Mladá vdova

23. jún 2024

Práve sa zo mňa v 28 rokoch stala vdova a cítim sa úplne prádzna. Akoby kus zo mňa odišiel tiež. Bol doslova a dopísmena mojou spriaznenou dušou. Dá sa vôbec existovať ďalej?

zuzanka.zuzu
23. jún 2024

úprimnú sústrasť. jasné že dá a aj musí.

januska12323
23. jún 2024

❤️ Úprimnú sústrasť. Bude to ťažké ale zvládneš to.

pribinak
23. jún 2024

Úprimnú sústrast.

Skús kontaktovať OZ Plamienok. Robia smutkovu terapiu. Vedia pomôcť deťom aj dospelým

Veľa síl 🖤

smutok20
23. jún 2024

Úprimnú sústrasť, zvládneš to, prajem veľa veľa síl 🤍 existuje aj https://www.kolobehzivota.sk/…

vilma7
23. jún 2024

Jasne že dá, len na vsetko potrebuješ čas. Veľa času.

sara07
23. jún 2024

dá sa, to prebolí, a budeš vediet dalej íst,

bobaas
23. jún 2024

Je taká kniha "Moje milá smrti". O tejto situácii. Žena ovdovela tehotná s tretím bábom. Nevylieči bolesť, ale možno pomôže dať nádej na nový začiatok. Že nie si sama v tom, čo prežívaš.

karolinakr
23. jún 2024

modlitba, aj ked tam bude vela otazok, prečo, začo..ale ked sa človek nechce zblázniť, musi niekde načerpat silu

katka2678
23. jún 2024

Úprimnú sústrasť 🖤Ak sa budeš chciet porozprávať,alebo ak sa budeš cítiť sama napíš kedykoľvek

drahomirrra
23. jún 2024

Prijmi uprimnu sustrast, zivot je obcas velmi kruty. Skus kontaktovat IPcko, linku istoty, plamienok… vedia velmi pomoct. Vela sil a ži, bolest sa casom otupieva, nemizne, ale otupie. Si velmi mladucka, verim, ze najdes silu.

hopsas
23. jún 2024

Najhoršie je hovoriť ti teraz ako to zvládneš že? My čo sme prišli o niekoho blízkeho tak ako ty vieme aké to je hrozne...ja som si myslela že sa už nikdy v živote nebudem smiať...a.prvy krivý úsmev som dokázala ukazat až po roku...ja som v takých chvíľach vďačná že verím v Boha...lebo viem že to nie je koniec ..len krátka pauza

janulka1802
24. jún 2024

♥️

aneta14
9. sep 2024

Ahoj , mne manžel navždy odišiel 19.6.2024 mame spolu 4 ročného synčeka . Je to veľmi ťažké , ale musím žiť pre malého ďalej . Každú sekundu naňho myslím čo by bolo keby bolo … malému aj mne veľmi chyba