Ahojte, chcela by som sa len opýtať, že podľa vás môže človek svojimi myšlienkami a želaniami poškodiť inému človeku, alebo to je to iba v hlave a tým, že nato myslí tak si to akoby privolá?
Ďakujem
Verim to, ze zit s permanentne negativne nastavenym a negativne mysliacim clovekom, tak sa ti proste prestane v zivote, psychicky aj zdravotne darit.
@eteew267 Takto jednorazovo asi nie. Myslene bolo, ze zijes s nejakym negativnym clovekom, ktory hlada na tebe iba zle veci, kritizuje ta kazdy den, na nicom sa nezhodnete, vybijate energiu v nezmyselnych hadkach, ze ti nezostane energia na pracu a zivot, ze si po tolkej kritike prestanes verit, ze ti vobec nieco vyjde ... Az skoncis v nemocnici.
@eteew267 moze
Ja som skôr názoru ,že negatívny a neprajny človek dokáže vycuciavat energiu z okolia. Nerada sa s takýmito ľuďmi stretávam a už vôbec na nich myslieť.
a dá sa pred tým nejako alebo niečím chrániť?
A preco by ti chcel niekto poskodit? Ak je to nadialku tak ako vies ze je za tym presne ten clovek?
Podla mna nemoze.
Skor som ochotna uverit tomu, ze si tymi negativnymi myslienkami sam moze zdravotne poskodit (zadrziavany, kumulovany hnev)