Ahojte. Máte muža workoholika?koľko hodín pracuje denne a ako udržať taký vzťah?
Mám.odisiel v nedeľu ráno do služby v nemocnici a prišiel v pondelok po 16 tej.V bežný deň 7_16 ,potom iné činnosti.funkcie.zahrada a domov za tmy.Na jednej ruke spočítané koľko sobôt bol doma za 30 rokov manželstva Teraz ako 69 r. už " len" pracuje vo svojej amb.vo voľnom čase stavia dom pre dcéru a maká v záhrade.ano aj v tie soboty.Ja som si zvykla.deti tiež.Ked mi už veľmi chýbajú spoločné chvíle objednám pobyt alebo dovolenku.Tam nemá pacientov ani záhradu.
Mám a žijem s ním 28 rokov a nezmenil sa ani nezmení keď chcem byť s ním robím to isté čo janinah objednám pobyt ,alebo dovolenka 😄 niekedy aj na tej dovolenke v kuse telefóny to už chytám nervy 😱 a pracuje od rána od 8 do 19 večer
Tak môj je horší. Vstava o 5ej a domov príde niekedy aj po 22h. Ale zase nemáme toľko peňazí, viac by zarobil v nejakom závode...
Hlasim sa do klubu, ja si vždy vravím, že radšej workoholik ako lenivec a flakac. Môj pracuje od 6 do 19:00 hod. Chodil aj v sobotu, ale už našťastie nechodí, tak aspoň víkendy je doma.
kolko robi dni v tyždni? ak 6, tak si privodi infarkt od 5.00 robiť do 22.00 tak to je masaker fakt, ak nema relax a duševny odpočinok..ja mam kamošku workoholičku, sice odpracuje len hodiny v praci, ale sama sebe si da tolko povinnosti, že jednu minutu nema na relax, len chodi hore dole, a potom plače, že je vyčerpaná..nonstop musi mať ruky alebo hlavu niečim zamestnanú..aj jej to trošku závidím, aj to musí byt hrozne náročné
@karolinakr áno, dobre som napísala hodiny. Sú dni keď je v robote ešte dlhšie ale ráno vstáva rovnako. Ma 39,neviem dokedy takto vydrží, nikde inde nechodí pretože nemá čas...
Ja mam a je to narocne zvlast ked mas male deti...ale uvedomila som si luxus povodne iste obdobie som sa s nim chcela rozviest ..ale teraz ma dtzi to,ze castejsie idem s maminou von alebo si nieco dobre doprajem