Mať dieťa bez chlapa

7. okt 2023

Ahojte, mozno trochu odveci tema ale skusim, lebo ja sama som ostala v šoku popravde.
Moja sestra (26r.), je velmi pekna, mila, pracovita, bola aj v zahranici a tusim ovlada minimalne anglictinu a nemcinu 😃 Momentalne robi uctovnictvo.. Vzdy bola lepsia, krajsia a mudrejsia ako ja, tak by som to povedala. Len na chlapov nemala stastie, vzdy sa stretavala s nejakym debilkom kt. okrem nej mal dalsie 3-4, alkoholikom, alebo proste s uplne stratenymi pripadmi…
Zverila sa mi s tym ze si chce spravit dieta, teda presnejsie pokusat sa spravit si dieta. Ale na vychovu ostat sama, teda s nami, lebo vraj ja by som pomohla a nasi rodicia este tiez niesu najstarsi (50r.) tak by pomohli … Citi sa sama a nechce byt znova v toxickom vztahu len aby nebola sama, no uz tuzi po rodine a vsade dookola sa jej kamaratky vydavaju a zakladaju rodiny..
Neviem co jej na to povedat, na jednej strane ju chapem ze ma tuzbu po rodine, no na druhej strane podla mna 26 je este skoro na opustenie sa ze musim rychlo mat dieta… sme ses3 vravime si vsetko, a neviem preco, ale o nu normalny chlap vazne nikdy nezakopne a nema zaujem 😅.. Co robit s touto mojou nestastnicou? V pondelok ideme na kavu🙂

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
7. okt 2023

@sheila121 Presne takym.. spavat s chlapom ktory o tom bude dopredu vediet 🤦🏼‍♀️

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
4stanka4
7. okt 2023

keby jej odchadzal posledný vlak tak človeka napadne kadečo...ale preboha ma 26 ved to je ešte mladučká, času ma dosť. Co ak o rok najde toho praveho? a úplne som uzasnuta z toho ze očakáva ze jej pomôžete vy. Ako sorry ale keď už chcem dieťa a byť samozivitelka tak sa zariadim tak ze sa viem zariadiť sama a nie očakávať ze mi bude rodina skákať okolo dieťaťa.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
loliki
7. okt 2023

Nech ide k psychologyčke, ktorá jej vysvetlí v akom prostredí má vyrastať dieťa, aké sú následky, keď sa žena takto rozhodne. Tvoja milá a pekná sestra nech počká ešte pár rokov, kým ozaj dozrie, dospeje a zmúdrie. Lebo toto je poriadna hlúposť. Nech radšej popracuje na sebe, aby vedela zaujať aj normálneho chlapa.

januska12323
7. okt 2023

A je okej s tým, že dieťa vedome pripraví o otca? Alebo, že sa otec môže domáhať svojich práv? Dieťa nie je hračka. Radšej nech si kúpi rybičky.

0silvia0
7. okt 2023

Ma 26 rokov, nie 46. Cize este stale ma sancu najst normalneho chlapa a zalozit klasicku rodinu. Poradila by som jej aby na sebe zacala pracovat aby sa na nu nelepili cudaci. Niekde bude u nej problem.

kaktusik007
7. okt 2023

ma ruzove okuliare... jej tam povedz, ze ak sa na to da, najlblizsich 10 rokov si neoddychne... byt sama na dieta je pruser a narocne. A ocakavat od najblizsich ze mi pomozu je take --- detinske..

nech sestra dospeje v prvom rade.

zuzanka.zuzu
7. okt 2023

keby mala po 35r, no dobre, to sa dá pochopiť... ale 26r?

viestta
7. okt 2023

Preco si mysli, ze je budete vy s rodicmi pomahat? Nie je toak trosku vypocitavost? (ked nie rovno vycuranost) Chlap posluz len ako spermiomat, sestra sa postara, rodicia sa postaraju...

