Mam problem s exmanzelom ,nejavy záujem o dety a ked javí len o 5 ročného syna,o 3 ročného nemá záujem ,hlavny však problém mám ako mu vysvetliť ked ma mat maleho tak mu súd prikázal že má dať vedieť jeden deň predtým ako pride sobota ale on to nerespektuje ,nedava mi vedieť nezavolá ani nenapíše ,ja si nemôžem nič plánovať .čo by ste robili ma niektora stym skusenosty.dakujem za každý názor a rady
No, vravi sa a traduje, ze aj ked manzelstvo skonci, rodicovstvo ostava...lenze nijako sa neda prinutit cloveka ze "musis prejavovat zaujem o deti"...on proste ked nechce tak nebude. Je to na jeho svedomi ako sa s tym vysporiada. V pripade, ze si zalozi novu rodinu po nejakom case moze uplne stratit zaujem o deti a jedine co ich bude spajat je mesacny sek na vyzivne. Nic viac a nic menej...niekedy mam pocit, ze je to este taky posledny vykrik zienok do tmy za ex partnerom, ze "vsak deti tu su"...ale uz je to cele v pase...proste poziadat sud o upravu a s nim hodit rec. A je to fakt na svedomi kazdeho ako to bude akceptovat...nutit niekoho byt otcom alebo byt matkou sa neda...ci uz pre 1 dieta alebo pre 2-3 atd...
Citam ostatne tvoje prispevky,ale take chyby,ako tu,nerobis nikde...si to ty?
Co sa v poslednej dobe vrece roztrhlo s takouto gramatikou?
@mamulka211 medzera pred ciarkou sedi 🙂
Prepáčte za gramatiku ale pisem to na rýchlo.dakujem za radu ,takže asi mi ostáva to len prekusnut.
@zuzkaleng no v podstate ano. Pokial by si chcela na neho menej casto zbytocne cakavat,tak jedine zmena upravy styku. Napr. nie kazdy druhy vikend, ale len raz za mesiac.
Dakuek
Dakujem
@zuzkaleng no drzim palce,pokuste sa s ex nejako rozumne dohodnut v klude.
Dohodnut sa nedá vôbec ma nepocuva snazim sa už dva roky
@zuzkaleng no tak nic...:-/ no tazko s niektorymi ludmi
tak sa vykaslat na dohodu a proste aj ty si sprav svoj zivot...to sa tak neda..ved nemozes si spravit ziadny programa atd. jednoducho mu to povedat a zit svoj zivot. Ine neostava...
Praveze nám to urcil súd a on to nerespektuje dlhodobo ,preto som len chcela vedieť názor iných.
On mi takto strpčuje život ,že ja musím čakať pokiaľ sa ozve ci ho vezme alebo nie as tak si mozme urobiť program .
@zuzkaleng tak pokial je to tak,ze ti ma dopredu oznamit ze dojde,tak si v podstate ked sa ti neozve,sprav program podla seba a ked sa dvakrat prezenie zbytocne a deti nebudu doma,tak sa mozno nauci dopredu ohlasit.
@bobulazelena dakujem skusim ,nech ho aj porazi .
@zuzkaleng jeho to bavi takto robit zo seba hnupa???
@lubkavargova1 asi tak ,presne on mi chce brnkat na nervy ale ja už sa nedam .urobim ja jemu a potom nech sa nečudujem že syn nechce ísť k nemu.
@zuzkaleng by som sa vykaslala cakat na jeho telefonat, to ma napisane aj v rozsudku? Ze ma volat, ci si berie deti? Ak nie a ak ma len urcene, kedy si ich ma brat, tak by som si stanovila cas, dokedy cakam, nedojde, odchadzam z domu a nech ho porazi, zalezi, ako to mate urcene oficialne
@zuzkaleng no zienka zlata...toto je korunovany debil...
Má určení čas na papieri ale na súde mu povedali že má dať vedieť dopredu nakolko mam este jedného syna o ktorého sa starám .
@zuzkaleng pridaj sa do skupiny Skusenosti s expartnerom s ktorym mam dieta, tam ti poradia tie ktore uz s tymto maju skusenosti. Myslim ze ozaj nemusis trcat s detmi cely den doma cakat. Proste mu oznam formou smsky ze budete doma do tej a tej hodiny a potom budete inde do tej a tej hodiny, tam a tam aby vedel kde si moze medzicasom deti vyzdvihnut. Sms bude dokazom ze ty rozsudok respektujes a nesnazis sa branit styku s detmi, ale tiez nie si povinna sediet doma na zadku kym sa ex uraci prist ci neprist. Proste sms a nie telefonat, ani osobne, lebo keby chcel robit problem takto ho zotres s tym ze mas dokaz ze si ho informovala. A do tej skupiny chod, tam sa bezne riesia take veci a kocky ti urcite poradia. drzim palce!
@marionmarion dakujem
Tvoj pravopis mi vyklal oci. Prepac,ale musela som to napisat.
Tak a k veci, mas narok podat navrh na sud na zmenu upravy styku. Ale v podstate, pokial si po deti chodit nebude, tak bohuzial aj tak musis na neho cakat a byt pripravena,ze si pre deti pride. Teda pokial si myslela dotaz v zmysle, ze chces konat v zmysle rozhodnutia sudu. Je mi luto, ale myslim ze s tym nic neurobis.