Medzi mnou a manželom je priepasť

katarinkah1
20. máj 2023

Chcem sa len "vyžadovať".
S manželom sme 7 rokov z toho 4 manželia. Máme 4 ročnú dcérku.
Problém je v Tom, že medzi nami je kilometrová priepasť. Zhoršilo sa to narodením dcérky. Keďže bola ozaj náročné dieťa a manžel má stále veľa práce. Tak prvý rok dcérky vyzeral, že ju videl len v noci keď už som ja nevládala ju mať na rukách cez deň vôbec ani cez víkend. Časom sa to mierne zlepšilo. Teraz od nového roka má aspoň tak víkendy, že je s nami. S dcérkou si lepší vzťah vybudoval, ale medzi nami nie. Včera dal tomu korunu, že zabudol na moje narodeniny. Až dcérka mu ich pripomenula. Samozrejme ani čokoládu pre mňa nemal. Večer,keď som uspávala dcérku odišiel von myslela som, že do obchodu aspoň tú čokoládu kúpiť. Žiaľ, išiel za kamarátmi a prišiel neviem kedy. Ešte dnes som dúfala, že to nejak napraví - nestalo sa. A ešte si myslí, že si ma váži ako ženu ...tak chovanie tomu vôbec nenapoveda

zmrzlinka2021
20. máj 2023

@katarinkah1 a povedala si mu to?

katarinkah1
autor
20. máj 2023

@zmrzlinka2021 jasné, že áno. A momentálne on sladko spi. A ja rozmýšľam prečo ešte byť s ním.

domkakvet
20. máj 2023

@katarinkah1 treba si to razne vydiskutovat, opytaj sa ho co s tym mieni robit, inak si pobalis kufre.

mirkava
20. máj 2023

@katarinkah1 tak to ja môjmu mužovi vždy týždeň dopredu poviem ze mam narodky a 2x mu to ešte pripomeniem 😁 on by isto zabudol, len najlepšie je, že ja som taka istá 😁

jumama
20. máj 2023

Utesi ta toto: Na maminu, otca svojho si spomenie, alenbo tiez ma v pazi a ty si externa pamat? 🙂 Lebo u nas je to tak, ze moj muz si datumy nepamata, musim u pripominat aj jeho vlastnu rodinu a div nie, ze aj jeho sviatky 🙂 Nie je to lahke, ale zmierila som sa.

katarinkah1
autor
20. máj 2023

@mirkava obhajoval sa tým, že deň predtým si to ešte pamätal, že to hovoril aj mamine/ svokre.
Diskusii už bolo...ja už to vidím len na tie kufre.

mirkava
20. máj 2023

@katarinkah1 no ta to sa už zdá, ako keby naschvál zabudol a bolo mu to jedno 😒

matovicova
20. máj 2023

@katarinkah1 nemá náhodou milenku?

pink_lady
20. máj 2023

Mala si včera narodky? Aj ja 🙂 Všetko najlepšie 🥳 a chlapom sa netrap, nestojí ti za to...moj keby nema pripomienku tak tiez zabudne

svetlonos
20. máj 2023

@katarinkah1
Vies, ja som motoricky zabudac narodenin. S mm si vzdy povieme ako tie nase narodeniny oslavime. Nejde o velke dary. Muz neznasa obchodne centra a nakupy. Ja zas sama s malym by som nesla a nenutim ho. Tak mi to navrhol, ze na moj sviatok pojdeme do nakupneho aj s malym, on bude s nim a ja si pokupujem a popozeram co chcem.
To je pre mna specialny darcek, pretoze sa premoze a urobi nieco, co fakt nema rad 🙂 bez toho aby som to vyzadovala.
On si zas praje na narodky mat volno a byt doma, kludne oslavit, ziadne haligali.
Teraz aj s malym si tie dni radi travime spolu, s mini darcekom- kto ako chce 🙂
Ale hlavne sa o tom bavime dopredu, a nikto nezabudne. Ty poznas svojho muza najlepsie. Ja som minuly rok zabudla aj na vlastne narodky, kym mi ich mm nepripomenul 🙂
Ale u vas ide skor o nieco ine ako lo zabudnute narodeniny. Mozno trebacriesit skor to.

svokrinjazykmonika
20. máj 2023

@katarinkah1 podľa opisu to vidím na mŕtvy vzťah, ale dalo by sa to napraviť ak by ste obaja chceli.

katarinkah1
autor
20. máj 2023

@matovicova myslím si , že nie.
@svetlonos ide o niečo hlbšie riešili sme viac krát. Vždy padali slová,že sa to zlepší. Toto už bol len taký klinec pre mna

katarinkah1
autor
20. máj 2023

@pink_lady ďakujem.
Nápodobne všetko najlepšie prajem 🙂

katarinkah1
autor
20. máj 2023

@svokrinjazykmonika chcieť možno chce aj on. Ale čas a chuťu chýba. Boli sme zvyknutý pred dieťaťom, že každý mal aj svoj okruh priateľov a snímok trávil čas. Ja babské jazdy on chalani. Lenže , mne sa to po dcérke zmenilo,starostlivosť veskera na mne. On pokračoval s potulkami..síce až keď dcérka zaspala a ja som bola unavená, ale odchádzal..

