Mladší partner - za a proti

bublinkaj
15. aug 2015

Ahoj baby. V hlave mám zmätok a preto prosím o Váš názor. Mám 37 a okolo mňa sa krúti 30 ročný mladý muž. Rozumný, inteligentný, zamestnaný a vie o mne dosť. Išli by ste do takého vzťahu....?

cica869
15. aug 2015

Aky zmatok mas? Citis k nemu nieco viac?Ak ano a si rozumiete,tak preco nie.ja vo veku nevidim nejaky zasadny problem

rose32
15. aug 2015

Ja mam36 moj 30 a suuuper a dcerku mame💞

evkakorcek
15. aug 2015

No nezistíš nič pokial to neskúsiš 🙂 🙂 😉 😉

sissy27
15. aug 2015

@bublinkaj a keby si nevedela, koľko má rokov, tak by ti vyhovoval? 🙂 ja osobne by som neriešila, vek nie je zárukou ničoho...

ena70
15. aug 2015

@bublinkaj vôbec nerieš vek.... ten nie je zárukou dobrého vzťahu.... kamoškina mama má muža a ten je o 5 rokov starší od nej, a to sú už dôchodcovia a povedala že "už by si takého starého ťapa nikdy nevzala 😀 😀 " lebo chlapi starnú rýchlejšie ako my ženy 😀 😀 .... keď je šikovný, inteligentný a hlavne zamestnaný daj tomu voľný priebeh....

majorosovalucia
15. aug 2015

Chod do toho,ak to tak citis.Niekedy treba dat rozum bokom a nechat sa unasat aj srdieckom,ono nam nechce zle.

bublinkaj
autor
15. aug 2015

kočeny, každej jednej z Vás ďakujem.

mlil77
15. aug 2015

Vek neriesi ziadnu rolu a niektori mladsi muzi maju viac rozumu ako starsi. Ja mam o 4 roky mladsieho partnera, spoznali sme sa pred rokom a nieco. Tiez som sa bala prv ze je mladsi a ze to nema buducnost ale casom som prisla na to ze ma viac rozumu ako 40 rocni muzi. A dodnes mam pocit ze ten starsi a rozumnejsi je on. Ja mam 31 a on ma 27 rokov, cakame teraz chlapceka (podotykam planovaneho) 🙂 a neskutocne sa na neho tesime, sme spolu stastni, velmi si spolu rozumieme. Byvame uz spolu rok, prakticky hned sme zacali aj spolu byvat ani sami nevieme ako. Takze sme dennodenne spolu, obcas mam pocit ze ho poznam uz 10 rokov, pretoze sa neda porovnat randenie raz za tyzden ako to ked zacnete s niekym zit. Urcite by som do toho vztahu sla ak ho mas rada a vek nehra ziadnu rolu a aspon sa budes stale snazit vyzerat dobre, tak ako to teraz robim ja 🙂 aby nebol vidiet vekovy rozdiel. Drzim prsty nech ti to vyjde tak ako to vyslo mne 🙂

peneloppe
15. aug 2015

@bublinkaj

Isla by som do toho, ved nehra velku rolu, vzdy to zavisi od konkretnych ludi, ich zrelosti. Poznam take pary a ziju si dobre.
Za vyskusanie nic nedas, ked ta pritahuje a rozumiete si tak chod do toho.

adelakk
15. aug 2015

@bublinkaj ide o vas konkretny vztah a nie o cisla. Moj manzel je o desat rokov mladsi, sme spolu uz desat rokov a vyzera to tak, ze este to spolu nejaky ten piatok vydrzime. Takze nie je to o tom kto ma kolko rokov, ale o to ako si spolu rozumiete, atd.

bublinkaj
autor
15. aug 2015

ďakujem, ďakujem a ešte raz Vám ďakujem 🙂

sandra551
15. aug 2015

@bublinkaj Podľa mňa závisí, kedy je ten vekový rozdiel, resp. kedy sa stretnete. Pokiaľ by šlo o mňa a spýtala by si sa ma, či by mi nevadil o 7 rokov mladší - vadil. Ja mám 25, on by mal 18. Ale vo veku 37 u ženy a 30 u chlapa je to podľa mňa úplne v poriadku 🙂

barbita
15. aug 2015

Ak ho ľúbiš nieje čo riešiť 🙂

ladyblcha
15. aug 2015

@bublinkaj tiez mam mladsieho 🙂 a je to super s nim. a nie kvoli veku, ale za to aky je. a predtym som mala vzdy starsich a nikdy to nebolo take super. ale tiez nie kvoli veku, ale kvoli tomu, ze sme sa k sebe jednoducho asi nehodili.

