Ahojte, mam trosku taky problem alebo nieco co som si mohla vsimnut a rada by som vedela vase nazory alebo aj vlastne skusenosti. S mojim snúbencom sme spolu 7 rokov. Vzdy nam v sexe vsetko klapalo ako hodinky. narodilo sa nam male babatko ktore ma uz rok. asi od 5tich mesiacov spava uz uplne sam celu noc,vzdy ked sme spali aj my snim v izbe nespaval dobre. vzdy sme sa predtým s priatelom milovali vtej izbe kde je maly teraz...este aj kym nebol bolo to take nase hniezdocko lasky a moc nam to tam spolu chutilo. odkedy sme museli kvôli malému ist do druhej izby nas sex akosi stagnuje. neviem preco ale myslim si ze to je tou izbou pretoze ako nahle nieje maly doma a my sme sami v izbe sa zasa premilujeme ako vzdy. nerozumiem tomu, a uz som ztoho aj dost nestastna. myslite ze takato banalita moze mat na to vplyv? alebo mam hladat pricinu niekde inde?
ja si myslím, že je to len vo vašej hlave. boli ste zvyknutí na jednu miestnosť - vedeli ste, že ste tam nerušení, v nej ste sa vedeli uvoľniť, "vypnúť".. skúste nevnímať prostredie, kde ste.. proste len zavrieť oči a vychutnávať si jeden druhého.. bez ohľadu na to, v ktorej miestnosti sa nachádzate.. a rozprávala si sa o tom už aj s partnerom? nevnímaš to takto len ty?
Toto myslis vazne?
@monusik73 toto ani nekomentujem ocakavala som aj taketo reakcie 🙂
@ajko ano praveze sme sa otom rozpravali a akosi sme ktomu dosli ze tam nas to vzdy ksebe tahalo, ci uz vecer , rano na obed to je jedno...nemilovali sme sa zasadne len vtej izbe samozrejme aj inde ale toto bolo asi naozaj miesto kde nas nikto nevyrusoval...neviem cim to naozaj je
@tina147 jaaaj tak..no podľa mňa svojimi chúťkami až príliš rušíte malého vedľa seba,preto sa mu zle spí a ked nechcete sexovať v inej izbe,sexujte v kuchyni na stole,v sprche,na zemi,na gauči a x miestach..pohodlne ti je v posteli len preto,že je tam pohodlne...ale ak si nevieš užiť sex aj inde,potom je to len v hlave,nie mieste..
@dominika6 praveze oto ide ze nikdy sme nechceli malého rusit preto sme uz vtej izbe nikdy nic ked tam bol on neriesili. kazde jedno nase suchnutie vnimal. kazde dieta je ine. asi potrebuje uplny svoj klud. a ja nevravim ze sa nemilujeme aj na iných miestach kde je to vzdy super, vravim len ze napr.vzdy rano a vecer tie chutky boli a vtejto miestnosti uz tomu tak nieje , teda je ale len velmi zrietkavo. mozno to je v nasich hlavach ale kazdopadne to tak je...
vsak vymente splanu s detskou a je to
ahoj vymen izby , a dieta moze preplakat celu noc ,kedze sa mu tam dobre spí,ale vy si uzijete sex,co je hlavne hahha 🙂
@mariannastancelova dakujem za radu si velmi ,,milá"
@tina147 prepac nemyslela som to tak 🙂 ,len ked moje deti zaspali nam bolo uplne jedno kde sme 🙂 Moje spali vo svojej izbe ,uz ked mali spat napr .v obyvacke alebo spalni tak sa im zle spalo,neviem. 🙂
@tina147 myslím, že spravila preklep, že chcela napísať prespať 🙂 celú noc.
@tina147 to ste vážne za tých 7 rokov sexovali len v nejakej jednej izbe??? 😀 Vplyv môže mať všetko na všetko. Sex začína v hlave hlavne u žien a predpokladám, že tú prkotinu s izbou riešiš hlavne ty, nie partner. To by som bola veľmi prekvapená, lebo muža to baví úplne všade, hocikedy a najlepšie všade a vždy 😀
@alaguema vies co ano celych 7 rokov secujeme zasadne len v izbe este sa zamkneme na sto zamkov a len vtej izbe :D vravim ze vtej jednej izbe sme 7rokov spolu spavali normalne to je to ked si ides vecer lahnut a rano sa zobudis to je spanie. od kedy je maly uz sme tuto izbu museli opustit a spavame v druhej. A tu prkotinu z izbou ako si to nazvala neriesim len ja sam partner to vidi ako to je. potom ako pises ked muz ma chut vzdy a vsade v podstate ten moj vlastne nema chut namna :D
@tina147 Pane Boze prosim ta kolko mas rokov ked toto pises na forum?
Poviem ti uprimne nemas to jedno kde sa so snubencom milujes?
No urcite by som nemala sex vtedy ked je dieta s Vami a je hore ved to je asi pochopitelne nie?
🙂 😀