Máte kamarátov?

18. jan 2023

Máte kamarátov? Veľa malo? Stretávate sa, funguje to? Ja som sa presťahovala do iného mesta žijem tu už 6 rokov a nepoznám tu nikoho.je to strasne. Manžel má veľa kamarátov oni majú manželky ale aj keď som nejakej napísala tak odpisu stroho alebo vôbec. Neviem čím to je. Ale už mi je tu dosť smutno. Keby manžel chcel hneď sa presťahujem naspäť..tam mam aspoň rodinu.

cyberk
18. jan 2023

ja som sa tiez prestahovala do ineho mesta, manzel tu mal kopu kamaratov a hned sme sa skamosili tiez, aj s ich partnerkami, nastastie mozem akejkolvek napisat a radi pojdu von... nestretavame sa casto uz, ale ked niekto urobi stretko, tak malokto povie nie.. Mozno si len zle zaposobila na tie ich manzelky? mali ste spolocne temy? Mozno si len nevedia predstavit, ze by sli s tebou von, ak vase stretko bolo take.. meh :/
ale tak ...nove kamaratky sa daju vzdy najst, je kopu zoznamovacich skupin so spolocnymi zaujmami 🙂 hlavne sa nebat, nemas co stratit, len ziskat 🙂 Kludne aj tu na MK mozes napisat z akeho mesta si a isto sa niekto najde na irl pokec 🙂

lujza123
18. jan 2023

A neskúšala si cez net niekoho nájsť? Ja som to tak riešila keď som skončila sama s dcérkou u našich v inom meste 50 km od najbližších známych. S niektorymi ludmi som sa stretla len raz, ale 2 blízke duše mi ostali dodnes, už je to 12 rokov....
To sa potom nabaluje, lebo kamaráti majú svojich kamarátov s ktorými si tiež môžeš rozumieť...

teleskop
18. jan 2023

ja som tak prisla zo zahranicia po mnoooho rokoch vsetko vydate zenate, uplny kulturny sok, ale dostala som sa do toho, nehladaj v kamaratstve co mozes najst v sebe...

makovnikova
18. jan 2023

Aj ja mám podobný problém, čím som staršia, tým kamarátok ubúda.. Veľmi ťažké je nájsť spriaznenú dušu

toskanka
18. jan 2023

Záleží, koľko máš rokov. Moja skúsenosť je, že po 30 sa kamarátstva nadväzujú ťažšie. Vacsinou su za tým spoločne koníčky. Vela priateľov mám ešte z bývalej práce, ale keď tak rozmýšľam, všetky priateľstva boli nadviazané ešte pred 30. Novší kolegovia zostali len kolegami. Teraz mám väčšinu priateľov už len na spolocne hobby.

autor
18. jan 2023

@toskanka mam 33 a 1 dieťa co ma rok. Teda som skoro vždy doma alebo v parku sama. Mňa mrzí ze vlastne manz ma strašne veľa tých kamarátov ale pri tom žiadneho. Teraz bude mať narodky a bud by sme museli pozvať celú skupinu co je 30 ľudí alebo nikoho. Na Silvestra sme boli tiež sami. Proste to sú taky kamaráti co sa stretnú 2x za rok na nejakej chate alebo u nás na záhrade a to je všetko.

makovnikova
22. jan 2023

Postupne ich človek stráca..a nové už tažko nájsť..ak by sa aj tu niekto našiel..najlepšie..Martin,Žilina..kludne sa ozvi,

babalenka
22. jan 2023

Ja tiež nemám kamarátov a to som sa ani nestahovala do iného mesta.Tak pokecam s hocikym ,ale takú čo by som jej povedala úplne všetko tak takú mám len jednu .Bývame síce cez dvor dve minúty od seba ,ale stretnúť sa a pokecať sa nedá vždy.Snazime sa aspoň raz dva týždne stretnúť na káve ,ale už sa stalo veľakrát že dačo tej druhej skočilo do toho.Muz sa prisťahoval zimného mesta a jeho kamoš zhodou okolnosti tiez do toho mesta.Este s nimi sme chodili raz za čas na pivo lebo menšie deti chodili spolu do triedy ale už nechodia .No ale naša smola prestali sa s nami kamarátiť lebo nie sme očkovaní na kovid tak už nás vylúčili zo svojho života.Tak mám muža kamoša a ideme na pivo spolu 🤷