majra1
15. aug 2015

Moj muz je tiez mladsi, sice len o dva roky, ale nemenila by som. Predtym som randila aj s rovesnikmi aj so starsimi o 10 rokov a podla mna na veku absolutne nezalezi, dobry vztah stoji uplne na inych zakladoch. Poznam viacero parov starsia zena-mladsi muz, vsetko su to pevne partnerstva 🙂 a 30-rocny muz uz nie je teenager, uz by mohol vediet, co chce od zivota, i ked teda su vynimky, uznavam 🙂 ak sa lubite, tak do toho urcite chod, nezahadzuj sancu na krasny vztah kvoli takej hovadine ako je par rokov hore-dolu. Drzim palce.

bublinkaj
autor
15. aug 2015

baby, Ste supéééér 🙂

ludmilaka
15. aug 2015

Okolo kamošky sa tiež krútil o 7 rokov mladší. Teraz sú manželia a majú 3r.syna. Pokiaľ to nevadí vám dvom, vyprdnii sa na okolie. Lebo ľudia si zvyknú radi rypnúť. Ja som mávala podobné úvahy: som dosť vysoká a chlapi mi boli malí. Manžel je vyšší. Ale mávala som aj mladších frajerov a pohoda.

sablona
7. mar 2016

Mladší partner podľa mna musí byt na staršie zaťažený od mlada, vela mladých chalanov to chcé so staršou len vyskúšať a potom príde ten vek keď ju kopne do zadku , mne sa to tiež bohužiaľ stalo a taktiež poznám pár kamosiek co mali negatívne skúsenosti , snáď Vám to vyjde a budete šťastní

vlastulina1
7. mar 2016
Používateľ vlastulina1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od vlastulina1.

snad ti to vyjde, budem ti drzat palce.. lebo v dnesnej dobe to je velmi tazko..

mysicka36
7. mar 2016

Otázka znela za a proti 😎
Za - fajn si v zrelom veku ešte užiť s mladším 😀
proti - či aj za 10r. ma bude lúbiť s vráskami, alebo sa nezačne pokukovať po novom modeli 🙂

@bublinkaj Som v podobnom veku ako ty a veru by som bola opatrná čo sa lásky a dlhodobého vzťahu týka. Ale ak neskúsiš, nebudeš vedieť.

oldman50plus
7. mar 2016

O tom starnutí mužov som si nie celkom istý. Myslím naopak že skoro po 70ku je priemerný muž mladší ako žena, hlavne to platí o obdobie kolo a po prechode, spústa aj 65r mužov je celkom v poriadku a šediny im dodávajú šarm, atraktívnych žien v tomto veku je už veľmi málo a stojí to strašné peniaze na plastikách.
Mám 2 príbuzných ktorí mali mali manželky 11rokov staršie. ich skúsenosti boli že kým ženy nedošli do prechodu bolo to jedno a potom zrazu im absolútne nestačili duševne ani fyzicky. Tak si obaja našli priateľky zodpovedajúce veku.
Muži len rýchlejšie skončia, u mužov je oveľa kratšia tá perióda medzi "sivý ale stál by za hriech" po "roztrasený starček". Ženy kľudne majú túto periódu aj 20-30 rokov, u chlapov nebýva ani polovica. Samozrejme, ťažko manuálne pracujúci môžu byť "zrobení" aj v 50ke a to sú dnes u nás väčšinou muži.

evkafekete
7. mar 2016
Používateľ evkafekete je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od evkafekete.

ma to svoje za aj proti 🙂 to je jasne

slavciatko
7. mar 2016

ja mám 32, partner 27, čakáme prvé 😉

zsoja
7. mar 2016

hlavne je aby ste si rozumeli, na veku nezalezi

mandala77
7. mar 2016

@bublinkaj iba keby mal dieťa, inak nie.

foco
7. mar 2016

Ja som v takom manželstve 15 rokov. Otázku som riešila presne ako Ty - mala som 37 a on 28.
Aby to vyšlo do hry vstupuje veľmi veľa vecí. ???? 🙂

sablona
7. mar 2016

Diskusia bola či by som šla do vzťahu s mladším
Moj názor co sa týka skúsenosti či uz mojich alebo okolia tak jednoznačne nie
Je pravda ako tu niektorá z vás pisala že o pár rokov ako budeme mat po 40 a on napr 35 či neujde za mladším modelom lebo vačšinou sa to stáva

mysicka36
8. mar 2016

@sablona ono sa to stáva aj keď nieje žena mladšia 😒 Stačí aby už okolo chlapa nelietala ako na začiatku, lebo už pribudnú povinnosti okolo detí. Ale nechcem odhovárať, samozrejme môže byť aj krásny vzťah, prečo nie.

darina77
8. mar 2016

keby mal už dieta tak ano idem do toho, v tomto vidim najvacsie riziko aby si on za 5 rokov nechcel založit rodinu

moonshine1
8. mar 2016
Používateľ moonshine1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moonshine1.

mal by si poriadne uvedomit ci si chce zalozit rodinu alebo nie