Práve sa zo mňa v 28 rokoch stala vdova a cítim sa úplne prádzna. Akoby kus zo mňa odišiel tiež. Bol doslova a dopísmena mojou spriaznenou dušou. Dá sa vôbec existovať ďalej?
❤️ Úprimnú sústrasť. Bude to ťažké ale zvládneš to.
Úprimnú sústrast.
Skús kontaktovať OZ Plamienok. Robia smutkovu terapiu. Vedia pomôcť deťom aj dospelým
Veľa síl 🖤
Úprimnú sústrasť, zvládneš to, prajem veľa veľa síl 🤍 existuje aj https://www.kolobehzivota.sk/…
Jasne že dá, len na vsetko potrebuješ čas. Veľa času.
dá sa, to prebolí, a budeš vediet dalej íst,
Je taká kniha "Moje milá smrti". O tejto situácii. Žena ovdovela tehotná s tretím bábom. Nevylieči bolesť, ale možno pomôže dať nádej na nový začiatok. Že nie si sama v tom, čo prežívaš.
modlitba, aj ked tam bude vela otazok, prečo, začo..ale ked sa človek nechce zblázniť, musi niekde načerpat silu
Úprimnú sústrasť 🖤Ak sa budeš chciet porozprávať,alebo ak sa budeš cítiť sama napíš kedykoľvek
Prijmi uprimnu sustrast, zivot je obcas velmi kruty. Skus kontaktovat IPcko, linku istoty, plamienok… vedia velmi pomoct. Vela sil a ži, bolest sa casom otupieva, nemizne, ale otupie. Si velmi mladucka, verim, ze najdes silu.
Najhoršie je hovoriť ti teraz ako to zvládneš že? My čo sme prišli o niekoho blízkeho tak ako ty vieme aké to je hrozne...ja som si myslela že sa už nikdy v živote nebudem smiať...a.prvy krivý úsmev som dokázala ukazat až po roku...ja som v takých chvíľach vďačná že verím v Boha...lebo viem že to nie je koniec ..len krátka pauza
♥️
Ahoj , mne manžel navždy odišiel 19.6.2024 mame spolu 4 ročného synčeka . Je to veľmi ťažké , ale musím žiť pre malého ďalej . Každú sekundu naňho myslím čo by bolo keby bolo … malému aj mne veľmi chyba
úprimnú sústrasť. jasné že dá a aj musí.