Ahojte, mate dobru kamaratku? Osobu na ktoru sa je mozne spolahnut, ktorej pomozte Vy a ktora pomoze Vam, kt, sa mozte postazovat a ktorej mozte povedat cokolvek, ktora Vas bude chapat a akceptovat taku aka ste. Mam pocit, ze v dnesnej dobe, je tazke najst cloveka s ktorym si rozumiem. Aky mate dojem vy? mate dobru kamaratku?
@salonka34 mám. Ale je to v prvom rade človek, ktorého mám rada, ktorému rozumiem a s ktorým zdieľam rovnaký pohľad na život. Pomoc, sťažnosti a vylievanie srdca je menej dôležité, resp. nie je to účel kamarátstva. A úplne súhlasím so @sissy27 . Je to vzťah ako každý iný, treba ho budovať a zveľaďovať. Tráviť spolu čas aj keď nič nepotrebuješ, len tak, z jedného dôvodu - že je vám spolu fajn. Hovoriť spolu o pozitívnych veciach, inšpirovať sa vzájomne, robiť niečo, čo je pre obe zaujímavé a pozitívne - ísť spolu cvičiť, do lesa, na babský víkend a pod. Choroba dnešnej doby - každý každému vyplakáva a tým sa ľudia vzájomne len unavujú a otravujú. Samozrejme, aj také chvíle sú, keď treba kamošku podržať a utešiť, ale nemá to byť non stop na dennom programe, že jedna druhej zapĺňa hlavu svojim balastom.
V dnešnej dobe sú kamarátstva často trvácnejšie ako partnerstvá.. 😔
S najlepšími kamoškami sa môžem nevidieť alebo nekontaktovať aj mesiace, no vždy keď sa aj po dlhej dobe stretneme, pokecáme ako za starých čias - všetky dobré kamarátky mám totiž z dávnych školských a študentských rokov. Aj keď sme s viacerými mali obdobia odlúčenia, štúdia v inom meste, pobytov v zahraničí, veľkých lások, kde okrem toho druhého neexistuje nikto, prvých detí, s odstupom času si na seba vždy vieme nájsť čas 🙂 ❤
mam a niekolko. Vacsina su dlhodobe, pozname sa od strednej skoly alebo z detstva. A mam aj niekolko dost cerstvych, pretoze 12 rokov uz zijem mimo Slovensko a tak som si vybudovala aj nove, jednu poznam 6 a druhu 3 roky.
Nemas len taky pocit ale je to tak, v dnesnej dobe je tazke najst osobu ktora pomoze a ktora vypocuje. Poznam to, ked som bola mladsia mala som vela kamaratov, teraz z tych vela zostala jedna ktorej fakt mozem vo vsetko verit. Ale aj tak beriem za naj naj najlepsiu kamaratku moju sestru. Lebo ako sa hovori, rodina nikdy nesklame a je to tak
aj ja mám, tiež pár. 🙂 sú to baby ktoré poznám snáď od puberty 🙂 a rozumieme si, dokonca mám aj chlapov, kamošov- detto. a v pohode 🙂 + moja mama a sestra 🙂
ja som nikdy nemala takú kamarátku na život a smrť. A preto sa spolieham iba na seba keď nerátam manžela. 😀
Bohužiaľ nemám ešte som takú nestretla v dospelosti .Keď som bola dieťa tak som mala .😔
mam, dve a mam aj kamarata takeho dobreho, ako bracho
a co ked sa s vami kamaratka pohada koli tomu, ze mate frajera idiota a prerusi s vami kontakt? ze ste jej to pol roka nepovedali.....
@salonka34 nic, ist za nou, zobrat ju na kavu, vykecat to zo seba, chyby sa robia a co
@salonka34 toto by mi ani jedna kamarátka neurobila... Muselo by sa stať neviem čo, aby sme prerušili kontakt, ale určite žiadny chlap za to nestojí, v tomto máme jasno 🙂 môžeme si o svojich chlapoch vzájomne myslieť čokoľvek, aj si to môžeme povedať nahlas, ale v konečnom dôsledku akceptujeme výber tej druhej a nie je to dôvod na prerušenie kamarátstva. Sme dospelé, nie deti v škôlke 🙂 a nepoznáme medzi sebou ani také, že "neviem prečo sa zrazu so mnou nebaví" - lebo ak je problém, tak si to povieme otvorene.
@zanta3 @sissy27 Záleží od konkrétnej osoby, moja svokra je tiež dobrá, skvelá žena, len úplne iná krvná skupina, vychádzame spolu krásne, ale nikdy nebudeme rozoberať veci okolo nás v takom rozsahu a takým spôsobom ako s mamou.. Poznám však ľudí, čo majú lepší vzťah so svokrovcami ako s vlastnými rodičmi.
Ahoj mam kamarátku z detstva človek úžasný nápomocný v každej situáci,bývala kolegyňa úžasná bytosť uz 15 rok sme spolu v dobrom zlom ,manzela ktorý moj strážny anjel a hoc by sme sa aj rozviedli tak nedopustí na nas ...svokru ktorá mi je viac ako mamou vzťah odskúšaný časom a skúsenosťami som obklopená vzácnymi ľudmi 😘😘😘
Mám takého kamaráta... S bavami sa bavím možno raz do mesiaca, aj to je to také povrchné
@dankagirl Podľa toho čo čítam tak ty si šťastná žena 😉
Ja som jednu ziskala, ked som sa vydala - moju svokru 🙂. Je presne ako ja. A mam este jednu zo zakladky a zo strednej. Nejde ale o pocet, ale o to, ze mas niekoho, komu mozes povedat vsetko. Teda okrem mm 🙂
Mam kamaratok viac, ale také najlepšie dve.. Jednu poznam kopu rokov, pokladam ju uz skor za rodinu a druhu som spoznala na materskej..
@eeerickal1 dakujem som a priznávam občas si to nevážim 😫a samozrejme k tomubpatria aj moje tri deticky 😘
Ano, mam zopar skvelych ludi, na ktorych sa mozem spolahnut a oni na mna. V principe mam skusenost, ze vacsina ludi je fajn a sviniari su v mensine.
Mám..A nie jednu..Dokonca aj kamoša na život a na smrť...😉 ..S tým keď si píšem to sú "strašne " správy..Minule som kus konverzácie čítala mm a dostal taký záchvat smiechu že ma záujem sa s nim aj zoznámiť 😂😂😂čo už je čo povedať...
Skvelú kamošku mám zo základky..Úplne bezkonkurenčnú z gympla..Z výšky tiež..A najsamlepsiu takú čo sa poznáme asi 15 rokov...Veľa sa vydávame,vikendujeme,poziciave decká na prespatie,vozime nákupy pri chorobe,aj požičiavanie peniaze keď treba...👍
@salonka34 mám a dokonca nie len jednu 🙂 a je to samozrejme vzájomné 🙂 ale teda všetko sú to dlhodobé vzťahy...
pre mňa je napr. nepochopiteľné, že mladé baby nemajú v dnešnej dobe kamarátky... lebo nájdu si frajera a koniec, tma, dýchať už len preňho, potom level dva keď príde dieťa, to už vôbec, božechráň ísť niekam bez dieťaťa, bez chlapa a keď už, tak o ničom inom nerozprávať ako o "láskach svojho života" ... kamarátske vzťahy sú presne také isté ako partnerské - treba ich budovať, zveľaďovať, starať sa o ne, neodsúvať na druhú koľaj, lebo teraz mám niečo lepšie...