Ahojte, nie je to čudné, ak by chodil môj brat s manželovou sestrou? Veď už sú vlastne rodina.... neviem, čo si mám o tom myslieť....ako nechodia spolu...ale myslím, že sú si sympatickí...
@niika90 a prosim ta aka su oni voci sebe navzajom rodina? Ziadna
Aj podla mna riesit totalne banalnu vec :D Hej, su rodina ale spajate ich len ty s manzelom, nic ine tam nieje, nemaju jednu krv ani su neni nejaka vzdialena rodina :D Oni su si vlastne cudzi ludia, ked sa daju dokopy, tak im to dopraj a neries somariny
Ale nie rodina pokrvná. A tebe neostáva nič iné,len im fandiť 🙂
Moje kamosky-sestry mali frajerov - bratov.. a este aj svadbu mali naraz v jeden den spolocne 🙂 Dodnes vsetko funguje u oboch parov.. ;)
Na mojej svadbe sa moj brat, dal dokopy s mm sestrou....dnes uz maju dve deti...
Dokopy nie sú žiadna rodina a je to ich vec, vonkoncom nie tvoja.
Ja mať tvoj problém
mate pravdu, citim sa blbo ☹ akoby som "ziarlila" alebo co ☹
ale ved to je normálne 🙂 My sme to tak v rodine mali.Dedko sa oženil s vlastnou švagrinou 🙂Kedysi boli takéto manželstvá úplne bežné.
nechapem co je na tom cudne, su to dvaja navzajom cudzi ludia co si mozu beztrestne spolu zacat, je to ich vec
Ja so sestrou mame za manzelov dvoch bratov a ma to vela vyhod, je to uplne v pohode.
@niika90 kebyze sa rozvediete, tak uz nie su rodina 😉 preboha, co je na tom, ze su si sympaticki? Ved oni nie su pokrvna rodina, su si to dvaja "cudzi"ludia, tak ako ste si boli vy s manzelom, akurat sa spoznali cez vas 😀
u nás v rodine to tak je... tatove sestry si vzali bratov a nie je na tom nič čudné ...
je to trocha zvlastne, ale oni su si v podstate "cudzi", takze ak si budu rozumiet, preco nie...
mmch poznala som dva pary kde slo o dvoch bratoch a dve sestry...
netreba sa do nich vsak starat, je to ich vec.
Nuž ak nemám problém vymýšľam kým nenájdem....tak zatiaľ sú si len sympatickí. To je ďaleka budúcnosť
Ja mam byvalu spoluziacku, ktora ma sestru a obe maju po svadbe rovnake priezvisko, lebo si zobrali za muzov bratov (jasne, ze nie svojich)...takze v tom problem nevidim
@niika90 a im sa nezdá čudné že jeho sestra a tvojej švagrinej brat sa vzali? 😕 .... 😀
@dana14 to máte dobré. Vy ani nemusite ohovárať svokru. Viete o čo ide 🙂
to znamená, že ste dobre rodiny - tvoja aj manželova, ak by tak nebolo nezačínali by si, teš sa
@niika90 a co je na tom cudne? ved nie su surodenci a ani bratranci,, skratka na tom nie je vobec nic cudne,,, nepoviem keby boli v nejakom pribuzenskom vztahu ale ved su to obaja cudzi ludia nemozu za to, ze vy dvaja s manzelom ste s kor zoznamili ako oni dvaja, enchapemco na tom vidis cudne,cudnsa si skor ty,prepac,radej im dopraj a nerozdeluj al su si sympaticki
Brat mojej babky si zobral sestru môjho deda 😄 A je to vtipne lebo mama ma 7 súrodencov, aj tamtí maju 8 deti a všetci vyzerajú rovnako 😄
Riesis somariny...ak budu chciet daju sa dokopy ci sa ti to zda cudne alebo nie....;)