Milovanie v inej izbe

tina147
6. sep 2016

Ahojte, mam trosku taky problem alebo nieco co som si mohla vsimnut a rada by som vedela vase nazory alebo aj vlastne skusenosti. S mojim snúbencom sme spolu 7 rokov. Vzdy nam v sexe vsetko klapalo ako hodinky. narodilo sa nam male babatko ktore ma uz rok. asi od 5tich mesiacov spava uz uplne sam celu noc,vzdy ked sme spali aj my snim v izbe nespaval dobre. vzdy sme sa predtým s priatelom milovali vtej izbe kde je maly teraz...este aj kym nebol bolo to take nase hniezdocko lasky a moc nam to tam spolu chutilo. odkedy sme museli kvôli malému ist do druhej izby nas sex akosi stagnuje. neviem preco ale myslim si ze to je tou izbou pretoze ako nahle nieje maly doma a my sme sami v izbe sa zasa premilujeme ako vzdy. nerozumiem tomu, a uz som ztoho aj dost nestastna. myslite ze takato banalita moze mat na to vplyv? alebo mam hladat pricinu niekde inde?

monusik73
6. sep 2016

@tina147 Pane Boze prosim ta kolko mas rokov ked toto pises na forum?
Poviem ti uprimne nemas to jedno kde sa so snubencom milujes?
No urcite by som nemala sex vtedy ked je dieta s Vami a je hore ved to je asi pochopitelne nie?
🙂 😀

ajko
6. sep 2016

ja si myslím, že je to len vo vašej hlave. boli ste zvyknutí na jednu miestnosť - vedeli ste, že ste tam nerušení, v nej ste sa vedeli uvoľniť, "vypnúť".. skúste nevnímať prostredie, kde ste.. proste len zavrieť oči a vychutnávať si jeden druhého.. bez ohľadu na to, v ktorej miestnosti sa nachádzate.. a rozprávala si sa o tom už aj s partnerom? nevnímaš to takto len ty?

moni244
6. sep 2016

Toto myslis vazne?

tina147
autor
6. sep 2016

@monusik73 toto ani nekomentujem ocakavala som aj taketo reakcie 🙂
@ajko ano praveze sme sa otom rozpravali a akosi sme ktomu dosli ze tam nas to vzdy ksebe tahalo, ci uz vecer , rano na obed to je jedno...nemilovali sme sa zasadne len vtej izbe samozrejme aj inde ale toto bolo asi naozaj miesto kde nas nikto nevyrusoval...neviem cim to naozaj je

tina147
autor
6. sep 2016

@moni244 ano moni bohuzial ano..

ajko
6. sep 2016

@tina147 nuž... tak už len vymeniť detskú izbu so spálňou.. nič iné mi nenapadne... resp. malého premiestniť do inej izby..

dominika6
6. sep 2016

@tina147 čo to znamená že ,,ako nahle nieje maly doma ,,?

tina147
autor
6. sep 2016

@dominika6 napr. maju ho svokrovci, alebo moji rodicia ci uz niekde na prechadzke a podobne.

moni244
6. sep 2016

@tina147 niektori ludia si vyrabaju problemy, len aby mali co riesit

tina147
autor
6. sep 2016

@moni244 ja si nic nevyrabam. a ani nemam zaujem nic riesit...

dominika6
6. sep 2016

@tina147 jaaaj tak..no podľa mňa svojimi chúťkami až príliš rušíte malého vedľa seba,preto sa mu zle spí a ked nechcete sexovať v inej izbe,sexujte v kuchyni na stole,v sprche,na zemi,na gauči a x miestach..pohodlne ti je v posteli len preto,že je tam pohodlne...ale ak si nevieš užiť sex aj inde,potom je to len v hlave,nie mieste..

moni244
6. sep 2016

@tina147 nechces nic riesit? Tak naco je tato diskusia?

