto ako sa chova tvoj muz je velmi zvlastne ja som ostala tehotna v decembri tiez najskor ze sa prestahuje az po narodeni a tak dalej nakoniec sme sa ale dohodli a v marci uz byval u nas tiez sa mu tazko opustalo domov ale uz sme my predsa jeho rodina...musis mu povedat ze ste manzelia cakas jeho babo a ze chces aby uz byval s vami nech si vyberie co chce ci vas alebo mamu
Mamahotel alebo svokrahotel - odpoveď je myslím jasná.
Zatiaľ to nie je vaša domácnosť.
@sttimi Určite to nie je normálne a ja by som to nebrala na ľahkú váhu. Buď sa nevie odpútať od rodičov, alebo chce žiť aj naďalej ako slobodný muž bez manželkinej kontroly. Asi mu celkom nedošlo, čo vlastne na svadbe sľúbil. A je to o to vážnejšie, že si tehotná. Ale ako sa bude dať takto fungovať, keď sa narodí synček, to neviem. Ja by som mu dala asi ultimátum. Dôležité je aj to, ako sa k tomu postavili jeho rodičia. Ak ho podporujú v tom, aby býval naďalej u nich, tak bude ťažké niečo zmeniť.
My s manželom sme mali rok manželstvo na diaľku, lebo mm pracoval v zahraničí, ale skypovali sme si každý deň a sme šťastní, že je to už za nami. A tiež sme 3 mesiace bývali u mojich rodičov v 3- izbovom byte s 1,5- ročnou a čerstvo narodenou dcérkou. Zaťali sme zuby a vydržali.
@sttimi a inak sa jeho spravanie nezmenilo?
Ja vôbec nerozumiem.
Ale vychádza mi to tak, že on býva sám...keď CHODÍ k svojej mame.
Prečo teda nebyvate spolu s mužom ?
@sttimi podla mna urcite nie je normalne, ze nema u vas doma ani veci na prezlecenie 😨 . Bud nechodi domov ale k milenke (a rodicia mu pomahaju tajit dvojity zivot) alebo sa k tebe pristahovat nechce.
Ja by som mu povedala, ze bud si donesie vsetky veci a zacneme zit ako rodina alebo moze rovno prestat chodit uplne (ak by som videla, ze je viac nakloneny druhej moznosti pomaly by som s nim prestavala pocitat do buducna a nevrazala by som uz peniaze do stavby spolocneho domu)...
Keby chcel-prisposobi sa.Docastna domacnost-hoc kde sa da zariadit a este velke plus ze ma ona fajn rodicov.
Moj tiez jeden cas spaval u svojich rodicov ale to koli robote,od nich mal do prace 15min a od nas 1,5hod tak sme to riesili tak ze tam bol cez tyzden a chodil raz v strede tyzdna a potom potom v piatok na vikend brali sme to ze je na tyzdnovke.Teraz uz byvame stale spolu zmenil robotu a uz ma 5min do prace.
Ja nejak tomu nerozumiem. Načo ste sa brali ak spolu nežijete?
Kvôli nechcenému tehotenstvu?
Vieš obaja ste deti...ty u svojej mamy, on u svojej...len škoda, že ste zamiesili skôr ako postavili dom 😐
@sttimi kde k vám domov...ku vašim?