Ahojte. Milujem manžela. Sme spolu už pár rokov, mame deti. Je milujúci manžel, nemám s ním žiadny problém. Vynikajuci otec a partner ALE prišiel mi do srdca hlavy a duše iný muž. Milujem ho. Aj on mna. Ale mame svoje rodiny... ako sa od neho odpútať, alebo myslite že tým že prišiel mi prišiel ukázať že niečo vo vzťahu nie je v poriadku ? Alebo nechať tomu všetkému čas a nech sa to samé ukáže či je to to práve orechové ?
Viete vždy som “zatracovala” tieto milostné trojuholníky a nechápala som ako sa niečo take môže stať až pokial sa to nestalo aj mne ...
Je to úplne bežná vec, príliš to nerieš. Ak je dobrý sex, uži si a nechaj to tak. Nenamotavaj sa..ani jeho.
Nič ti neprišiel ukázať.to ty už nevieš čo od dobroty so sebou robiť...tak sa ideš na ľad šmýkať.Na neveru musia byť dvaja tak to utni.preruš kontakt s potencionálnym milencom s važ si čo máš doma.
A ešte k nadpisu témy...ty miluješ jedine tak seba
@bumbelino poviem ti čo bude nasledovať: ty pre “milenca” nie si jediná, ba ani posledná ... príde ti na to manžel, manželstvo sa ti rozpadne, budete sa súdiť o deti, znicis im život a milenec ta necha pre krajšiu, mladšiu a rodinu kvôli tebe neopustí... nakoniec ostaneš sama a budeš ľutovať vsetko čo si urobila
Bolo koze dobre..isla sa smykat na lad 😊
No ja mam dobreho muza lubim ho aj s tym ze ma nasrat vie,mame dcerku, uz davno nemam ruzove okuliare co sa manzelstva tyka😂 a vies co?natolko si ho vazim a lubim svojho muza ze by ma ani nikdy nenapadlo sa obzerat po inych.. naco? Nevies co s volnym casom? Bo ja od prichodu malej na svet uz to budu 4 r neviem co skor,,, pomohlo by naklonovat🤦♀️ Suhlasim s nazorom ze nevies co od dobroty👌👍
Čo tak začať sa ovládať? Máš skvelého manžela a deti. Načo si to kazíš, komplikuješ a prispievaš aj k rozvratu ďalšej rodiny? Pokušenie je jedna vec, vedieť si vybrať a stáť si za svojím rozhodnutím druhá. Milovať a súčasne podvádzať je pekný oxymoron.
Odpútať sa dá napríklad tak, že s dotyčným prerušíš všetky kontakty.
@bumbelino akurát som dnes malej pri romantickom filme vysvetľovala, že nemôžeš mať dvoch partnerov súčasne. musíš si vybrať a ona na to juuuj to je ako keď chceš veľmi 2 pekné peračníky , ale vybrať si môžeš len jeden!
Ja by som povedala, že nemiluješ poriadne ani jedného, nehovoriac o tom, že v živote sú situácie, keď napriek často podsúvaným vetám, že jedine láska je podstatná, je potrebné hľadieť aj na rozum a zodpovednosť voči rodine.
Stretávanie s druhým utni úplne. Chvíľku Ťa srdce pobolí a život pôjde ďalej.
Ak máš veľa voľného času venuj sa charite či chorým deťom - pretav to do pomoci tým, čo ju potrebujú.
Vieš, všetko je o prioritách ... o tom, čo je pre Teba v živote dôležité ... väčšine ľudí, ktorí žijú v manželstvách/partnerstvách príde do života takáto akože "láska ako trám" ... ak je pre Teba prioritou rodina - manžel, deti, spamätáš sa a odídeš z kratšej cesty ... ak takéto "blúznenie", rátaj s tým, že môžeš prísť o všetko.
Jedna vec je usadene manzelstvo a druha vec je citit sa este stalw pritazliva,atraktivna pre niekoho ineho...
Kazdej polichoti,ked este niekomu stoji za obzretie.
Tebe sa paci ze si mu.sympaticka a jemu sa paci,ze sa ti to paci😉
Obom vam to pohladkalo ego.
To je v poriadku.
Len aby to pritom aj ostalo.
Vies,stravis s nim noc a az potom pridu vycitky,precitnutie...
Je jedno take velmi pravdive prislovie:
Clovek si uvedomi pravu hodnotu niecoho az vtedy,ked to straca...
Daj pozor,aby si pre par pobluznenych zazitkov neprisla o svoje rodinne zazemie.
A este moj nazor-ak ozaj svojho manzela lubis,tak naozaj...ani by ti na um nezislo lubit niekoho ineho...😉
@bumbelino Nie je to láska, len zaľúbenie. A to príde a odíde, môže sa to stať aj v manželstve, ale do manzelstva idem slobodne a dobrovoľne, je to rozhodnutie, že si vyberám tohoto človeka na celý život. Aj keby sa stalo čokoľvek, aj keby som sa ešte zaľúbila do iného. Musíš splniť svoj sľub, nie nechať hormóny, aby tebou mávali a zničíš život ostatným aj sebe.
@sasa1983 ľúbiť možno hej. aj ja ľúbim svoju mamu. ale keby naozaj od srdca milovala, tak dvoch sa nedá. proste sa nedá 🙂 a to mám dosť otvorenú myseľ pre rôzne názory, ale toto nie
@goodidea vyzeráš super 👍😂
To sa aj da? Milovat dvoch muzov???😄
Ináč prečo tu skoro ( viaceré ) všetky ženy píšete že uži si dobry sex ..veď autorka o sexe nič nepísala ....možno spolu ani nespali ani nad tým neuvažuje..možno je to čistá láska ( ako bystrinka v doline lesnej )
@bumbelino nerob si zbytocne problemy lebo prides aj o to co mas ...laska netrva vecne zivot je o niecom inom ..dam ti radu ...nerob zbytocne problemy ked nemusis mas krasnu rodinu SPAMETAJ SA 😈