Mate takeho muža akeho ste chceli? Ja som si stanovila nejaké nároky, ale už dlhší čas ich nikto nesplnil, tak rozmýšľam, či ich nemám moc vysoké.
Najlepšie keby napíšete vlastnosti+vzhlad a či vás muž spĺňa tieto veci.
Ďakujem veľmi pekne. Pomôže mi to sa viac priblížiť realite.
lepsieho 😍
(odpovedam na otazku, snad ju admini zase nezmenia lebo potom to bude cudne 😂)
nikdy som nechcela chlapa. Takze co prislo, to mam 😅
fyzicky az nad ramec mojich snov, cim je starsi, tym lepsie vyzera a nemusi pre to nic robit - vrrrrr 😁 charakterovo/hodnotovo dokonalost, tam vsak najvacsi podiel maju na tom jeho rodicia a prostredie, v ktorom vyrastal. a vlastnosti mi samozrejme nejake prekazaju, ale to su take uplne banality a stale si poviem, ze ked on s mojou povahovou so mnou bez vyhrad a s laskou funguje 15 rokov, tak ja s jeho povahou mozem len dakovat Bohu/osudu a tisko suchat nozickami 😁 celkovo hodnotim 9/10 - lepsieho chlapa by som pre seba urcite nenasla.
myslím, že je to silne individuálne, každá z nás si asi predstavuje ideálneho partnera inak. Za mňa výzor nebol až taký podstatný, ale samozrejme, že priťahovať ma musel, inak by to asi nefungovalo. Hádam len toľko, aby nemal 165 cm, keď ja som vysoká. Ale či bude mať modré alebo hnedé oči mi bolo srdečne jedno, to nie je pre mňa dôležité. Podstatnejšie bolo to, či je spoľahlivý, priateľský, ohľaduplný, úprimný, či má zmysel pre humor, či má určitý rozhľad a dokáže sa baviť na rôzne témy a pre mňa ešte bolo podstatné, aby bol nefajčiar. Také veci, aby nebol alkoholik, žiarlivec, gambler, manipulátor, mamičkin maznáčik hádam nemusím ani písať. Ocenila som, že má koníčky, že sa venuje športu a nezabíja čas hraním hier a vysedávaním po krčmách. Nikto z nás nie je dokonalým, čo jednej prekáža, inej nevadí. Možno sú tvoje požiadavky na partnera prehnané a možno aj nie, ja sa nestačím diviť, čo všetko sú ženy ochotné mužom tolerovať, ako keby život bez muža bol nejakým strašiakom. Samozrejme, že je krajší, plnší, zaujímavejší s ním, ak je fajn, ale ak je to bulo, je lepšie byť sama. Inak najlepšie ho spoznáš v záťažových situáciách.
Ja áno je to môj poklad presne taký akého som sk vymodlila takého mam srdom aj dušou
Ano, prisiel v case ked som si povedala, ze najblizsi rok chcem mat pokoj od chlapov😄
Viem, ze tu je vzdy pre mna, lubi ma aj s mojimi naladami (ktore sa menia kazdych 5minut aj bez pms), vzdy mi pomoze.. mame kopu spolocnych zaujmov, vzdy mame o com rozpravat, mame rovnaky ironicky humor..
Je to fesak😍 a ako bonus- vzdy sa mi pacili uniformy a ON je policajt😍😍😍😂
Nemám. Niektorí si myslia, že som náročná, ale moje kamošky vedia pravdu, aké typy sa na mňa, žiaľ, lepia. Vzhľad chlapa neriešim, jedine, aby bol vyšší odo mňa a mal viac kíl. Tehličky na bruchu a vzhľad človeka vôbec neriešim. Len aby to nebol psychopat, k**evník, lenivec, egoista, s dlhmi, či mamičkár, ktorý sa nechce odtrhnúť od maminej sukne, keď si nájde frajerku. Žiaľ, takýchto stretávam. Mám úplne normálne nároky. Ale keď tu čítam niekedy príbehy žien, tak si hovorím, že lepšie sama ako toto zažívať. Trápila som sa v živote dosť a život mám len jeden, preto takí ľudia v mojom živote nemajú šancu. A dá sa to odhaliť, aký človek je, už v začiatkoch, keď s niekým komunikujem, prípadne sa stretnem.
Ano mam. V zasadnych veciach som nebola ochotná robit kompromisy, partnera som si hladala aby som zivot mala jednoduchsi nie komplikovanejsi. Vyzor medzi tie zasadne veci vobec nepatril. My sme ale obaja vedeli ze k sebe patrime, velmi sa k sebe hodíme, to ze sa pritahujeme je prirodzene.
manzela ano... jeho rodinu nie 😢😢😢
🤔🤔🤔 ak vydrží so mnou,bol by dokonalý pre každú 😂
@leuska0910 Ja som si povedala že nikdy nechcem policajta a jak nám to k sebe pasuje aj s 1 Leuskou 😊❤️
(Máme toho viac spoločného 🤗❤️ Nech ste dlho šťastní a zdraviiii 🙏🏽)
A v zasade áno, okrem jeho mamy je ideálny 😊☝🏼
@mamamasama úplne ti rozumiem… 🤦🏻♀️😜
Nie.
