Môj frajer sa mi priznal, že je bisexuál

bianka432
21. jan 2021

Ahojte. Verím, že tu nájdem nejaké ženy, ktoré už mali vzťah s bisexuálnymi mužmi a vedeli by sa podeliť o skúsenosti. Môj sa mi prednedávnom priznal, no nejak som sa do toho viac nevrtala. Myslíte si, že ako bisexuál potrebuje obe pohlavia, alebo dokáže byť verný tomu jednému? Prípadne zohráva bisexuálna orientácia veľmi veľkú rolu v podvádzaní? Je to pre mňa niečo nové. Kľudne mi napíšte aj do správ. Ešte poznámka- nemám absolútne nič proti LGBTI ľuďom, lebo viem, že so sexuálnou orientáciou sa človek narodí a nie je možné ju zmeniť aj keď človek by veľmi chcel, takže buďme milí k takímto ľuďom.

teosebastian
21. jan 2021

@bianka432 Určite to, že je bisexuál nebude mať nič s neverou.

fadama
21. jan 2021

Zas. ? Pred skoro rokom si to tu riešila už .

karpina
21. jan 2021

Ak je orientovaný na obe strany, z dlhodobého hladiska, ty mu budeš schopná poskytnúť, len jednu stranu. Ak bude mať chúťky, na muža, určite to bude preňho tvrdý oriešok. Ale neznamená to, že by ťa nemohol podviesť aj s inou ženou, tak ako hociktorý iný bežný chlap. Istotu nemáš nikdy v nikom. U bisexuála, by som váhala, či ísť do toho.. vlastne ja za seba viem, že by som do toho nešla.

bianka432
autor
21. jan 2021

@fadama Toto je ďaľší... s mojim bývalým partnerom sme sa už rozišli (zo súkromných dôvodov) a nejak som s ním nestihla/nechcela preberať tému jeho bisexuality. Mám na nich nejaký magnet :D

martinkatinka
21. jan 2021

@bianka432 no co ti poradit, sama pises, ze budme na nich mili 😉 No tak bud na neho mila....

jana_eyre_2
21. jan 2021

Akákoľvek sexuálna orientácia nemá nič spoločné s neverou.. byť verný jednému človeku vychádza z presvedčenia cloveka a nie z orientácie..

mmoni89
21. jan 2021

@bianka432 ja osobne by som s tým problém mala,poznám nejedneho ktorý nakoniec nechal zenu s deťmi a odišiel za chlapom.ja by som sa teda o muža s chlapom deliť nechcela 😁

annamarin
21. jan 2021

Ako bisexuálka môžem povedať, že to s podvádzanim a chuťami nemá nič spoločné. Keby bol len na baby, tiež by mohol "mať chuť" aj na ine. Alebo by ti mohol byť verný. Je to úplne rovnaké. Nemusí mu nikdy chýbať chlap. Iné je keby ti povedal, že je gay. To už by bol problém. 😄 Toto by som ani neriešila. Vyjde ta to narovnako ako polemizovať o tom, či by ta podviedol s babou.

fadama
21. jan 2021

@bianka432 to chceš povedať, že 2x za sebou máš bi partnera? To len tak nevidí.

ivangeline
21. jan 2021

Ako bisexualka, ktorá sa snaží toho zbaviť.. Musím za seba povedať, že nie, človek sa nerodí bisexualny. 🙈 Skôr je to povahou a soc prostredím a skúsenosťami. 😁😁😁

bianka432
autor
21. jan 2021

@ivangeline So sexuálnou orientáciou sa človek narodí, a obvykle na to dôjde v puberte a niekedy aj neskôr. Nedá sa to ovplyvniť sociálnym prostredím a ani výchovou. Keď sa ti narodí heterosexuálny syn/dcéra, nikdy ich nedonútiš sa zamilovať do rovnakého pohlavia. Áno, sú prípady, kedy človek randil len s opačným pohlavím, no v 25-30 zistil, že sa mu páči aj rovnaké. Veľa ľudí by povedalo, že sa tam niečo “pokazilo”. Nič sa nepokazilo, len ten človek nevedel, že je bisexuál (alebo popieral svoju skutočnú orientáciu). Viem to, lebo moja bývalá kamarátka je lezba a randila s mužmi roky. Ale sama mi povedala po čase, že to proste bola len pretvárka z jej strany a myslela si, že keď bude randiť s mužmi, tak sa preorientuje. To sa ale naozaj nedá.

ivangeline
21. jan 2021

@bianka432 bavíme sa o bisexualite a nie homo...

teosebastian
21. jan 2021

@ivangeline Obe sú sexuality, s ktorými sa človek narodí

hopsadobrandejsa
21. jan 2021

Ako uz bolo napisane, sexualna orientacia nema nic spolocne s neverou.....je to vec presvedcenia. To ci bude niekto neverny ci uz s muzom alebo zenou je irelevantne. Relevantny fakt je, ze k skutku doslo.....nie s kym.

marseillefan
22. jan 2021

Aj keď sexuálna orientácia skutočne nemá nič spoločné s neverou, faktom je, že chlapi sú promiskuitnejší... myslím si, že nezáväzný sex v homosexuálnej komunite je podstatne častješí ako v heterosexuálnej. Samozrejme sú aj výnimky, ale o ženu treba vždy viac zabojovať, chlap s chlapom to myslím majú oveľa jednoduchšie. Takže to zosumarizujem takto - ak ťa bude chcieť podviesť, bude to preňho podstatne jednoduchšie.

ivangeline
22. jan 2021

@teosebastian ..určite nie. Nájdi mi aspoň jednu štúdiu, kde sa spomína bisexualita, ktorá je od narodenia. 🤷 To je skôr ako písala nerozhodnosť homosexuala k svojej orientácii alebo prostredím... Nemyslím si, že som sa taká narodila. A po rokoch....už mám manžela a dve deti, a vôbec odkedy mi skončila puberta, tak nepokukujem toľko po ženských. 🤔 A som spokojná v tejto oblasti. 😁

laila22
22. jan 2021

@fadama ty máš iný prehľad.
😎

fadama
22. jan 2021

@laila22 😂😂

fadama
22. jan 2021

@laila22 hlavne, že píše, že je to pre ňu niečo nové 😂😂😂😂😂

mmoni89
22. jan 2021

@ivangeline suhlasim ze bisexualita nieje od narodenia

veronikaszabova
22. jan 2021

@bianka432 inak ja som z teba trocha mimo.
A nie si ty nahodou lezba? - vid tvoja minula diskusia. Zakladas diskusie o tvojej orientacii, priatelovi bisexualovi (Uz druhom. Inak strasna nahoda), adopcii homosexualov...
Asi by si si to mala v hlave trocha utriedit. Skorej mam pocit, ze nevies, co chces, si zmätena a len potrebujes nazor druhych ludi. Nemusis to zaobalovat do omacok, normalne sa opytaj, co ta trapi.
Drzim palce, nech si to v hlave zrovnas k svojej spokojnosti ❤