Môj chlap je alkoholik a chcem od neho odísť

skotka123
21. mar 2017

Zienky chcem poradit mam dva a pol rocnu dcerku a moj chlap za vela nestoji je to alkac. Chcem od neho odist najst si pracu taku aby som si mohla dovolit zaplatit podnajom. Chcem sa hlavne spytat ci existuju skolky alebo nejake opatrovatelske sluzby kde by sa mi o malu postarali pocas toho ako budem v praci kedze ani s pomocou rodicov nemozem ratat. Je tu este nejaka mamicka ktora je na dieta/ deti uplne sama. Ako riesila takuto situaciu. Ja sa bojim ze zostanem s malou na ulici kedze nas stale vyhadzuje z bytu a malu nechcem dat do domova.

pribinak
21. mar 2017

Ak sa bojíš, ze zostanes na ulici, tak su krizove centra, útulky pre zeny s detmi.
Moja suseda bola osamelou matkou. Pomáhali sme jej kamosky, susedy, vyzdvihli dieta s MS a odviezli na kruzok ci postrážili, kym sla k doktorke alebo na brigadu.

bluka2
21. mar 2017

@pribinak Dnes som si nezavisle spomenula na takuto pomoc ako opisujes a cely den ma to hrialo pri srdci, ze mam ludi, aj tych susedov, okolo seba, co takto pomahali, ked to bolo treba. Ste super!

pribinak
21. mar 2017

@bluka2 tak naši synovia chodili do tej istej MS, bývame v tej istej bráne v paneláku, tak ked uz beriem na ihrisko syna, zobrať s vedľajšej triedy suseda nie je ziadna velka vec, aspon bolo veselo

moni244
21. mar 2017

Ved ju das do normalnej skolky, ty budes medzitym v praci, len si musis niekoho najst, aby bol s nou, ak nahodou ochorie, preco hned ta napada ulica a doeta v domove? Urcite si uz pracovala, tak mas nejake navyky

evyka
22. mar 2017

Ja riešim niečo podobné momentálne, len moja má 7 mesiacov a rozmýšľam, čo bude ďalej, ak sa s ním rozídem. Nebývame už v spoločnej domácnosti. Zatiaľ všetko zvládam, je to náročné, pomáha mi mama a suseda.