Manželstvo ako kamaráti

22. dec 2021

Zobrala som si muža, ktorý ma nikdy nepriťahoval. Chémia medzi nami nebola, ani nie je. Sex mame tak 1x mesačne, ani z jeho stránky viac nepotrebuje.. 2 roky sme spolu a začínam mat pocit, že už ďalej nevládzem.. nebiem čo robiť, snažila som sa hľadať riešenie, chodila k psychologovi, poradcovi, pracovala na svojom myslení.. nejde to nijak. Viem, že prioritou musí byt manželstvo a snaha, ale v hĺbke srdca túžim po rozvode. Mimo celého sú tam aj iné konflikty - aj zo strany jeho rodiny.. ktorým som však neprikladala váhu až takú. Ale už pretiekol moj pohár. Mám 21 rokov a nedokážem si predstaviť, že prežijem celý život takto.. myslím si, že lepšie byť sama :(

pribinak
22. dec 2021

Prečo si si ho vzala? Ak nemáte dieťa, tak sa rozved.

zuzka1117
22. dec 2021

Si ešte príliš mladučká na takéto pocity. Máte spolu deti ?

agacela
22. dec 2021

Na všetkom sa da zapracovať ale musia chcieť obe strany… ak jedna nechce, treba to ukončiť …
Si mladučká …

janetinka27
22. dec 2021

nepisala si tu uz nedavno?

luccija
22. dec 2021

Prečo si sa vydávala v 19 r za muža bez chémie???keby si mala o 20 r viac pochopím.Z tohto už nič nebude hlavne si nerobte dieta

monka105
22. dec 2021

Naozaj nerozumiem, čo ťa viedlo k tomu, aby si si zobrala niekoho, koho nemiluješ. Nenechaj sa teda vo vzťahu dusiť a rozveď sa.

veroniq85
22. dec 2021

O moj boze vsak si bola skoro dieta ked si sa vydavala. Co ta ktomu viedlo. A co je to za zivot ze v 20r. musis chodit k psychologovi aby si mala rada svojho manzela. Vacsina mladych ludi ma v 20r. uplne ine starosti. Tu sa neda nic ine poradit iba sa rozviest. Snad nemate dieta.

autor
22. dec 2021

@pribinak verila som, že svadba všetko zlepší . Že puto sa prehĺbi, upevní a príde aj sexuálna príťažlivosť .. uvedomujem si aká trúbka hlúpa som bola.. ale úplne som zlyhala a vycitam si to

autor
22. dec 2021

@zuzka1117 nemáme 🙏🏻

autor
22. dec 2021

@janetinka27 nie, kvôli tejto otázke som založila účet, keďže už neviem kde sa poradiť .. rady aj prídu, ale nič nenaplní prázdnotu v srdci

autor
22. dec 2021

@monka105 nechcela som to tu pitvať. Jeho rodina je extra veriaca, sú veľmi zaškatulkovaní. Chalan mal 23 keď sme sa zoznámili a mohli sme sa vídať 2 hodinky za deň aj to nie každodenne. Žiadna sloboda, len komandovanie .. a ja som bola zufala chcela som ho spoznať a ísť z toho von tak som tuto možnosť brala ako vykúpenie

barbora0308
22. dec 2021

Preboha, ak nie si stastna, tak sa rozved a zacni si uzivat zivot konecne, ved takto si znicis svoje najlepsie roky v zivote. Ak tam nie je dieta, tak nie je o com. Urob to cim skor, ak nechces cely zivot lutovat, ze si ostala vedla cloveka s ktorym nechces zit a povied ti zivot bez vasne a lasky nestoji za nic!

pribinak
22. dec 2021

Toto je na prd. Dajte si rozchod kým nemáte dieťa

monka105
22. dec 2021

Spoznala si ho, rozveď sa. Mám vo svojom okolí dotyčnú, ktorá bola v presne rovnakej situácii, s tým rozdielom, že sa kvôli viere ani nerozviedli a už niekoľko rokov žijú oddelene. Určite sa nenechaj jeho rodinou nahovoriť na to, že to je hriech. Bola si veľmi mladá, naivná, teraz je načase rozviesť sa a žiť si svoj život podľa seba.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
22. dec 2021

@barbora0308
@beata_k
@monka105 ďakujem vám. Určite to je pre mňa najlepšia možnosť, ale bolo dôležité do toho aspoň vložiť snahu. Aby som nebola za bosorku ktorá hneď zdrha ..

jaskolka
22. dec 2021

Choďte od seba. Veď takto nie ste šťastní ani jeden, keby ste normálne mali možnosť sa spoznať určite by ste dávno neboli spolu.
Neverím ze on je spokojný, zrejme tiež cíti, že "tudy cesta nevede"
Aj ty, aj on si zaslúžite stretnúť a žiť s niekym, kto ozaj bude váš napĺňať aj po tejto fyzickej stránke
Ste mladí, svadba bola ozaj chybny krok. Nemáte deti, ste krátko spolu,nie ste šťastní, toto význam nemá..

