Mávate občas stres z muža?

9. dec 2024

Ahoj, mate niekedy stres z muza? ze na vas zvysuje hlas alebo ma neprijemny ton? necitim sa pri nom velmi dobre,nepije,nefajci,nekuka po inych,nebije ma,ako nie je zly ale niekedy by som chcela trosku romantiku,absolutne neriesi moje sviatky,kvet alebo cokoladu som nedostala mozno 10 rokov,necitim sa pri nom bezbecne z hladiska emocii,nemam potom ani chut na sex,s nim.

biba_18
9. dec 2024

ale ty popisuješ asi 3 rôzne veci ... zvyšuje hlas, nie je romantický a nerieši tvoje sviatky ... ale ak sa pri ňom necítiš dobre - prečo si s ním?

dadka1997
9. dec 2024

A co tak to povedat jemu ? Vie o tvojich pocitoch ? Ci v prvom rade to je lepsie napísať na kona s tvojou verziou ? Vies ako sa on citi pri tebe ? Ty mu kupuje na sviatky darceky ? Co tak komunikovať ?

beronsche
9. dec 2024

Kedy ženy pochopia, že "nepije,nefajci,nekuka po inych,nebije ma.." nestačí ako kritériá pre výber partnera a ani pre šťastný partnerský život. Ja keď vidím tieto argumenty....

Autorka - čiže sú situácie, kedy sa svojho muža bojíš? Nemôžeš byť pred ním sama sebou?
To nie je dobré.
Skús sa s ním o svojich pocitoch porozprávať..

victoriab
9. dec 2024

Kazdy den, uz len ked sa hlasnejsie nadychne

earlgrey
9. dec 2024

@victoriab to vážne?

sofia1979
9. dec 2024

Mala bohužiaľ už je bývalý

rebi789
9. dec 2024

Tak prečo si s ním?

jamimo
9. dec 2024

nikdy som nemala stres z muža. Tak, ako ty popisuješ, radšej stará panna a celý život sama. Ženy, prečo si to robíte? Život je tak krásny...

princkrason
9. dec 2024

@earlgrey laska tu si? a kde mam tu adresu,? ci uz rura vychladla? 🙂

bonboniera
9. dec 2024

@beronsche tak na MK je ideálny muž ten co nepije nefajčí nebije ženu a chodí do roboty, viac od chlapa nemôžeš chcieť 🤮

princkrason
9. dec 2024

@bonboniera tak ja nepijem lebo mi od lekarskeho zakroku ,proste prestal chutit alkohol ☹ , nefajcim lebo nato nemam cas 🙂 a nebijem, lebo som slaby 🙂

earlgrey
9. dec 2024

@princkrason Tu som srdiečko moje, rúra stále horúca 😂 pošlem súradnice do správy 😉 lebo ak to hodím verejne, je veľká pravdepodobnosť, že ťa niekto predbehne 😄

princkrason
9. dec 2024

@earlgrey ale prosim ta aj keby sa dakdo predbehol , aspon si budes moc vyberat , ktoreho moriaka by si chcela 🙂

earlgrey
9. dec 2024

@princkrason Ja si nechcem vyberať...nepotrebujem si vyberať...ja som si už VYBRALA 😄

bystrozraky
9. dec 2024

Tvoje pterby co si popisala su absoltune na mieste a opodstatnene. V prvom rade si musis uvedomyt, ze si si zobrala chlapa. My pocujeme len 25% toho co nam hovorite a z toho rozumieme mozno 5%. On vela veci co ty vidis vobec nevnima. Skus si s nim spravit super vecer a vludnym a milym hlasom a hlbokym pohladom do oci a dotykom jeho ruky mu povedz coho by si si priala viac. Nehovor mu co by si si nepriala, ale vzdy len co by si si priala. Hovor mu to tak aby si citila, ze ta vnima a vzdy to hovor s laskou. Ak mu to takto povies, tak uvidis ze tvoj manzel urobi vsetko pre to aby ta spravil stastnou(on sa snazi aj teraz, aj ked je tomu tazke uverit). PS.: my aj zabudame taketo veci, tak to mozno budes musiet nenapdne zopakovat tuto techniku, ale nikdy nie z vycitkami. Taktiez si sama seba viac vaz. To je velmi dolezite. To ti ziska viac respektu a dovoli jemu si taba vazit tiez viac. Prajem vela zabavy v tvojej interakcii s tvojim manzelom ;) Uzi si to....

barka1
9. dec 2024

Muza som sa bála. S postupom času viac a viac. Bála som sa jeho hnevu. Celkovo neviem pracovat s touto emociou, pokial je namierena proti mne.
Rozviedli sme sa, ked boli deti este v MŠ. Strach do manželstva nepatri. Odvtedy som mala vztahy s mužmi, ktorych sa nebojím.