Mám veľmi velmi zvláštnu otázku. Pre začiatok s ex už nechcem nič, späť ho rozhodne nechcem mám 2 roky krásny fungujúci vzťah ...a teraz príbeh
Hľadala som jedno telefóne číslo na konkrétnu stavebnú firmu a vedela som ze dakedy koncom vzťahu som ho určite posielal môjmu ex na instagrame do správy len vtedy po rozchode v návale emócií som celé moje chaty zmazala. Istagram kde som mu to posielala bol firemný účet jeho podniku, v čase ked sme boli chodili som to spravovala a vedela som heslo k účtu, napadlo ma prihlásiť sa na ten účet možno heslo stále platí a nájdem si to v správach tam. Platilo, nasla som čo som potrebovala... No našla som aj iné veci 😳 hned posledných odoslaných správach boli chaty s nejakou slečnou, bolo z nich jasne ze to neboli pracovné správy o jeho firme ale osobne záležitosti, ako sa na seba tešia ked sa zas uvidia, ze sa im o sebe sníva, kávička bola vcera super, a poďme na výlet atd atd poviem ze som ostal dlhšie v práci... . . Na tom by nic nebolo keby ex nemá dlhodobú priateľku s ktorou ma aj malé dieťa a tuším sú aj zasnubeni.... Ja som ostala ako obarena na to pozerať, jeho priateľku síce osobne nepoznám ale toto by si určite zaslúžila vediet hlavne keď ona podla fotiek zije v tom aká dokonalá rodina sú. Mam normálne osobnú dilemu co mam spraviť
De iure je to pre teba cudzi clovek. Mal by byt aj de facto, takze nerob nic.
Ja by som napríklad sama za seba chcela vedieť,keby partner podvádza,takže podľa mňa jej to povedz
Nádych, výdych... urobila si chybu, že si mu potajme čítala správy, tak teraz sa s ich obsahom vysporiadaj potajme sama. Nemiešaj sa do cudzích vzťahov a už vonkoncom nie, keď je to ex a jeho partnerku - matku jeho dieťaťa ani nepoznáš. Ešte aby si napokon ty z toho nevyšla zle ..
@kakakina no my sme sa rozišli za kľudných okolností, vzájomnou dohodnou
Zabudni na to čo si videla, budeš najhoršia .Hlavne si mu nemala otvárat súkromné správy .
Nestaraj sa do toho ... ešte Ťa obviní, že si sa mu nabúrala do jeho "firemného účtu" ... nerob si zbytočné problémy.
Omg urcite sa do toho nestaraj. Akoze keby sa mi ex prihlasi na firemny ucet, mala by som riadne nervy. Uz ked, tak si si mala pozriet co potrebujes a dovidenia. Ale jasne, sme ludia, chapem. No riesit problemy inej rodiny? Ved jeho zena mozno aj vie, ze ju podvadza, vela ludi o sebe prezentuje dokonaly obraz na socialnych sietach, najma ak je to presne naopak. Tebe neprislucha sa do toho miesat.
Ak spolu s bývalým nemáte deti alebo nejaké iné spolčné majetkové väzby je to už cudzí človek. Ak sa mu nechcete za niečo pomstiť, nech si robí čo chce.
@ghostsgirl ach ja som to vôbec nemyslela zle ale sme mladé do 30r keby partner podvádza mna chcela by som to vedieť... Nieže ja tu čakám natesena na svadbu a on s inou 😬
Ako vies, ze ona caka natesena na svadbu? Opakujem, mozno to aj vie, ale vela zien sa tvari, ze neveru nevidi z roznych dovodov. Mozno to nevie. To vie len ona. Ved urob ako myslis, ale podla mna kazdopadne strapnis akurat tak samu seba, ak jej to povies.
Karma...🙂
Rozumiem nutkaniu povedat jej to pretoze zrejme si to nezasluzi......nevera je hold vzdy neprijemna vec. Hlavne ak su v pozadi aj deti.
Je to tvoj ex a ani ti najdobrosrdecnejsi ludia nedokazu spasit cely svet. Nemiesaj sa do toho pretoze z toho nic dobre nevzijde.
Na kazdu s**** sa vari voda.....raz dojde aj na neho.
Nie je prva ani posledna ktora si zvolila zle. Smutnych pribehov je tu habadej. Nechaj to plavat.
len by som sa prizerala ako jeho súčasná partnerka si myslí že má dokonalý život s dokonalým partnerom...
podvádzaný sa väčšinou ako posledný dozvie že je klamaný....😉
Mala si pohladat to cislo a nie citat cudzie spravy...
