Ahojte, neviem, preco to sem pisem, ale nemam sa o koho opriet. Je tu niekto, ktorej partner je bisexual (kludne aj do spravy)? Dnes sa mi moj frajer priznal, ze je bisexual, a ze v minulosti spaval aj s chlapmi. Ja nemam nic proti inak orientovanym ludom, len je realne zit s nim? Pri heterosexualnom chlapovi si musite davat pozor na zeny, tu aj pri chlapcoch. Mate podobnu skusenost? Este raz upozornujem, ze nemam nic proti inak orientovanym ludom, len ci je realne zit s takym, a ze ci ho to nebude niekedy tahat aj k muzom. :((
No ja neviem - môj muž je síce heterosexuál ale nemám dojem že ja musím dávať pozor na ženy - je to na jeho svedomí ci udrží svoje pudy na uzde a bude mi verný (tak je to aj v prípade stereotypu).. tak je to aj pri bisexuálovi, je to na jeho povahe a prístupe..
skôr ide o to či sa s tým dokážeš vyrovnať že v jeho minulosti boli aj muži.. osobne nechápem načo ti to povedal, možno chcel byt fér, ktovie...
A si pripravená na také sexuálne praktiky? Možno bude chcieť napr.analny sex
@mnamko a že ho pchal do zadku inej žene by si rozdýchala? :D
@mnamko prepáč, ale tvoj chlap ho predsa mohol pchať aj inej do zadku, je v tom až taký rozdiel?
A autorke, poznám ženu bisexualku, rozhodla sa žiť so ženou. Ak bude chcieť byť verný, tak bude. Ak nie, myslím že či potom podvedie so ženou alebo mužom, by mi bolo asi jedno, po nevere by to u mňa skončilo tak či onak.
Ako bisexualka ti môžem povedať, že verný ti môže byť, ak chce. Ak by si si to chcela predstaviť tak je to úplne rovnaké ako keď tebe sa páčia chlapi. Páčia sa ti len niektorí, ale nepodviedla by si kvoli ním svojho muža. On to má rovnaké, len sa mu páčia aj chlapi aj ženy. Keď už s nimi mal aj niečo, tak je to VEĽMI VEĽMI DOBRE znamenie, lebo to znamená, že to už skúsil a nie je to pokušenie z nového a nepoznaného. Inak je to úplne rovnaké ako u normálnych heterosexuálov si myslím. Vernosť záleží od človeka. A určite sa neboj, že bude od teba chcieť, aby si mu niečo pchala do zadku. To si nemyslím, že sa stane. :D
inac toto je zaujimave, lebo bi zenu by chlap bral ako jackpot ale bi muz je prekazka? 🙂 myslim, ze kvalitu vazho vztahu budu udavat ine vlastnosti ako sexualna orientacia. keby som ja milovala tak by som ho brala ake viem, ze by som si z neho robila trosku srandu noaco
@bianka432 na mňa by asexuálne pôsobila predstava, že ho vzrušujú aj chlapi a bolo by po príťažlivosti z mojej strany hneď ako by sa priznal. A tiež redstava, to šlo to povedal, že v minulosti spával aj s chlapmi, množné číslo tejto vety by ma odradilo už nadobro. Pôsobí na mňa promiskuitne. Ty ho určite lepšie poznáš ako mi cudzie ženy tu, či máš s neho ten pocit, že to s tebou myslí vážne.
Normal, orientacia nema nic spolocne s neverou. Tiez muza nepodvadzam s babami ani chlapmi. O tom je vztah predsa. Asi vie preco je s Tebou a chce byt dalej s Tebou vo vztahu. Dobre ze to priznal, to je znak dovery. Moj muz na mna vie asi vsetko a ja na neho. Aspon nemame bordel v intimnej sfere.
Som bisexualka, no odkedy som sa zamilovala do mojho partnera, nenapadlo by ma ho podviest s nikym. Ked milujem, nepodvadzam, a je jedno ci sa mi pacia zeny muzi ci aj aj. To ze sa ti priznal je podla mna naopak dobre znamenie, doveruje Ti a je fer aby si vedela o nom takuto podstatnu vec. A to ze ,,spaval s chlapmi" by som nepokladala za promiskuitu, pokial s nimi nespava teraz ked je s Tebou. Co ma jeho minulost spolocne s Vasim vztahom?Tak si uzil v mladosti, a co... Potom su tu same diskusie nestastnych zien ktore si zobrali chlapov co si to ze si ,,neuzili" v mladosti vynahradzaju v manzelstve. Nemyslim si ze bisexualita akokolvek ovplyvnuje vernost.
Poznala som taby bisexualny pripad :D 28r chlap najprv mu chutili zeny potom mu zacali chutit aj muzi ...nakoniec mu z toho tak preplo ze zostal zdeseny z vaginy - vagina bola hrozny fuj a zacali mu chutit jed ho niekto naklada alebo on niekoho nakladal...proste vyklula sa z neho pohroma :D
bisexualita nie je polyamória, ak je niekto takto orientovaný, znamená to toľko, že má širší výber, ale keď si nájde partnera, platia rovnaké pravidlá ako v hetero-vzťahu. Ak je s Tebou vo vzťahu, tak len s Tebou. Ale keď sa rozídete, tak je možné, že ďaľší jeho partner bude muž. Možno sa mu nejaký chlap zapáči, ale rovnako môže zaujať niekto Teba. Tu neide o to, če je bi, ale či je verný 🙂 a vernosť nijak nesúvisí s orientáciou.
@lenadka môj muž mal predomonou tiež viac priateliek, (dokonca viem aj číslo) ja som mala tiež viac priateľov - ale nemyslím si že som bola promiskuitna.. lebo to každý kto môže odpovedať v množnom čísle o svojom predchádzajúcom milostnom živote by podľa tvojej odpovede pôsobil promiskuitne..
Fuj, tak toto nie. Na tvojom mieste by som bola rada ze sme len frajeri a rychlo to ukoncila. Brrr
@marseillefan rozdychala :D
@bianka432 budem za prudernu mne by to vadilo.Nikto nemá kryštálovu guľu, aby sme vedeli či Ti nezahne s mužom.Homosexuali sú väčšinou promiskuitni a, keď píšeš, že mal viac chlapov bála by som sa aj pohlavných chorôb, HPV, HIV s pod...ešte by som rozumela, keď by si to raz vyskúšal s chlapom, že sa hľadá v orientácii, ale takto je to chaos.Este rozumiem, že je niekto iba homosexuál, ale bi je už na mňa privela
Nepoznam osobne ale keby ste boli v manzelstve a prisiek by stereotyp je dost mozne zeby ho to lakalo na ulety s chlapom