autor
22. dec 2021

@jaskolka len neviem ako to vezme on a jeho rodina.. keďže sú zarytí veriaci, hádam mu zákazu aj další sobáš, novú ženu.. to ma mrzí

autor
22. dec 2021

@jaskolka ja plánujem odcestovať. Ísť do zahraničia na VŠ, splniť si sny. Nechať tu všetko tak ako bolo.. ale neviem si predstaviť tú druhú stránku veci

jaskolka
22. dec 2021

Možno skúsiť anulaciu manželstva, neviem presne aké sú tetaz podmienky, ale za pokus to stoji.

barbora0308
22. dec 2021

Urcite rob tak ako pises, cestuj, uc sa, vybuduj si nejaku karieru, spoznavaj samu seba a uzivaj si mladost. Boze v tvojom veku to bola u mna zurka po zurke (aj ked okej ja som bola uz extrem 😅). Chapem, ze to bude urcite tazke rozhodnutie a urcite tam budu aj nejake vycitky, co sa ani necudujem, ale tu musis byt trocha viac sebecka a mysliet na tvoje stastie, ide tu predsa o tvoj zivot a ten mas iba jeden.

elizabet173
22. dec 2021

ukonči to, tým, že sa nerozvedieš, nevyriešiš absolútne nič, iba si môžeš skomplikovať život. A úprimne, vydávať sa v 19 za muža, ktorý ťa nepriťahuje a dúfať, že sa to zmení, je na úrovni myslenia 14 ročnej. Môžeš nám napísať, aký si mala dôvod si ho vziať?

nwnw
22. dec 2021

To ako sa k tomu postavi JEHO zmagorena rodina Teba nemusi trapit. A on je tiez dospely, tak si nemusi nechat komandovat vsetko.
Chod von, cestuj, uzivaj si a studuj. Celyzivot mas pred sebou.

nikynike
22. dec 2021

Vobec neries co jeho rodina, ako sa k tomu postavia a co mu zakazu. To je ich zivot, nie tvoj, to uz ide mimo teba ako sa s tym popasuju. A ked je on taky trulo ze si necha rozkazovat od rodiny, tiez jeho problem.

lenusa20
22. dec 2021

Rozveď sa. Situácia sa nezmení, ľudia sa nemenia... Neklapalo to a ani nebude. Sama o tom dobre vieš. Konaj kým ti on z rozmaru neurobí dieťa, len aby si ťa udržal a nežiadala si o rozvod. Pre jeho rodinu by to isto bola veľká potupa, takže bacha, taký by ti aj nemožné nasľuboval až mu prihorí pod riťou. Nenechaj sa ukecať.

ivik4
22. dec 2021

Ked nemas dieta rychlo odid, nic Ta nedrzi. Za hodinu by ma nebolo. Ked som bola bezdetna, vsetko som videla velmi komplikovane, teraz ked mam dieta Ti poviem ze keby mam odist ako bezdetna, tak je to jednoduche ako lusknutim prsta oproti tomu ake je to narocne uz s dietatom. Necakaj na horsie chvile

desore
22. dec 2021

@elizabet173 Ona to napisala. Mohli sa stretavat max 2 hodiny denne a nie kazdy den. Svadbou chcela dosiahnut, aby mohli fungovat ako muz a zena pred jeho hlboko veriacou rodinou. Ono sa tomu tazko chape, ked su ludia ateisti alebo su povrchno veriaci.

lenculienka
22. dec 2021

Ver mi, nie je nič horšie ako premrhane roky s tými nesprávnymi. Doteraz si búcham hlavu. Co som všetko premeskala. Vykašli sa na neho a začni si užívať. A okolo 30tky si až zaloz rodinu. Chlapi ti neujdú. Ale život ano.

elizabet173
22. dec 2021

@desore prepáč, ale ak sa dospelý muž nechá takýmto spôsobom komandovať rodičmi, tak by som sa určite s ním do svadby nehrnula. A predsa aj počas tých dvoch hodín zistí, či ju priťahuje alebo nie, veď to zistíš počas prvých pár minút.

zuzka1117
22. dec 2021

Určite chod od neho a uži si ešte možnosti , ktoré ti život ponúka. Nebudeš ani prvá ani posledná. Bola si veľmi mladučká, tvoji rodičia súhlasili so svadbou ? 20 ročný človek si má užívať zivota a nie žiť v manželstve bez lásky. Veľké šťastie, že nemáte deti. Poznám viacero žien, ktoré sa mladšie vydali a neskôr rozviedli a našli pravého partnera. Nemysli na to, čo povie jeho rodina.