Iba vzťahy v rodine sú pretvatovane🤦niekedy .
Nejaké rady pre môj kľud . Obcas sa ku mne chovali odmerane pretoze som nechcela k nim chodiť ..myslím že každého veckedy a kde príde keď ma už svoju rodinu.
Ale mladá...sprostá.. nechápem prečo muž občas si ma nezastal .
Proste ja chcem žiť s ním a nie sa navštevovať s jeho rodinou ktorá si ma ako jeho ženu nevaži ..a svokrovci mi vedia zkazit deň z ich radami a intrigami
Tak oni sa po svadbe stali aj tvojou rodinou a tvoja rodina manzelovou. Moja svokra tiež mala tendenciu mi radiť jedným uchom dnu druhým von. Keď nemám záujem i rady tak jednoducho vypínam zvuk, milo sa usmievam a prikyvnem a urobím si po svojom.
A vie tovj muz, ze sa tam ma zastat? Ci len cakas, ze mu docvakne? Vsetko je napisane na konci jazyka a nikto druhemu do hlavy nevidi, dokonca ani mazel vlastnej zene. Odporucam to s nim vykomunikovat
Tak pravdepodobne k tebe zaujali taký postoj pre to ako sa chovas. Prečo si im nedala od začiatku šancu? Čo ti vlastne spravili? No svokrovci sú iná kapitola, ale ostatná rodina čo? Aj oni sú k tebe zlí? Neverím tomu. Naco si si ho potom brala keď si vedela že aká je jeho rodina a je to pre teba taká prekážka ? Skôr si myslím že problém je na tvojej strane a oni reagujú ako reagujú keď si ich bezdôvodne odsúdila a nemáš ich rada. Ja by som asi tiež nebola moc prívetivá k človeku ktorý je na mna bezdôvodne nepríjemný. Neviem koľkokrát do roka alebo do mesiaca sa navštevujete ale keď tak s manželom nechodievaj na navstevy, nech ide on sám (ak máte deti tak snimi), keď prídu k vám tak buď niekam chod alebo ich pretrp. Nepíšeš že by sa medzi vami niečo veľmi zle udialo ze by si ich preto nemala tak strašne rada. Čiže problém na tvojej strane
Môj je tiež taký že uštipačné arogantné a pasívne agresívne poznámky sú v jeho ušiach "len srandovanie" a pritom svokor si ide prvú triedu v urážaní žien, zakladajú si na návštevách a keď nechcem chodiť tiež som za namyslenú princeznú...Holt nie každý chápe že vyrastanie vo veľkej rodine ti návštevy sprotiví raz dva 😁 raz za čas sa premôž choď tam ale tiež by som to asi na tvojom mieste nebrala nejako tragicky keď ti povedia niečo proti srsti. Prekusneš toľko
Tak tam nechodievaj...on s tebou ide k tvojim rodičom?
Podľa mna to tak ma vela ľudí, co ti ja viem, ja sa tiez s muzovou rodinou nebavím, zvykli si, sem tam prehodime zdvorilostne vety a tym to konci
Moja svokra bola velmi mudra v tomto. Nikdy nemala rypave reci pred mojim muzom. Len ked sme boli same spolu . Na co som jej Ja vzdy povedala svoje ona prevracala ocami zurila a v pohode sa slo dalej , ked nieco skusala pred nim nemam pocit ze by sa nezastal. Ale zas tie žabomysie spory ked som mu referovala tak ani neveril ze nieco take povedala. . A Nebolo treba aby sa zapajal sme si to vyriesili same . Svokru mohli oci boliet od tolkeho prevracania 🤣Jeho rodina je sucastou tvojej ked ste manzelia. Ved jeho rodicia nie su cudzi ludia. Az raz budes mat deti a ich manzelky- manzelia ta budu ignorovat ze oni si vybrali tvoje dieta za partnera ale s tebou nechcu mat nic spolocne.? Trosku odveci nie? Nikto nehovori ze ich mas milovat ale da sa slusne aj uprimne vychadzat hoci ti mozu ist na nervy . Ak na teba utocia nenechas sa. Diplomat je clovek co ta posle do pekla tak, ze sa na ten vylet budes tešit,
Niekto to volá pretvarka, niekto zdvorilost. Tá pomáha tomu, aby spolu mohli komunikovať a baviť sa aj ľudia, čo by sa inak, ak by sa nestali rodinou, ani nebavili. Tvojho muža si si vybrala sama, má gény svojich rodičov, tak ak ti vyhovuje on, snáď ani jeho rodičia nie sú až taká katastrofa.
Ťažko v tomto radiť, u nás v rodine to nie je tiež všetko ideálne, ale je pre mňa hlavné, aby sme boli v pohodičke s mužom. S ním žijem a to je pre mňa proste základ.
S rodinou sa stretávame, veľa vecí cezomňa len prejde, že ich neriešim, lebo by som sa zbláznila, ale niekedy svokor keď si rypne, tak mu to vrátim, kedysi som si z toho robila ťažkú hlavu, že nemáme ideálne vzťahy, ale nikde to nie je ideálne.
A problém je kde? Čo ti spravili? Lebo teraz sú už aj tvojou rodinou.