roja01
20. máj 2023

Ja uz som zabudla aj na narodeniny vlastneho dietata (nastastie dospeleho). Toto sa moze stat. Skor by ma trapil ten chladny vztah. Velmi casto sa po narodeni dietata stava, ze mamka chce byt iba dobrou mamickou a zabudne byt aj dobrou partnerkou. Ja by som nasla vhodnu chvilu a pomenovala by som presne problem a vysvetlila svoje pocity. Bolo by dobre ho poziadat, aby si premyslel, ci si s dcerkou pre neho dolezita, alebo mu nevadi, ze sa moze rodina aj rozpadnut. Daj mu cas na vyjadrenie.

laurika554
20. máj 2023

Moj zabuda skoro stale. Zabudal aj pred svadbou. Na zaciatku ma to bolelo. Zvlast ked som videla, ze jeho sestre manzel kupuje kazdy rok kyticu ruzi, alebo svokor svokre a moj nic. Aj na okruhliny mi zabudol. Neriesim uz. Tento rok mi doniesol dezert, prekvapil, lebo cakala som velke nic. Ma ine plusy. O deti sa stara, ma ich velmi rad. Porobi, ked o nieco poziadam. Porozmyslaj, mozno aj ty v tom svojom najdes aj pozitiva.

beataxxx
20. máj 2023

Muži bežne zabúdajú na takéto sviatky, po x rokoch si z toho naozaj nič nerobím, vždy si kúpim nejaké super šaty, alebo niečo, čo ma poteší a on mi to refunduje, ja som spokojná, on je spokojný….

miadi
20. máj 2023

No Ja Nebudem obhajovat ze aj iny zabudnu.. este sa mi to nestalo. Ale ked uz mu dcera pripomenula a on nic Ien siel este von za kamošom., tak mà ta ozaj na haku. Este mal sancu dnes to nejak napravit doniest kvety tortu darcek objatie.. vsetko najlepsie ti prajem aj
@pink_lady Dala by som snim vazny rozhovor treba vztah zmenit ozivit menej chodit von za kamosmi viac travit cas spolu ako rodina a ako muz a zena. Inak to ozaj nema zmysel .

h2
21. máj 2023

To, že zabudne, sa môže stať každému. Hoci vlastnému partnerovi by sa nemalo. Ale OK, môže sa pritrafiť. Ale že ani potom s tým nič nespravil?! A argument, že ešte deň predtým si pamätal, no tak kde je darček? Pamätal si, ale nenapadlo mu, aby niečo kúpil? Či to chcel riešiť až na poslednú chvíľu v ten deň? Tak prečo to potom neriešil, keď mu dcérka pripomenula?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lujza123
21. máj 2023

Zaujmave že všetci tí zabúdači narodenín na svoje narodeniny nikdy nezabudnu, len na cudzie ........ Áno stane sa ze človek úplne nesleduje dátumy, ale ze sa to dozvie a nič, to je obyčajná ignoracia..

Spomenula som si na môjho ex, keď zabudol prvy rok vzťahu to ešte nebolo tak vazne neriešila som. Keď si nespomenul ani druhý rok tak som mu povedala svoje a odvtedy si dával sakra pozor, darček mal pripravený dávno dopredu, v telefóne upozornenie, dokonca si to poistil aj vlastnou mamou ktorá je managerom diania na planéte a vie všetko o každom. Ta ho vždy upozornila ze sa blížia moje narodky
Aj keď sa potom stalo ze sa sekol o jeden deň nevadilo mi to lebo dátum je iba dátum, cítila som ze mu na mne záleží, že mi vždy dal niečo čo ma potešilo a rozmýšľal nad tým.
Zabudol na mňa až ten posledný rok vzťahu keď už to bolo zle medzi nami...

Niekedy sú prave takéto malé príbehy dôkazom ze vzťah nefunguje a láska sa kdesi dávno vytratila. Mozno to je slabý dôvod na rozchod keď napríklad ignoruje sviatok, keď sa nezaujíma o ženu ktorá ochorela, keď hnije na gauci s mobilčekom v ruke a sleduje svoju ženu ktorá prisla z prace a kmita okolo domácnosti a deti....

Brala by som tieto príbehy ako čierne body ktoré by som si zapísala do pamäti a v prípade ze by tých bodov bolo viac tak.... 🙋‍♀️pá pá manžel.

maros313
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mondolina
21. máj 2023

@katarinkah1
ako je to u vás s intímnym životom?

katkami123
21. máj 2023

@maros313
Však on s nimi ani nežije, žije s kamarátmi. Plnohodnotný rodič pre ich spoločne dieťa je iba matka. Keby sa niečo stalo, ona je doma, muž si ide ako puberťák vonku ruka hore. Slušnosť káže zagratulovsť, dať maličkosť, slušnosť.

maros313
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katkami123
21. máj 2023

@maros313
A ty to vieš z tých pár riadkov, keď píšeš, že ma odísť on od nej?

maros313
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katkami123
21. máj 2023

@maros313
Prečo máš mužský nick a píšeš o sebe v ženskom rode?

maros313
Odpoveď bola odstránená
Zobraz