Rozmýšľam nad svojou budúcnosťou a pravdepodobne nechcem deti, žiaľ zatiaľ som nestretla chlapa, ktorý by to mal rovnako 🤔 pričom jeho vlastné by mi nevadili ak by boli v striedavke...máte vo svojom okolí chlapov, ktorí nechcú deti?
Mam par takych, co vravia - neskor... ale drviva vacsina vie od zaciatku, ze deti chce... je to vlastne primarna evolucna potreba sa rozmnozovat... to potlaci len malokto.... vacsina, co deti nema - tak ich ani mat s urcitych dovodov proste nemohla... ci vhodna partnerka, ci obmedzena plodnost... realne rozhodnutie - ja deti nechcem - nepoznam jedineho...
Ja par poznam, ale nie su to typicki muzi. Proste si idu svoje a deti nechcu . Ale vacsina muzov deti chce
@modrykonik33 rozvedenych/ rozidenych mužov, čo maju deti z predošlého vzťahu je ako maku. To nemôže byť problém takého nájsť.
@modrykonik33 vacsinou rozvedeni chlapi,ktori uz maju svoje deti,nechcu dalsie. Mam takeho kamarata. Nasiel si zenu,ktora nechce deti,obaja maju po 45 a su takto spokojni. Ak ti nevadia chlapive deti,tak by som hladala rozvedeneho,ale mudis brat ohlad na to,ze jeho deti budu vzdy na prvom mieste.
Moj manzel deti nikdy nechcel a ani nechce, jedno moje vyzenil, o to sa stara ukazkovo, ale nikdy neolutoval, ze vlastne nema.
Ja keby som mohla hneď mám 🙂. Aj keď niekoho spoznám deti chce a vždy to na tomto skroskota. A viac si rozumiem práve s obtrochu mladšími mužmi
Joj a keby len jedného 😁 skôr poznám minimum chlapov ktorí deti chcú 🙈
Minule som stretla bývalého spolužiaka a povedal mi že on na deti nie je, spolu s priateľkou ich proste nechcú.. myslím že takých ľudí je dosť, lebo konečne môžu bez nejakého extrémneho odsúdenia spoločnosti hovoriť otvorene že ich nechcú.. inak asi poznam už len samých tatkov 😅
@modrykonik33 mam viacero parov v mojom okoli ktori deti mat nechcu (a urcite viem se mozu bavila som sa s babami viackrat..jedna si to dokonca zariadila operacne aby nemusela riesit antikoncepciu) .priorita je pre nich praca a vela cestovat a spoznavat...deti beru ako pritaz ...neodsudzujem ich za to ..nie kazdy ma potrebu mat deti a zamerat svoj zivot na rodinu 🙂 len je skoda ze to je takto na svete zariadene..ze tie co mozu nechcu a tie co chcu mat nemozu ... bohuzial 🙂
@modrykonik33 ja poznam jedneho,co nikdy nechcel deti,moj kolega. Dnes ich ma 2😄
Poznám jedného čo nechce,že on deti nenávidí , ale má priateľku s dvoma deťmi,čo nie sú jeho a tie deti ignoruje a iné veci,keď sa dotknú dacoho jeho kričí ako nepríčetný.Len ten chlap je debil,a jeho priateľka asi nerozmýšľa,keď si našla takého a má deti.
poznam dvoch muzov. obaja s cudzimi detmi vychadzaju ok. obaja ale zeproste nie nie nie. jeden ma malinke psycho problemy, toaj chapem. Ich partnerky po detoch velmi tuzia.
Ja ale uvazujem, ze nejake percento z tychto ludi by, si myslim, zmenilo nazor ak budu mat po boku toho "praveho" partnera.
@modrykonik33 moj ex. Povodne dieťa chcel, ale už roky nejaví záujem 😂 a takých je tiež kopec 😂😂
Áno, mám ho doma 🙂 teda doma sme takí dvaja
@kiki68 aki su to nie typicki muzi?
Áno poznám a nie jedného .
@modrykonik33 áno, napríklad môj bývalý, deti už má a ďalšie nechce ani za nič, už mu preto aj nejaké vzťahy stroskotali, lebo tie ženy deti chceli. Určite sa dá taký nájsť.
No taky, co uz deti ma z predosleho vztahu a vec vyriesena.
@modrykonik33 ano dost. Na cele s mojim prvym frajerom. Tymto pozdravujem kazdu, co zbalil a po par rokoch jej to doslo,ze on nie je moc rodinne zalozeny.
@artificiallife moja sestra nechce deti
@janickacrazy kolko ma byvaly rokov? sestra nechce deti
@modrykonik33 ja poznám x chlapov v okolí čo nechcú deti a som za to rada lebo ja sama po žiadnych netúžim
@modrykonik33 nie, nemam