Máte aj vy problémy v spálni?

mirka167
29. jan 2013

ahojte moj manzel trpi asi predcasnou ejakulaciou, ma s tym niektora skusenost? Ako to riesite? o lekarovi nechce ani pocut.

ullala
29. jan 2013

@mirka167 moj priatel bol na zakroku kvoli tomu... nieco mu spravili s uzdickou, asi tyzden ho to dost bolelo... ale rozdiel vo vykonnosti zatial nevidno... asi by sme to mali skusat castejsie 😀 len ja mam furt zdravotne problemy :(

ani3012
29. jan 2013

podľa toho, čo pokladáš za predčasnú ejakuláciu...predohry, petting atď treba rátať ..potom ako často máte sex...ejakuláciu má od začiatku takú,alebo sa mu ten čas výrazne skrátil? ako dlho to trvá? možno on tak nevníma ale tebe nestačí...
To je skôr vhodnejšie na diskusiu ako založenie Otázky
nedávno som čítala,že najlepší sex trvá cca 5 minút 😉
a nečakaj,že ti tu niekto napíše, že jej muž má problém v posteli 😉 možno keby bola možnosť anonymnej odpovede

ivett1
30. jan 2013

hm, teda problémy v spálni nemáme (zatiaľ, alebo našťastie), ale zaujalo ma to...že najlepší sex trvá cca 5 minút ... 🙂 a to by sa mi celkom páčilo, hlavne .... keď máte doma deti, ktoré ako na truc musia práve v čase, keď máte na niečo chuť a relatívne aj podmienky ...prejaviť svoje požiadavky - z jednej izbičky prosím si džúúúúúúsik a z druhej aj jaaaaa (pred 5 minútami tvrdo spali....)