Baby, ktora ste alebo ste bola v takejto situacii? :(
@michalka55 nie nebola a popravde je mi z takých zle.
@michalka55 a ty si milenkou ženatého muža? 😕
Ja vobec nemam potrebu provokovat! Len sa to stava aj opacne, bohuzial ... mne sa to stalo. Ratam s tym ze to zeny nepochopia...
@michalka55 a čo chceš počuť? ako vidím tak čakáš dieťa? s tým ženatým?
@alexandramaria ajeje, prvy naznak moralnej policie...
Chcem iba vediet, ci bol niekto v takejto situacii, lebo takto to nikto nepochopi, ale ved tomu rozumiem, ani ja by som nepochopila... ano s nim
@michalka55 ja som na opačnej strane a ver mi. nezávidím ti 😒
@michalka55 a termin mas v marci 2013?? to nejako nepasuje, ci? uz je vela hodin a zle vidim? 😉
@michalka55 a myslíš si, že s tebou aj bude ja som mala tiež muža, ktorý nebol ešte rozvedený..
Ja uz jedno dieta mam.. cakam druhe
@davidka27 ale nezil uz s manzelkou? Ci?
prave že žil..
@maca_p ajeje, prepac za uprimnost, ale nebudem sa hrat na strasne ttolerantnu, lebo taka v tomto prípade niesom 😖 kazdy sme si strojcom svojho stastia...
@michalka55 prepáč mi, ale v jednej téme si mala dve deti s chlapom, ktorý bol v base. potom si im chcela dať meno po druhom mužovi. Môžem sa opýtať? to koľko ich (tých mužov) máš? A detí máš vlastne koľko? 😝
Čo toto? 😀 😀 😀 Asi zle vidím
@alexandramaria ako si myslíš, že ona dopadne? Ja už to viem 😔
@davidka27 aha ako si to brala? ... no ja neviem, toho sa bojim ze si to rozmysli a zostane s manzelkou, aj ked teraz tvrdi nieco ine
@michalka55 https://www.modrykonik.sk/forum/rozvod-a-sudy/zmena-priezviska-deti/ tu máš napísané že máš dve deti. Jednu vec ti poviem: nepostavíš si svoje šťastie na nešťastí iných ☹ na to, že už máš dve deti (neviem koľko máš rokov) by si to už mohla vedieť. A predpokladám, že sa ľutuješ, že osud je k tebe nemilosrdný - ani sa nečuduj 😝
@petraxy6 je mi jedno, ako dopadne ta žena, vedela do akeho rizika ide. mne je velmi luto len toho miminka, ono si rodicov nevybera... 😔
@alexandramaria veď ale také ženy potom vyplačkúvajú ako ich osud bije. a zabúdajú na jedno, že si to urobili samé vlastným nerozvážnym konaním ☹ A ako píšeš, kto trpí? deti 😝
@michalka55 a tie dve deti máš akože s tým ženatým?
Ja len vždy rozmýšlam do akej miery musí byt žena zúfalá zo svojho života , že siahne po ženáčovi 😒
@natalienka12 už aj ty si domotaná? 😀
@petraxy6 no vidíš
@natalienka12 no ja som ale fakt domotaná, lebo má dve deti podľa všetkého a neviem koľko mužov 😀 Ale mne to vychádza, že jeden je v base (ex), ten druhý dal deťom priezviská a tretie čaká so ženatým. Ten druhý si teda môže hodiť rovno slučku, lebo toto keď sa dozvie a po tom všetkom čo pre ňu urobil, by som asi na jeho mieste odpadla 😝
@alexandramaria mas uplnu pravdu. len ako potom ohodnotit chlapa, co podvadza?
väcsinou sa tu stretavam s nazormi, ze muzi podvadzaci su vykreslovany ako obete...
Ale však v tej téme, čo dala odkaz @petraxy6 píše, že je rozvedená a exmanžel je väzení a znovu vydatá a tu píše, že je milenka ženatého muža. Ja nechápem, už je pokročilá nočná hodina. Ženy, no koniec toto. Ale k veci, ja by som nikdy rodinu nerozbila, ale priznám sa, že cca pred 10 rokmi sa do mňa zaľúbil jeden ženatý starší muž, lichotilo mi to, bolo to fajn, ale stihla som zdupkať skôr, než by to zašlo ďaleko.
@michalka55 Tu skôr natrafíš na členky klubu podvedených manželiek, tak prosím ťa, radšej neprovokuj.