stretli ste sa už s tým? ja svojho partnera milujem, je mi veľkou oporou, no niekedy mám pochybnosti, či je to naozaj tak a potom sa stane niečo, čo ma usvedčí o tom, že ho milujem a že nedokážem bez neho žiť
Je to bežné a nikto ma z toho nemôže usvedčiť. 🙂
nie, zatiaľ som tento pocit nemala
@teddynka23 nemam. A "presvedci", nie "usvedci" 😒
nestava sa mi to s mojim manzelom. stale ho lubim.
tiež si myslím že je to normálne hlavne keď ma dobre nasere alebo sa pohádame tak vtedy si v duchu poviem všeličo a mám s tým chuť praštiť 🙂 🙂 ale na druhej strane je to otec mojich detí tak vždy to rozchodím on potom príde s úsmevom na tvári prípadne sa ospravedlní a je to všetko späť tiež to už nieje ako v telenovele ale skôr o vzájomnom rešpekte , tým netvrdím že ho už nelúbim ale určite to už nieje také ako na začiatku ale určite by som nechcela o neho prísť 🙂 🙂
@teddynka23 hej často mavam take stavy... a nakoniec vždy pridem nato že ho milujem....
Myslím, že väčšine ľudí sa stane, že ak aj svojho partnera miluje nadovšetko, tak občas pri hádke, nedorozumení a pod. má pocit pochybnosti.
Ja svojho manžela milujem. Aj svoje deti. No neznamená to, že ma tí /zatiaľ/ traja nevedia vytočiť do nepríčetnosti. 😀 Teraz som napr. tehu a občas som viac precitlivená, takže niekedy ma aj nevinná poznámka od drahého dokáže vytočiť a nahnevám sa na neho. No to neznamená, že ho prestanem milovať. Len som chvíľu na neho naštvaná a po chvílke ma to prejde. No láska k nemu ma našťastie zatiaľ "neprešla". 😉
@teddynka23
nemam partnera, mam uz manzela, ale zatial som takuto chvilu nikdy nemala.
Ale mozno skus povazovat ty sama, co povazujes, alebo ako si definujes pojem "milujem ho"... lebo ani mne nebehaju stale motyliky v brusku, aj ja chcem mat klud niekedy... proste ziadna sialena laska z argenticnskej telenovely 😀
ale pokial dospejes do stadia, ze budes pochybovat o tvojom vztahu k nemu... tak urcite nevstupuj s nim do manzelstva....