Menily by ste dlhoročné vzťahy keď niesu ok s muzovou rodinou? Proste ,viac stretnutí ,viac komunikácie..aj keď svagrina má svoje kamarátky . A nie nejakú švagrinú . Píšem to preto že situácia je taká že čaká dieťa .. doteraz bola len múdra a teraz zbadá čo to je mať vlastne . Ide mi len o tie vzťahy,alebo to nechať voľným priebehom . Pretože ja o stretnutie nestojím ako také že musím na návštevu a ani ma nik nevolá.. cítim sa ako votrelec. Nikdy sme neboli spolu niekde že samé alebo tak žeby sme si radili navzájom alebo ako kamarátky.. vždy mala múdre reči ..a povyšovala sa rada .
Najradšej by som všetko nechala tak ako je . To znamená že sme není v kontakte ,možno raz za mesiac ..nepíšeme si nevolame,nemáme spoločnú reč ani záujmy
Prosila by som váš názor . Čo by mohlo byť najlepšie ale nieže pchať sa silou mocou . Hovorí sa že človek má byť sám sebou . neverím že niekto to dokáže na 100%su chvíle keď sa snažíme moc prehnane na niekoho zapôsobiť alebo zas naschvál máme na háku . Mám pravdu ? Niečo na tom bude .
@eleven234 není sú zlý . Nemôžem to tak povedať . Len ,boli nezhody a možno kôli tomu že som tam malo k nim chodila ..alebo že som mala iné názory nedajbože
Mám pocit že tých ľudí moc k životu nepotrebujem. Aj ked saoze stať všeličo a budú možno jediný kto by mi pomohol
Aha tak to som nevedela. Každopádne dúfam že sa to vyrieši.
Nechápem, kde je problém a čo chceš meniť. Málo sa stretávate a chcela by si viac? Alebo sa veľa stretávate a chcela by si menej?
Veď nemusíte byť kamošky. Normálne príležitostne prehodiť pár slov, blbé reči jedným uchom dnu, druhým von a rob si podľa seba.
Nechápem,som sa v tom stratila..chces sa s nimi stretávať,ale nechceš sa stretávať.🤷🤦 Pochopila som to tak,že sa nechceš moc stretávať,ale kvôli tomu,aby ste mali lepšie vzťahy sa chces stretávať. Tak ak máš na to energiu a chces mať s nimi vzťah tak sa stretávaj.
mas pocit, ze ked budu mat dieta, ze by ste sa mali viac stretavat? kvoli tomu malemu?
ja si so svagrinou tiez nemam co povedat, po narodeni ich dietata sa to tiez nezmenilo, nevolame si, nechodime nikam spolu (ale nebyvame blizko), navstevujeme sa len ked to zorganizuju svokrovci - nasi muzi su bratia. pokial nejde iniciativa cez bratov, tak ja akosi nemam zaujem ju vyvijat. ked sa stretneme na nejakej zorganizovanej navsteve, tak nieco neutralne si povieme, teda nic nepriatelske, nemam proti nej nic, ale proste kamosky nie sme, na kavu by som s nou nemala preco ist...
@zabina27 áno tak ako píšeš . Ty si ma pochopila 😁nebudem to silit veru
tak mozes pockat, co bude po narodeni, pokial vas zavolaju pozriet, tak chod, pokial nezavolaju, nech sa muz opyta, ci MOZETE prist pozriet, a podla reakcie sa zariadis.
ja som bola prave po narodeni ich syna aktivna, chcela som prist pozriet synovca, aj som pre nich mala nakupene pozornosti (vtedy sme este byvali vedla v panelaku), ale to boli same vyhovaracky, preco nie, teraz nie, tak som sa uz potom na to vyprdla, maly podrastol, novorodenecke blbosticky mi ostali (darovala som dalej) a potom sa odstahovali. so synovcom nebudem mat ziadny vztah, ale tak to sa neda jednostranne silitz, ked na strane rodicov nie je zaujem, ona v podstate tiez nemala a ani nema nejaky zaujem o nase deti, svagor viac, ale ako sa odstahovali, ani on sa netrha. akosi sa to medzi bratmi pos...o
ono nieco silit na silu nema podla mna zmysel. tam kde ma nechcu proste nechodim , naco aj, len by to robilo zbytocne rozbroje a o take ja napriklad zaujem nemam. nesil to nechaj to tak a uvidis, ako sa to a ci sa vobec casom nieco zmeni
Ak nechceš meniť žiadne vzťahy nemusíš. Ak na teba kašlú a sú zlí, kašli na nich.