Milenka ženatého muža

michalka55
22. aug 2013

Baby, ktora ste alebo ste bola v takejto situacii? :(

zuzitko74
22. aug 2013

@michalka55 Tu skôr natrafíš na členky klubu podvedených manželiek, tak prosím ťa, radšej neprovokuj.

alexandramaria
22. aug 2013

@michalka55 nie nebola a popravde je mi z takých zle.

petraxy6
22. aug 2013

@michalka55 a ty si milenkou ženatého muža? 😕

michalka55
autor
22. aug 2013

Ja vobec nemam potrebu provokovat! Len sa to stava aj opacne, bohuzial ... mne sa to stalo. Ratam s tym ze to zeny nepochopia...

petraxy6
22. aug 2013

@michalka55 a čo chceš počuť? ako vidím tak čakáš dieťa? s tým ženatým?

maca_p
22. aug 2013

@alexandramaria ajeje, prvy naznak moralnej policie...

michalka55
autor
22. aug 2013

Chcem iba vediet, ci bol niekto v takejto situacii, lebo takto to nikto nepochopi, ale ved tomu rozumiem, ani ja by som nepochopila... ano s nim

petraxy6
22. aug 2013

@michalka55 ja som na opačnej strane a ver mi. nezávidím ti 😒

martina1305
22. aug 2013

@michalka55 a termin mas v marci 2013?? to nejako nepasuje, ci? uz je vela hodin a zle vidim? 😉

davidka27
22. aug 2013

@michalka55 a myslíš si, že s tebou aj bude ja som mala tiež muža, ktorý nebol ešte rozvedený..

michalka55
autor
22. aug 2013

Ja uz jedno dieta mam.. cakam druhe

michalka55
autor
22. aug 2013

@davidka27 ale nezil uz s manzelkou? Ci?

davidka27
22. aug 2013

prave že žil..

alexandramaria
22. aug 2013

@maca_p ajeje, prepac za uprimnost, ale nebudem sa hrat na strasne ttolerantnu, lebo taka v tomto prípade niesom 😖 kazdy sme si strojcom svojho stastia...

petraxy6
22. aug 2013

@michalka55 prepáč mi, ale v jednej téme si mala dve deti s chlapom, ktorý bol v base. potom si im chcela dať meno po druhom mužovi. Môžem sa opýtať? to koľko ich (tých mužov) máš? A detí máš vlastne koľko? 😝

natalienka12
22. aug 2013

Čo toto? 😀 😀 😀 Asi zle vidím

petraxy6
22. aug 2013

@alexandramaria ako si myslíš, že ona dopadne? Ja už to viem 😔

michalka55
autor
22. aug 2013

@davidka27 aha ako si to brala? ... no ja neviem, toho sa bojim ze si to rozmysli a zostane s manzelkou, aj ked teraz tvrdi nieco ine

petraxy6
22. aug 2013

@michalka55 https://www.modrykonik.sk/forum/rozvod-a-sudy/zmena-priezviska-deti/ tu máš napísané že máš dve deti. Jednu vec ti poviem: nepostavíš si svoje šťastie na nešťastí iných ☹ na to, že už máš dve deti (neviem koľko máš rokov) by si to už mohla vedieť. A predpokladám, že sa ľutuješ, že osud je k tebe nemilosrdný - ani sa nečuduj 😝

alexandramaria
22. aug 2013

@petraxy6 je mi jedno, ako dopadne ta žena, vedela do akeho rizika ide. mne je velmi luto len toho miminka, ono si rodicov nevybera... 😔

petraxy6
22. aug 2013

@alexandramaria veď ale také ženy potom vyplačkúvajú ako ich osud bije. a zabúdajú na jedno, že si to urobili samé vlastným nerozvážnym konaním ☹ A ako píšeš, kto trpí? deti 😝

natalienka12
22. aug 2013

@michalka55 a tie dve deti máš akože s tým ženatým?

maminuska
22. aug 2013

Ja len vždy rozmýšlam do akej miery musí byt žena zúfalá zo svojho života , že siahne po ženáčovi 😒

petraxy6
22. aug 2013

@natalienka12 už aj ty si domotaná? 😀

natalienka12
22. aug 2013

@petraxy6 no vidíš

cawes
22. aug 2013

@maminuska a co tak aky zufaly musi byt chlap zo zeny co ma doma ked siahne po milenka?

petraxy6
22. aug 2013

@natalienka12 no ja som ale fakt domotaná, lebo má dve deti podľa všetkého a neviem koľko mužov 😀 Ale mne to vychádza, že jeden je v base (ex), ten druhý dal deťom priezviská a tretie čaká so ženatým. Ten druhý si teda môže hodiť rovno slučku, lebo toto keď sa dozvie a po tom všetkom čo pre ňu urobil, by som asi na jeho mieste odpadla 😝

maca_p
22. aug 2013

@alexandramaria mas uplnu pravdu. len ako potom ohodnotit chlapa, co podvadza?
väcsinou sa tu stretavam s nazormi, ze muzi podvadzaci su vykreslovany ako obete...

natalienka12
22. aug 2013

Ale však v tej téme, čo dala odkaz @petraxy6 píše, že je rozvedená a exmanžel je väzení a znovu vydatá a tu píše, že je milenka ženatého muža. Ja nechápem, už je pokročilá nočná hodina. Ženy, no koniec toto. Ale k veci, ja by som nikdy rodinu nerozbila, ale priznám sa, že cca pred 10 rokmi sa do mňa zaľúbil jeden ženatý starší muž, lichotilo mi to, bolo to fajn, ale stihla som zdupkať skôr, než by to zašlo ďaleko.

maminuska
22. aug 2013

@cawes vôbec nemusí byt zufalí 🙂 , muži žiju a rozmýšľaju inak.
Veľmi často su aj spokojní , len potrebuju vzrušo , pocit byt samcom 🙂, a v drvivej väčšine ani od rodiny odíst nechcu , chcu si len užit.