tina147
autor
6. sep 2016

@dominika6 praveze oto ide ze nikdy sme nechceli malého rusit preto sme uz vtej izbe nikdy nic ked tam bol on neriesili. kazde jedno nase suchnutie vnimal. kazde dieta je ine. asi potrebuje uplny svoj klud. a ja nevravim ze sa nemilujeme aj na iných miestach kde je to vzdy super, vravim len ze napr.vzdy rano a vecer tie chutky boli a vtejto miestnosti uz tomu tak nieje , teda je ale len velmi zrietkavo. mozno to je v nasich hlavach ale kazdopadne to tak je...

tina147
autor
6. sep 2016

@moni244 chcela som pocut nazory ci to moze mat suvis...viem ze mozno vela ludi omu nepochopi, za iných okolnosti by som nechapala mozno ani ja ale deje sa to . chcela som len pocut nazor nic viac

vika35
6. sep 2016

vsak vymente splanu s detskou a je to

dominika6
6. sep 2016

@tina147 tak mu urobte vlastnú detskú izbu ked chce mať klud

tina147
autor
6. sep 2016

@dominika6 byvame zatial kym nemame postavene u svokrovcov, neda sa tu moc spekulovat.

dominika6
6. sep 2016

@tina147 no tak potom už neviem poradiť..bud rada že vám to klape,hádam to do kolaudácie vydrží

tina147
autor
6. sep 2016

@dominika6 dakujem pekne.

bamb27
6. sep 2016

@tina147 vobec nejde o izbu ale o pritomnost maleho v byte,, mate to v podvedomi stale a je uplne jedno v ktorej ste miestnosti, ale uplne sa uvolnit nedokazete ,,,

tina147
autor
6. sep 2016

@bamb27 neviem naozaj co to vnas vyvolava mozno mas pravdu.

hoffmanka
6. sep 2016

@tina147 tak treba teda vymeniť izbu aby ste to robili tam kde vám to najviac chutí🙂

mariannastancelova
6. sep 2016

ahoj vymen izby , a dieta moze preplakat celu noc ,kedze sa mu tam dobre spí,ale vy si uzijete sex,co je hlavne hahha 🙂

tina147
autor
6. sep 2016

@mariannastancelova dakujem za radu si velmi ,,milá"

mariannastancelova
6. sep 2016

@tina147 prepac nemyslela som to tak 🙂 ,len ked moje deti zaspali nam bolo uplne jedno kde sme 🙂 Moje spali vo svojej izbe ,uz ked mali spat napr .v obyvacke alebo spalni tak sa im zle spalo,neviem. 🙂

luciannka83
6. sep 2016

@tina147 myslím, že spravila preklep, že chcela napísať prespať 🙂 celú noc.

alaguema
6. sep 2016

@tina147 to ste vážne za tých 7 rokov sexovali len v nejakej jednej izbe??? 😀 Vplyv môže mať všetko na všetko. Sex začína v hlave hlavne u žien a predpokladám, že tú prkotinu s izbou riešiš hlavne ty, nie partner. To by som bola veľmi prekvapená, lebo muža to baví úplne všade, hocikedy a najlepšie všade a vždy 😀

tina147
autor
6. sep 2016

@alaguema vies co ano celych 7 rokov secujeme zasadne len v izbe este sa zamkneme na sto zamkov a len vtej izbe :D vravim ze vtej jednej izbe sme 7rokov spolu spavali normalne to je to ked si ides vecer lahnut a rano sa zobudis to je spanie. od kedy je maly uz sme tuto izbu museli opustit a spavame v druhej. A tu prkotinu z izbou ako si to nazvala neriesim len ja sam partner to vidi ako to je. potom ako pises ked muz ma chut vzdy a vsade v podstate ten moj vlastne nema chut namna :D

lussyka
6. sep 2016

@tina147 mne je jedno či sa milujem v izbe, či v špajzli abo pivnici....

senan
6. sep 2016

@tina147 vsak tak maly je este maly a ked nie je v danej izbe a nie je doma tak mozte tam alebo fakt vymente si izby ked vam to ide najlepsie iba v tej jednej. Osobne si to neviem predstavit iba v jednej izbe, my sa kade tade milujeme teda pokial nemame krizu ako teraz