Ide o to ze milujem tmu, milujem dazd, burky, zimu
Vela ludi je takych ze miluje leto, kupaliska, svetlo do 9 vecer zabavy.
A ja vonku burka vnutri teplo, nejake vinecko a dobra kniha
nie, prečo... poznám tiež takúto dušičku...😉
ano si divna ... divna preto,ze si kvoly tomu zakladala temu
@syslik81 😂
@syslik81 Vies, ja jej rozumiem.
Aj ja milujem jesenne podvecery, ked si hoviem v utulnom teple a pohodli, s teplym cajom, kym vonku sa stmieva a prsi. (Najlepsie pri nasom krbe).
Alebo ked v lete je burka. Na zvieratach vidis, ake su nervozne a vo vzduchu citit prichadzajucu “pohromu”. No my sme doma v bezpeci.
A najkrajsia cast dna pre mna je sero skoreho rana, ked sedim so salkou horucej kavy na schodoch a pozeram von velkym oknom. Nakrmene psiky sa ku mne tulia a cely dom este spi.
Druha najkrajsia je letny podvecer, ked vsade je uz klud, z dialky dolieha tichy hukot aut a krik deti z ihrisk, na susedovom komine spieva drozd a ja si lezim vo vankusoch na balkone, vsade mam svetielka a citam si, kym nie je prilis velka tma.
Napodobne, mam rada dazd, chlad, burky. Leto mam rada, ale jakmile je svetlo v jeseni a zime, som z toho nervozna, lebo chcem aby len prsalo a mohla si uzivat to utulne teplo a klud doma.
Takt o som s tebou rovnaká krvná skupina. Nie si jediná 🙂
v jednej charakteristike o kozorozcovi bolo "ma rad cintoriny a pochmurne miesta" nemozem nesuhlasit a pridavam sa do tvojho klubu 😉
Nie, nie si. Každý je iny. Ja mám radšej anglické počasie ako to naše. 😂 A všetky krajiny, ktoré chcem navštíviť sú severnejšie... A je tam chladnejšie..
...aj pre mna je najoblubenejsie roc. obdobie jesen 🙂 potom hned zima 🙂 Mam rada sice aj leto to ano, ale teda horucavy nemusim, staci ked je teplo pokial som na dovolenke ale chodit v lete do prace je pre mna ciste utrpenie. taketo jesenne pocasie a skracujuce sa dni a hlavne zavanajuce Vianoce je za mna top a vzdy aj bolo. Jar nemusim aleze vobec.
Presne ako ja. Milujem jesen, a aj zimu. V marci uz chytám depku že sa znova blíži leto 😆
aj ja mám rada jeseň ale takú farebnú z obrázka, s listím, gaštanmi atď 🙂
inak by si o daždi hovorila, keby ti zatekalo do 3r auta (dnes sme zistili 😠 )
@zuzanka.zuzu nam zateka do domu a aj tak milujem dazd😄😄 vsak sa to da opravit ;)
Toto obdobie aj ja mozem, mam rada burky, take to tajomno, aj ked je skor tma tak niekto ma z toho depku a ja som vo svojom zivle 🙂
Prečo by si mala byť divná? Ja tiež leto nemusím.. Na kúpalisko nechodím ani na zábavy. .. Uz sa hrozím budúceho leta lebo koli dcére budem musieť😂
Mam radsej jeseň, zimu, jar, upršano... Je to premna fajná atmosféra 🤷♀️😉