Co si myslis ze by sa stalo ak jej to povies? Ty budes za tu kravu co sa mu hrabala v spravach, samozrejme ze to otoci proti tebe ze ktovie co od neho este chces. A ona bud neuveri alebo o tom vie. A to pisem z vlastnej skusenosti kedze ja som bola ta blbka co napisala exovej babe kedze s nami chodil s oboma naraz a dost vazne. A aj tak su manzelia, maju deti a jasne ze mna vsade ohovoril a vsetko poprekrucal ako mu to vyhovovalo.. proste ak to nieje tvoja sestra, kamaratka atd a nevies ako to medzi sebou maju tak kasli na to
Zabudni na to. Ale nie z dovodu, ze by si z toho mozno vysla ako najvacsia hus Ty sama, to by bol len taky maly trest. Su to cudzi ludia a nemontuj sa do ich zivota. Ani neposudzuj podla Tvojho vlastneho rozmyslania.
Zabudni nato. Sú proste takí chlapi, čo budú ženy podvádzať stále aj keď majú rodiny a tvoj ex je taký.
Teraz alebo nikdy. Ak sa rozhodneš to povedať, sprav to anonymne a viac nerieš. Alebo jej rovno sprístupni jeho prihlasovacie údaje, nech si to pozrie sama... Tiež by som to chcela vedieť na jej mieste. Možno tu ženy nechcú prísť o milencov, keď ti radia, aby si zabudla, inak nechápem. :D
Ja by som jej nejak anonymne poslala prihlasovacie údaje k tomu firemnemu účtu a nech si to pozrie sama čo za debila má doma chudina.
Osobne by som to chcela vedieť na jej mieste(ak to teda nevie) ale aby si z toho nemala nakoniec sama problémy..myslís že exovi nedôjde že vieš heslo od jeho firemného účtu ty? Mimochodom,nerozumiem prečo,prečo preboha si sa mu prihlásila na jeho firemný účet? Nestačilo mu napísať niečo v zmysle ahoj,raz som ti posielala jedno číslo,vedel by si mi ho prosím napísať?🧐🧐🧐 Za tým podľa mňa nebolo to čo tvrdis ty..podľa mňa si chcela skôr posnorit 😂
nemiešaj sa do toho, netýka sa ťa to
Čo sa potrebuješ cítiť dôležita pod rúškom akože chces niekomu pomôcť? Veď teba do toho nič.
vsak ak mas potrebu to spravit, tak to sprav, ale rataj stym, ze ostanes ty za tu "zlu" co im chce rozbit vztah 🤭on to doma vykeca, ale ty uz nie
Ahoj autorka, zažila som podobnú situáciu, nechcem príliš zachádzať do detailov, aby niekto nedajbože neidentifikoval tie osoby, ale mala som veľmi dobrého kamaráta (nebol to môj bývalý). On sa mi raz zdôveril, že istý čas podvádzal svoju ženu. Jeho ženu poznám, bola som na ich svadbe, aj u nich doma na návšteve. Majú spolu deti. Vraj bol do tej dotyčnej veľmi zaľúbený, ale po niekoľkých mesiacoch sa s ňou rozišiel, kvôli zachovaniu rodiny. Jeho žena vraj nič netuší. Veľmi som vtedy rozmýšľala, ako s touto informáciou naložím a dospela som k tomu, že nemám žiadne právo sa k tomu akokoľvek vyjadrovať a čokoľvek jeho manželke hovoriť. Ale poviem Ti, že naše kamarátstvo tým značne utrpelo, vlastne ho už ani nedokážem považovať za kamaráta, strašne ma to sklamalo. ☹️
Najlepšie sa do cudzích veci nestarat. Nie je to tvoja vec. Aj pri najlepšej kamarátke by som mala dilemu ci také niečo povedať. Pretože cesta do pekla je vydlazdena dobrými úmyslami. Veľmi ľahko by sa to mohlo otočiť proti tebe.
Nestarať sa . Ona ti nič neni a on tiež nie . Takto zbytočne môžeš niekomu zničiť život . Nie každý je taký ako ty , že by takéto niečo chceli vedieť . Niekto to berie tak že čo oči nevidia srdce neboli . Ak sa to ma dozvedieť tak sa to dozvie aj bez teba
Sorry keby si bola normálna a vysporiadaná s minulosťou, tak si to telefónne číslo zistíš nejakým normálnym spôsobom (napríklad si ho vypýtaš od ex, vygoogliš za 5 sekúnd), ale nieeee, ty sa potrebuješ nabúrať do exovho insta a “náhodou” otvoriť úplne iné správy 🙄🙄🙄
Pardon, ale daj sa liečiť, toto nie je normálne…
Vymenil teba, vymení aj ďalšiu . Zatvor notebook a nestaraj sa.