Môj druhý muž má z prvého vzťahu 15 ročného syna a mám pocit, že začal na mňa žiarliť

deana100
4. jan 2022

Dobrý deň žienky stretla ste sa s tým mám druhého muža takže druhý krát vydatá druhý muž je veľmi láskavý a pozorní pomáha mi moc sme spolu už 5 rokov s prvého vstahu mám 13ročneho Syna môj syn si s druhým partnerom teda druhým mužom rozumie je to veľmi dobre zohraťa dvojka nakoľko môj syn vyrastal pri dospelých ľuďoch je aj rozumný dobre sa učí proste je to šikulko. Ale problém je v tom že môj druhý manžel má s prvého vstahu pomalí 16rocneho syna a začína na mňa žiarliť s jeho otcom čakáme spolu dieťa a mám pocit že žiarli je taký tichý len mam pocit že jeho mama ho asi hucka proti mne. Že jeho otec bude mať druhé dieťa s inou ženou čó si mám o tom myslieť. Ďakujem

0silvia0
4. jan 2022

@deana100 je normalne, ze deti v puberte neprezivaju novych partnerov a dalsie deti az tak nadsene a s radostou. Je uplne normalne, ze ziarlia. Ved pre tie deti je to tiez tazke, vidiet svojho otca s inou zenou, s novym dietatom...

emalka
4. jan 2022

Na zaklade coho mas tieto pocity o ziarleni a huckani? Len preto ze je to tichy chalan?

sissy27
4. jan 2022

@deana100 komunikácia je základ každého vzťahu, aj partnerského, aj rodič-dieťa, aj s partnerovými deťmi.
A zabúdaš na jednu veľmi podstatnú vec - ten chalan sa musí pozerať na to, že JEHO OTEC trávi viac času s cudzím deckom ako s ním, plus pribudne mimino a to zoberie maximum pozornosti. Ak náhodou aj jeho mama má nového partnera a s ním ďalšie dieťa, tak chalan je úplne na vedľajšej koľaji.
Takže nepozeraj na seba, čo sa tebe zdá a čo tebe vyhovuje, ale pozri sa aj na toho chalana. Mohla si si vybrať single chlapa bez záväzkov, ale vybrala si si tohto - takže na ten záväzok musíš brať ohľad či sa ti to páči alebo nie.

erika_230
4. jan 2022

Nenapisala si nic o tom ako casto je chlapec so svojim otcom. A ked je s nim ci sa mu venuje aj zvlast iba jemu proste. Sa vzi do jeho koze tvoj oco je stale s tvojim synom tak jasne ze maju super vztah a chalan sa citi byt sam.

jumama
4. jan 2022

Velmi jednoducha pomoc, dajte chlapcovi najavó ze pre vas vela znamena,Aj ty ho vzdy vystiskaj, vypytuj sa ho, obdaruvaj a ber ako svojho, a jejo otec ani nehovorim, tam by to malo byt samozrejme. Kazdy prvorodeny preziva trosku ziarlivosti pri dalsim dietati, pomozte mu v nej neuviaznut. Iba vy, ako rodicia mozete…

eeffka
4. jan 2022

Az bude mat ten tvoj sikulko 16r uvidis ako bude zazerat na tvoje 2. Dieta. Je v puberte preboha, co ma skakat meter 30se cakas dieta? Mam 16.5r doma a je kysla ako uhorka vacsinou.

dievcacitajucelist
4. jan 2022

@deana100 ja mam chalanov 11rocneho, 15 ročného a 2ročného...najstarší, keď sme povedali, že bude mať brata tiež neskakal od radosti po plafon...daj sa do pohody...to je tým vekom🙂

silvia_pekna
4. jan 2022

podla mna je to normalna reakcia a potrebuje ju tak trocha vstrebat, no ak sa budete venovat aj jemu, tak by to koniec koncov malo byt v poriadku, len to chce cas a zaciatky mozu byt no tazsie

deana100
autor
4. jan 2022

@emalka malo somnou komunikuje ja ha mám rada len teraz poslednej dobe je tichý. Mala som tu česť počuť ho do telefóna na moju rodinu v.... Rodina ale tak som si to snim slušne po riešila ale ide o to že mám pocit že práve mužova bývalá žena ho hucka a tlači mu kaleráby do hlavy. A myslím že aj mužova bývalá práve na nás žiarli že budeme mať miminko. Ale ona práve prvá podviedla môjho muža a ma s druhým mužom 5 ročnú dcéru.

