Baby vkuse si hovorím aká.som tlsta mám 168cm a mala som 73kg teraz 71. Skúšala som aj diéty ale nič no ale ja ak náhodou čosi aj schudnem a zrazu mám nejaký problém už si namyslam rakovinu...teraz som sa prejedla a zrazu mám 71kg...malamsom.ale angínu. Teraz mám však občas bolesti spodnej časti brucha dnes som mala riadne kŕče bola som 3x na wc aj takú trochu hlienovubsrolicu a ja hneď myslím na rakovinu hrubého čreva 🤦 aj chcem schudnúť aj sa bojím že chudnemzrazu bez prifiny
Vieš prečo ti je takto?Lebo nemáš čo na práci a prokrastinuješ. Rob niečo a nebudeš na to myslieť. Obuj si tenisky a choď behať. Spáliš nejaké kcal, popočúvaš hudbu a nebudeš myslieť na blbosti. Prečo sa takto vedome niekto ubíja? Veď ži život, tu a teraz. Ľudia riešia malichernosti a sami si hľadajú problémy tam, kde nie sú.
@luccija mala som ale tomu už je asi týždeň keď som ich dobrala
Teraz som sa prejedla.. nemyšlam si rakovinu .. a preco to robíš? Na tvojom mieste, by si som v prvom rade navštívila psychológa, ak chcem schudnúť nie je možné prejedanie .. a rakovinu môžeš dostať aj nezdravim spôsobom jedenia
To je jedno, že týždeň zmenila sa ti mikroflóra.Ber aspoň mesiac probiotika
prestan sa vazit a mas po probleme
@mamamasama pri behani sa krasne a dokonale vymyslaju blbosti
@reanda tak to nebeháš dosť rýchlo. Ja pri behaní myslím len na to, aby som nedostala infarkt 🤣
hľadanie výhovoriek, slabá vôľa, nuda, hypochondria...
Mala si ATB?ak áno, tak to je z toho kúp si probiotiká.K ostatnému je to v tvojej hlave