Nikdy som nemala nároky. S tým človekom som si jednoducho musela len vytvoriť puto a cítiť, že tam medzi nami niečo je. Stalo sa a je to pre mňa ten najlepší človek, ktorý mi ponúkol možnosti vidieť svet aj trochu inak 🙂❤️
Zrazu sami dobri chlapi 😆😆😆 a kde su teraz tie zeny co tu furt vypisuju o tom akeho maju doma debila?
@martinkatinka asi sme sa tu zišli práve tie, ktoré sa vždy pýtajú “kde na takých volov chodia…” 😊😂😂😜
(Klub šťastných ❤️)
@malinoismum ja teda idealneho chlapa nemam 😁 taky podla mna ani neexistuje..., Vedela by som sa stazovat do vecera 🤭 vsak o tom je zivot, aby nuda nebola .....
Ja som svojho spoznala ako 16rocna, takze predstavy som este nemala. Vyzeral dobre, mali sme sa o com rozpravat, mali sme podobny humor, zaluby, viac mi vtedy nebolo treba.
Sme spolu uz 20r, takze ano, splna moje terajsie predstavy. Samozrejme su vlastnosti, ktore by som upravila, ale nic s cim sa neda zit. Urcite to tak je aj opacne ako v kazdom vztahu, lebo nikto nie je dokonaly.
Ja našťastie áno. Každý deň som za svoju rodinu vďačná.
Zivot ma naucil jedno: sny su krasne, ale realita je uplne odlisna. Takze nie, nemam vysnivaneho muza, ale mam skveleho muza, ktory sa hodi prave ku mne. Hodnotovo a inteligencne suladime a je tam aj chemia a to je dolezite, dolezitejsie ako drobne nedostatky, na ktorym nam obom nezalezi ( i ked pre niekoho to moze byt naooak dolezite- uz som zazila, ze sa partner vyberal podla vysokej skoly, pozicie na pracovisku ci vysky uctu🙃- takze kazdemu podla vlastnych priorit)
Áno, mám takého 😊 a každý deň som nesmierne vďačná za neho 💙
Nikdy som nesnivala o nejakom princovi, skor o tych hodnotach a velkej laske ktoru som ako dieta doma nemala. Láska je veľká ❤ ako on ,tak aj ja - sme ludia so svojimi chybami, roznymi vlastnostami a crtami ktore spolu nemusia vzdy hrať, ale pozname sa za 15rokov uz dost nato aby to aj tak fungovalo. A samozrejme boli aj divoke chvile ale tych bolo len pár za tie roky . A vybrala by som si ho znova 🍀
@martinkatinka Tak občas neuškodí mať takúto tému so šťastnými koncami, nie? 😃
Ja to napíšem opačne: som si vedomá svojej ceny( som múdra,šikovná,pekná a skromná😉) a našla som si takého(dvoch),čo si ma zaslúžia😇 takže ja si myslím,že netreba zo svojích nárokov upúšťat!
Vôbec. Žiaľ 😃
Ano vzdy som chcela vysokeho blondateho svalnateho muza a presne takeho mam. Viac sa vzajomne pritahovat uz ani nemozeme 🙂
@martinkatinka asi nebudú písať do témy, či majú takého muža, akého si vysnívali, keď sú nešťastné zo situácie, ktorú majú doma, nemyslíš?
@martinkatinka idealny nie je nikto. ale ja ked tu citam tie diskusie, ako chlapi zenam na rodicaku nedavaju peniaze a zena si nema za co ani pancusky pre seba kupit, ako im nadavaju do krav, ako ich ponizuju, ako fyzicky trestaju ("ved za 3 roky mi dal len 4 facky"), ako chlapi gambluju a zadlzia celu rodinu, vysedavaju na pive, alebo pridu z prace a nohy vylozene do vecera na gauci, alebo cumia nonstop na pecko ci vypisuju si s inymi zenami...tak z tohto pohladu- ano, mam dokonaleho muza, pretoze som za 15 rokov vztahu nic z tohto neriesila a verim, ze ani nebudem! lebo to, ze nevie dobre varit, ze ma odpor k zmyvaniu podlah a ze z nakupneho zoznamu vzdy zabudne kupit aspon tretinu veci, to ja povazujem za "vady", s ktorymi sa zit da.
@ofzuza toto si mi pripomenula-modlila som sa za dobreho muza, tak som dostala dobreho muza. On sa nemodlil, tak má co má 😃
Ja ano, je zodpovedny, krasny, vysoky 190 cm 110 kg, pracovity, spolahlivy, vdacny, stedry, sikovny, vesely, ma moralne zasady, rodina je u neho na 1.mieste, chodi poctivo do prace, neflaka sa... 😊😊😊aj ked zabudla som si dosnivat aby chcel chodit somnou na turistiku😂😂😂😂a chcel si kupit ebike a chodil sa somnou bicyklovat😂😂😂