lilitela
7. okt 2023

Ja v tom nevidim problem. Teda, nie ze by to bolo uplne ok, ale na druhej strane nie je to ani nic hrozne. 26 rokov sice nie je "neskoro" ale zase dobry vek na dieta. Muza moze stretnut aj neskor, uz aj s dietatom. Ziaden vztah nie je garanciou dozivotnej kvality, niekedy lepsie sama, ako s debilom, hlavne ak ich pritahuje. Skor by som sa bala toho, aby jej nieco neskrizilo plany. Stretne sa o par mesiacov s dotycnym, bude mat brucho, jemu to zacne vrtat v hlave.... alebo sa nedajboze stane nieco rodicom a bude na to zrazu sama. Neviem, ci ty si sa ponukla jej pomahat s dietatom, ale to je obrovsky zaväzok a take nieco ona nema pravo ocakavat od nikoho. Ale pokial jej vsetko toto relativne male riziko stoji za to, tak ja by som d toho isla, ak to tak ozaj intenzivne citi.

dettilv
7. okt 2023

Napíš mi🙏

drm21
7. okt 2023

Ako nehnevaj sa ale presne chápem prečo o ňu žiadny normálny chlap nezakopne lebo takéto nápady a názory čo má 15??? 🤦‍♀️ Veď je dospelá žena ako ju toto môže vôbec napadnúť

taisu
7. okt 2023

nechce byt znova v toxickom vztahu len aby nebola sama

Ale plánuje si toxický vzťah s dieťaťom, aby ju zbavil osamelosti

petronellla87
7. okt 2023

Byt na dieta sama je nieco co si absolutne neviem predstavit (klobuk dolu pred vsetkymi mamkami samozivitelkami). Sestra si to predstavuje velmi ruzovo podla mna.

tosomja
7. okt 2023

To je tak, niekomu je nadelená krása, inému rozum.

avonladyba
7. okt 2023

Nejak sa mi nechce veriť, že by tak mladá baba bola dobrovoľne slobodnou matkou. Jednak byť slobodná matka nie je nič závideniahodné, druhak jej to sťaží šancu na vzťah, ďalej to vôbec nie je ideálna situácia pre dieťa, nemať otca. Ak by mala 45r, zázemie, vybudovaný život, možno kariéru, vlastnú firmu, tak to pochopím, ale v 26r? Veriť sa mi nechce, no ak je pravda náhodou, tak je dosť mimo ak to takto chce.

anjelicek26
7. okt 2023

Ved nech ide rovno do darcovskych spermii a nevymysla ako koho obabrat vedome... ked chce mat dieta nech ma dieta...polovica deti zije Len s mamou alebo nebio otcom,je to uplne bezna vec, fakt tu nesnivajme o idealnej rodine a pozrime sa na dnesnej statistiky. Kludne radsej ziaden otec ako nejaky debil,co po mame krici,tyra,ponizuje... a ze je takych dost...uzivi ho sama,postara sa aj sama...co koho do toho.

bobkovci5
7. okt 2023

Nech zavolá kolarovy

dankabetka
7. okt 2023

Ahoj, ja poznam zienku, naozaj super babu, ktora nechcela muza ale babo ano, lebo s muzmi su len " trable " to nepotrebuje 😊 k zivotu. A tak si nechala babo urobit cudzincom, on ani nevie, ze nejake dieta mu po svete beha, viac sa nevideli. Po case rozmyslala nad surodencom a tiez vybrala cudzinca. Ma dve deti, chlapa nechce...je samozivitelka a vraj maximalne spokojna so zivotom...deti su uz vacsie, odrastene.
Nehovorim, ze je to naj riesenie, ale aj tak sa da ak je s tym zena ok. Radu ale nemam 😉,sestra je este mlada, predsa len ma chvilku cas na hladanie toho "praveho" 😉

