Môj brat a manželova sestra

niika90
16. okt 2016

Ahojte, nie je to čudné, ak by chodil môj brat s manželovou sestrou? Veď už sú vlastne rodina.... neviem, čo si mám o tom myslieť....ako nechodia spolu...ale myslím, že sú si sympatickí...

zooeynka
16. okt 2016

Riesis somariny...ak budu chciet daju sa dokopy ci sa ti to zda cudne alebo nie....;)

januska20
16. okt 2016

@niika90 tu nedaleko ziju dva pary,kde si dvaja bratia vzali za manzelky sestry..
aspon maju spolocnu temu- svokra :D

guiseppinka
16. okt 2016

@niika90 a prosim ta aka su oni voci sebe navzajom rodina? Ziadna

leanax
16. okt 2016

@niika90 poznám minimálne dva takéto situácie... kde dve sestry majú dvoch bratov a nikomu to nie je čudné... dokonca kolegyni sestra sa s jej švagrom dali do kopy na ich svadbe do roka bola ďalšia svadba 😉

sibalka21
16. okt 2016

Aj podla mna riesit totalne banalnu vec :D Hej, su rodina ale spajate ich len ty s manzelom, nic ine tam nieje, nemaju jednu krv ani su neni nejaka vzdialena rodina :D Oni su si vlastne cudzi ludia, ked sa daju dokopy, tak im to dopraj a neries somariny

janakrnacova
16. okt 2016

Ale nie rodina pokrvná. A tebe neostáva nič iné,len im fandiť 🙂

meggie330
16. okt 2016

Moje kamosky-sestry mali frajerov - bratov.. a este aj svadbu mali naraz v jeden den spolocne 🙂 Dodnes vsetko funguje u oboch parov.. ;)

miku1
16. okt 2016

@niika90 Poznám 2 také prípady, kedy sa 2 sestry vydali za 2 bratov...Tak ak by sa vzali, budeš mať dobrú švagrinú 🙂

malabiba
16. okt 2016

Na mojej svadbe sa moj brat, dal dokopy s mm sestrou....dnes uz maju dve deti...

tt247
16. okt 2016

Dokopy nie sú žiadna rodina a je to ich vec, vonkoncom nie tvoja.

miku1
16. okt 2016

@niika90 Jáj, pomýlila som sa, chcela som napísať, že budeš mať dobrého švagra 🙂 Nie švagrinú, tú už vlastne máš 🙂

sissy27
16. okt 2016

@niika90 a čo je na tom čudné preboha?
a ak myslíš incest - tak to je niečo úplne iné, tam sa jedná o styk / vzťah medzi blízkymi, spravidla pokrvnými príbuznými... tvoj brat a manželova sestra nemajú nič spoločné v tomto smere, sú to dvaja slobodní (predpokladám) ľudia...

novana
16. okt 2016

@niika90 kudy z nudy 😀

juriva
16. okt 2016

Ja mať tvoj problém

niika90
autor
16. okt 2016

mate pravdu, citim sa blbo ☹ akoby som "ziarlila" alebo co ☹

danielka7
16. okt 2016

ale ved to je normálne 🙂 My sme to tak v rodine mali.Dedko sa oženil s vlastnou švagrinou 🙂Kedysi boli takéto manželstvá úplne bežné.

libka1
16. okt 2016

nechapem co je na tom cudne, su to dvaja navzajom cudzi ludia co si mozu beztrestne spolu zacat, je to ich vec

dana14
16. okt 2016

Ja so sestrou mame za manzelov dvoch bratov a ma to vela vyhod, je to uplne v pohode.

maciatkolulu
16. okt 2016

@niika90 kebyze sa rozvediete, tak uz nie su rodina 😉 preboha, co je na tom, ze su si sympaticki? Ved oni nie su pokrvna rodina, su si to dvaja "cudzi"ludia, tak ako ste si boli vy s manzelom, akurat sa spoznali cez vas 😀

lienka959
16. okt 2016

u nás v rodine to tak je... tatove sestry si vzali bratov a nie je na tom nič čudné ...

saurian
16. okt 2016

je to trocha zvlastne, ale oni su si v podstate "cudzi", takze ak si budu rozumiet, preco nie...
mmch poznala som dva pary kde slo o dvoch bratoch a dve sestry...
netreba sa do nich vsak starat, je to ich vec.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
majcika
16. okt 2016

Nuž ak nemám problém vymýšľam kým nenájdem....tak zatiaľ sú si len sympatickí. To je ďaleka budúcnosť

janka54321
16. okt 2016

Ja mam byvalu spoluziacku, ktora ma sestru a obe maju po svadbe rovnake priezvisko, lebo si zobrali za muzov bratov (jasne, ze nie svojich)...takze v tom problem nevidim

papricka33
16. okt 2016

@niika90 a im sa nezdá čudné že jeho sestra a tvojej švagrinej brat sa vzali? 😕 .... 😀

papricka33
16. okt 2016

@dana14 to máte dobré. Vy ani nemusite ohovárať svokru. Viete o čo ide 🙂

mijo53
16. okt 2016

to znamená, že ste dobre rodiny - tvoja aj manželova, ak by tak nebolo nezačínali by si, teš sa

lucinka511
17. okt 2016

@niika90 a co je na tom cudne? ved nie su surodenci a ani bratranci,, skratka na tom nie je vobec nic cudne,,, nepoviem keby boli v nejakom pribuzenskom vztahu ale ved su to obaja cudzi ludia nemozu za to, ze vy dvaja s manzelom ste s kor zoznamili ako oni dvaja, enchapemco na tom vidis cudne,cudnsa si skor ty,prepac,radej im dopraj a nerozdeluj al su si sympaticki

dadulaa
17. okt 2016

@niika90 aj ja so sestrou máme za manželov dvoch bratov a je to supeer 🙂 Nie je na tom nič divné, máme len jednu spoločnú svokru a okrem toho to má ešte veľa výhod 😀

dominikav123
17. okt 2016

Brat mojej babky si zobral sestru môjho deda 😄 A je to vtipne lebo mama ma 7 súrodencov, aj tamtí maju 8 deti a všetci vyzerajú rovnako 😄