deana100
autor
4. jan 2022

@sissy27 ja beriem všetko ja ho mám rada ja ho neodstrkujem. Ja som není s tích že by som zanevrela.

deana100
autor
4. jan 2022

@erika_230 môjho syna otec nevidel chlapca 6. R.

deana100
autor
4. jan 2022

@jumama ja ho mám rada aj som mu kúpila. Darček pod stromček vždy sa ho vypitujem. Aj kecame....

erika_230
4. jan 2022

@deana100 nie myslela som ako casto je u vas manzelov syn.

deana100
autor
4. jan 2022

@erika_230 každý druhý vikend

erika_230
5. jan 2022

@deana100 a neda sa manzelovi tak ze by si ho bral aj cez tyzden poobede daktore dni. Aby si chalan nezacal mysliet ze vy traja ste pre neho dolezitejsie. Urobit si aspon raz do tyzdna daky program. Aj ked chapem ze teraz sa moc neda.

deana100
autor
6. jan 2022

@erika_230 však človek by aj chcel ale keď nemôžme ísť niekde.

deana100
autor
6. jan 2022

@sissy27 práve že ja ho mám rada ale aj jeho mama ho odstrkuje tým že chodí bez neho všade a veleby len dcéru podľa vás je správne keď jedno dieťa trávi na Vianoce s matkou a druhe je odstrcene a trávi Vianoce vlastne s cudzou ženou podľa mňa to není normálne. Aby jedna matka sa nestaral o dieťa a druhého chlapa dieťa dcéru veleby.Ja som není s tích ja nesudim deti aké ktoré ma rodiča.... Viete no.

sissy27
6. jan 2022

@deana100 tak vidíš, máš odpoveď… matka s druhým dieťaťom a novým partnerom ho odstrkujú, otec trávi viac času s tvojim synom ako s ním, plus tiež bude mať novú rodinu…a čo to znamená, že nemôžete nikam ísť? Ste snáď stromy vrastené do zeme?

deana100
autor
6. jan 2022

@sissy27 ja, som povedala keď chce prísť na vianoce ja nič proti tomu nemám hádam nebudem odstrkovat dieťa ale jeho matka to robí pravidelne že sa ho chce zbaviť.. A teraz som došla na to že neviem či mu nehovorí o mne že otec bude mať s druhou ženou dieťa a niekedy mám pocit že tak zákerné sa pozrie námna ale ja to zase chápem ja nesudim ale mam pocit že pravého jeho mama mu tlači do hlavy hlúposti. A o toto mi ide že prečo práve deti si to odnášajú viete. Môj syn má sním fantastický vstah s mužovim synom ako keby boli vlastný súrodenci. Len je to také smutné že idú na vianočné trhy nezoberu ho chrlí ísť na chatu bez neho tak toto nechápem že prečo partnerovu dcéru ľúbi a jeho odstrkuje a ustavične ho posiela preč.

erika_230
7. jan 2022

@deana100 Ja keby som na tvojom mieste a vidim ze ho mama odstrkuje tak normalne navrhnem muzovi aby poziadal o striedavu starostlivot pripadne o zverenie jemu. Ale ide o to aky mas ty s tym chlapcom vztah.

erika_230
7. jan 2022

@deana100 alebo teda nakolko ma chalan 16 sa ho normalne aj s muzom spytala ci nechce byvat u vas. Pokial ma pekny vztah aj s tvojim synom tak myslim ze nieje o com.

0silvia0
7. jan 2022

@deana100 ako pise @erika_230 neche byvat chlapec u vas?

lulula12
7. jan 2022

@erika_230 asi tak nejak. Mne to tiez podla jej slov tak nejak samo prislo, ze asi by tam chcel byvat s nimi a preto sa takto chova. No za opytanie by podla mna nedali nic

erika_230
7. jan 2022

@lulula12 len ide teraz aj o nu aky ma ona s nim vztah. ja to beriem zo svojho pohladu ze jednoducho keby som videla ze ten chlapec odstrkovany mamou a mam s nim normalny vztah a mam ho rada co teda predpokladam ze aj dotycna ho ma istym sposobom rada kedze si brala jeho otca. Tak by mi to ako prve napadlo sadnut si s muzom prebrat to a jednoducho dat chalanovi pocit domova u nich. Aby to neskoncilo tak ze ho nechcu ani tam ani tam a chlapec skonci v dakej super partii