olimuc
7. okt 2023

Tvoja sestra je mila, pekna atd. Ak chce byt samozivitelkou, tak by mala byt pripravena na to, ze vsetko musi zvladnut sama. Nikto jej nie je povinny pomahat. Ma 26 ale myslenie 15-16 rocnej. Dieta nie je babika. Rodicia maju 50 do dochodku daleko, OCR a pod asi vykryvat tazko budu. Sestra ma vlastne byvanie, auto a dostatocne uspory aby mohla byt 3 roky na RD/MD alebo pojde po MD hned do prace? Alebo si chce urobit 3 roky prazdniny v detskej izbe a vyzierat rodicov. Nechce byt sama pretoze ine kamaratky🤦‍♀️ su dve moznosti je vychcana ako fras, alebo blba ako tago…. Keby mala o 10 rokov viac a vsetko zabezpecene, preco nie ale v 26 … skor nech sa obrati na psychologa

marca12
7. okt 2023

Ma 26 rokov. Kam sa ponahla? V prvom rade,nech najde samu seba,nech popracuje na sebe a potom nech zhana muza. Toto,co vymyslela je sialene. Poznam babu,ktora sa nechala zbuchat,len kvoli dietatu. Ale tej tahalo na 35,to uz skor chapem. Tvoja sestra ma casu dost. Nech neblazni.

mamutka
7. okt 2023

Nedokáže si sama vybrať normálneho chlapa, nie ze oni sa jej pchajú do života, ona si s nimi podľa vlastného výberu začína.
Nedokáže sa ani osamostatniť ( v 26tich 👀 ) rovno počíta s tým, že rodiča a sestra vychovajú, nakŕmia, postrážia. Otrasne nevyzreté správanie. Ak dietatu nedajbože niečo bude, nakoniec ho povesi na krk rodičom a odplava vytvoriť si neskôr tu svoju vysnenu rodinu s chlapom ktorý už bude pre nu dosť dobrý. Príde mi to cele ako aj blby aj bezohľadný plán. Keby mala 35 rokov a poruesene bývanie a úspory do života, úplne vy som jej rozumela. Takto mi to príde ako vychcana soplana

svetlonos
7. okt 2023

Uz teraz lutujem jej dieta. Deti sa neplodia na to aby boli nasi spolocnici, zahanaci nudy ci opatrovatelia! Je nesamostatna a jej neschopnosti jej ziadne dieta nevykonpenzuje. Ked budes mat svoju rodinu, budes nadalej fungovat ako polovicna natka pre hej dieta??
Tiez za mna nech ide k psychologovi.

vanilkovazmrzka
7. okt 2023

Podpor ju. Dosiahla super vzdelanie, pracu aj zabezpecenie a chce dieta, takze nevidim dovod, preco ju od toho odhovarat.

veselo_neveselo
7. okt 2023

Najprv psycholog, a potom sa popytat do centra ako je to s legislativou, pre darovane spermie. Ja by som do toho sla len tak, neznamy darca co nema narok na pocate dieta, lebo inak z toho moze mat dozivotne problem.
A nie je to nic nove pod slnkom, funguje to, a nevidim na tom nic zle. Podporila by som ju, ale zaroven nech tie jej nestastne vztahy ide prebrat s terapeutom, aby to nevedomky neprenasala na pripadnu dalsiu generaciu.

vanilkovazmrzka
7. okt 2023

Ty kokos posielat zenu tuziacu po dietati dobre ze nie na psychiatriu, ja normalne zasnem :D a nezabudnite potom dalsej zene, co sa vyslovi, ze deti nechce, vynadat, ze je divna a nie je zena, ked to nechce :D

taminka1986
7. okt 2023

Je to jej rozhodnutie. Sice 26r.je malo na take zufalosti ale dobre,ked chce preco nie😅

luccija
7. okt 2023

Podľa mňa je len v panike, že sa kamarátky vydávajú a majú deti.Ale poznám ženu, ktorá si takto dala "spraviť" dieťa mala síce vyšší vek, ale je spokojná aj bez chlapa.Kolko chlapov opustí svoje deti a nikto ich tak nesúdi ako ženu, ktorá chce sama vychovávať dieťa
Tvoja sestra býva sama?samozrejme, že jej pomôžete väčšina rodičov, blízkej rodiny pomôže len, aby si to nepredstavovala trocha naivne.