Menšie nezhody s priateľovou rodinou

troppovci
21. aug 2015

Ahojte babenky hovorím si žeby som od Vás chcela počuť radu ohľadom priaťeľovej rodiny ... mám s nimi menšie nezhody ohľadom toho že ich nechodíme navšťevovať ... za ten čas čo sme s malinkou na byte boly na návšteve len 2krát a to len cez vianoce .. a ked my niečo neurobíme podľa nich alebo ak neprídeme na víkend a ani cez týždeň hned sú urazený čo mám robiť ... nevládzem sa stále pretvarovať ... čo by ste robili na mojom mieste :/

sissy27
21. aug 2015

@troppovci nech si to s nimi vyrieši priateľ - sú to jeho rodičia a ty si im prakticky nič... nech zoberie drobca a ide tam hoc aj každý deň na dve hodiny a ty si zatiaľ porob svoje...
nepíšeš ani ako to máte ďaleko ani prečo máš problém tam chodiť, prečo nechodia oni k vám...

troppovci
autor
21. aug 2015

@sissy27 no a to je ten problém ked neprídem aj ja oheň na streche .. budú mať pripomienky ... ked som tam začala chodiť vravela som že super aká rodina no po po čase ked som tam pol roka bývala som myslela že sa zbláznim ... je to tak zanedbaný dom a koľko sa tam vypije pálenky ... ked som otehotnela nemali problém sa nahnevať ked som nevypila , pritom priaťeľova švagrina bola v tom istom čase rovnako tehotná a ona nie ani nemohla veša chodiť proste čo sa tíkalo mna to im nevadilo že ja sa nebudem prisbôsobovať ... jednoducho ma dali na vedľjšiu koľaj mám dosť :/ ... neprídu lebo nemajú ako hlavná vec že majú auto a víkendy nemajú nijak nabyté ale aj autobusy existujú ale nie 30km je pre nich strašna cesta :/

sissy27
21. aug 2015

@troppovci neprídeš = nebudeš tam prítomná = nebudeš počúvať žiadne pripomienky...
skús navrhnúť, že sa uvidíte každý druhý víkend - čo vychádza, že jeden víkend pôjdete vy tam, jeden víkend oni k vám a je to... to sa prežiť dá... a na ostatné dva víkendy im povedz, aký máte program, napr. že idete k tvojim rodičom a oni zas k vám...
ale ako som už písala - je to len tvoj priateľ, nie manžel, takže ty k nim žiadnu väzbu nemáš, nech si to rieši on...

bonaqa2013
21. aug 2015

rob si ako ty uznáš za vhodné. Ak to vyhovuje tvojmu priateľovi..... 😉 😉 😉
My bývame tiež tak ďaleko od svokrovcov a ideme ku ním asi tak 3 -4 krát do roka. Či majú s tým problém neviem - asi nie, ale ani ma to nezaujíma. oni u nás neboli 2 roky - nie , nehneváme sa. Máme svoj život so 4 deťmi. Tel. si často a to asi stačí.

pepca28
21. aug 2015

Že sa voooobec týmto trapis...🙂 ja som svokrovcom povedala ze u nás majú dvere vždy otvorené...majú sem takú istú cestu jak my k nim..je to skoro 500km spolu...a hotovo...tiež mi auto nechodí na pekne slovo...keď majú výhovorky,ja ich mám viac...🙂...absolútne sa takouto zbytocnostou ani netráp...rodinné vzťahy sú veľmi zvláštna záležitosť

troppovci
autor
21. aug 2015

@sissy27 my sme tam chodievali každý víkend lenže potom sme chceli jeden víkend byť samy a potom ten další sme sa sťahovali a to boly nahnevaný ( z 1izbáku do 3izbáku) že sme im to ani neoznamily a pritom sme im deň vopred volali že ich pozývame na kávu ale odozva žiadna ... neprišli :/
chceme mať o rok svadbu ale chcem aby naše vzťahy boly o niečo lepšie .. len asi to tak nebude

troppovci
autor
21. aug 2015

@pepca28 🙂 no asi počúvnem radu a nebudem sa nad tím zamýšľať 🙂 ... majú ako prísť len ten alkohol je pre nich prednejsí

mamkamirka
21. aug 2015
Používateľ mamkamirka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamkamirka.

@troppovci oni mozu rovnako prist k vam ako vy k nim, ked vas chcu vidiet nech pridu.. 🙂

pepca28
21. aug 2015

@troppovci veď to...zbytočne sa teraz trápia somarinami..ono..nechcem ta strašiť,ale možno prídu horšie problémy...mas dieťa a muža,ži si skrátka po svojom a hotovo

lilimoni
21. aug 2015

Ty to mas ku nim rovnako daleko ako oni ku vam. Neries, zijes s nim a nie so svokrovcami. 😉

timea7
21. aug 2015

@troppovci vôbec by som sa tým nezaoberala, keď sa odujú, budú odutí. Vy sa s nimi nehneváte, navštevovať ich budete tak, ako sa ´to bude hodiť im aj vám, nie len im. A v žiadnom prípade si nenavyknite k nim chodiť pravidelne, to je najväčšia blbosť, raz vynecháte a je peklo.

janickacrazy
21. aug 2015

@troppovci Musíš si to hlavne vydiskutovať s priateľom, neviem prečo by ste tam mali chodiť každý víkend a k tvojim rodičom potom chodíte kedy? Urob si tak ako tebe vyhovuje. Ja vidím svokrovcov tak max. 3 krát do roka a úplne mi to stačí. Oni robia v Čechách a aj tam prechodne bývajú, je to daleko. Ked sú na SK, tak prídu k nám alebo ideme my k nim a mne je to jedno, neriešim či oni prišli 2krát či my sme prišli 3 krát. Ved je to jedno. Niekedy ide len moj manžel sám k nim s malým a ja si zatiaľ oddýchnem alebo niečo poupratujem, nevidím v tom nejaký problém.

troppovci
autor
21. aug 2015

moji rodičia bývaju pár km od nás ( bývame v rovnakej dedine) ... bol to jeho nápad že by sme tam tak aspoň chodili teda každý víkend ... bola to sprostosť tam chodiť a ľutujem to .. ale tento krát sa im postavím a nebudem nad tým uvažovať .... dakujem Vám za rady som vám vdačna