Manželstvo 22 ročnej so 60 ročným

nukushqa
17. okt 2016

Zdravím vás, som slobodná matka, 22ročná, s bývalím priateľom sa súdime o dcérku, ktorú mi chce s pomsty vziať úplne, a po prvom pojednávaní viem, že má rovnaké šance ako ja, aj keď má dcérka len 2 roky. Zoznámila som sa pred pól rokom s dosť starším mužom, rozvedením, bývajúcim odomňa 200km.. veľmi dobre si rozumieme, pomáha mi a drží ma nad vodou v tých najhorších chvíľach. Rozprávame sa o spoločnom bývaní, aj o možnej svadbe. Miluje mňa aj moju dcérku, a aj ja k nemu cítim niečo hlbšie. Myslíte, že je to proti morálke ak by sme ozaj spolu plánovali budúcnosť? Ja si plne uvedomujem, čo všetko to obnáša, starať sa o staršieho chlapa, ktorý nebude vládať donekonečna, starala som o chorých ľudí, a nevadí mi to..aj keď bude sexuálne disfunkčný, viem, že tým, že ho ľúbim, to znesiem. Potrebujem ale vedieť nezaujaté názory, vás ostatných. Nešetrite ma úprimnosťou. Ďakujem za všetky odozvy.

mawka
17. okt 2016

@nukushqa uuha. ja som mala problem s o 10 rokov starsim a nie este tolko. no neviem ako chces fungovat. nebude ti tak trochu chybat niekto vekom blizsie? neni to teraz len o tom, ze ti pomaha? lebo raz bude o teba dobre postarane a aby si nenahanala potom mladych chlapov, lebo ti stary zacne vadit.
aj nazory, aktivity, no ja neviem. mam kamosov aj v hentom veku, ale napriklad by mi vadilo asi s takym clovekom zit, pretoze by mi zrejme uz nestihal. ani fyzicky ani zivotom.
ale rozhodnut sa musis ty.

petraxy6
17. okt 2016

si si istá, že ho ľúbiš? nie je len "barličkou" ? normálne som si musela hodiť do kalkulačky váš vek....ale hádam vieš čo robíš.

angela5
17. okt 2016

@nukushqa ja by som do toho nesla, to nema buducnost..

lenka2232
17. okt 2016

to si ho chces akoze vziat?? zobud sa prosim ta...ved to moze byt aj tvoj dedo..co cakas, ze ked sa vydas, tak dieta zostane tebe?

sardinka336
17. okt 2016

@nukushqa ach....zase tema ako cez kopirak s tými predošlými....ano miluješ ho lebo si sa sklamala a mas to tažke s byvalím, pomaha ti a drží ta nad vodou v tých najťažších chvilach lebo je asi jediny 🙂 ma rád dieta.....tak to sa lahko lubi. Pokial si sa nestarala o choreho tak nemaš ani šajny čo to obnaša, samozrejme zatial ti to nevadi lebo tato situácia nie je a nenastala všetko je ok. A dalšie rozpravky starej matere o tom ako ked bude dysfunkčny neviem o 10 - 15 rokov a ty budeš mať 35 a budeš zit v celibate tak tomu tak verim - ano teraz ti nič nevadi, ale ked to bude tvoj ,,denny chleba,, tak frustracia pride tomu ver. Tak ked nemas nikoho ineho chapem ze je lepší aj vrabec v hrsti ako holub na streche, ale tazko sudit, ty s nim budeš žiť. Neverim ze takyto vztah ma dlhodobu perspektivu....napadla ma ta česká kurvička Olga Menzelová...stary Menzel financuje a drží parohy a ona šuka mimo domu s inym...Proste na 40 ročny vekovy rozdiel ja osobne neverim, ale ako vravim je to tvoj zivot a neverím, ze ked pride mladší s tými istými kvalitami ako tento ze nevymeníš starý ojazdený model...ale kto vie...

mawka
17. okt 2016

ako casto ste spolu fyzicky? ze sa vidite a kolko casu spolu takto travite?
neviem, fakt si neviem predstavit napriklad, ze zacnem zit s kolegom mojho tatka 😅 ja by som asi furt v nom videla deda. alebo by som sa citila ako dcera alebo by mi kadejake pedofilne majaky blikali v hlave, co ja viem. nesedi mi to. nuz ale kazdy ako uzna za vhodne.
a sex.. no co ja viem, aby ti nezinfarktoval pri orgazme, ved predsa len... v tomto veku uz ludia sexuju tak trochu opatrnejsie.

evittam
17. okt 2016

@sardinka336 Úplne s tebou súhlasím. 😉

mawka
17. okt 2016

@sardinka336 tiez si vsimam, ze zeny za kazdu cenu musia byt s niekym, kto im pomoze. lebo im pomaha a lebo proste niekoho maju a nie su same a je uplne jedno kto je to, co je to. jeden fetak, druhy gambler, treti tyran, stvrty geront a stale sa to opakuje dokola. ako keby tie zeny nevedeli stat same na vlastnych nohach, silou mocou musia mat chlapa.

salfusco
17. okt 2016

dobre čitam,či to je preklep klavesnice??? 🙄 😕 😕 😀 😎

salfusco
17. okt 2016

hmm,38 rokov...ked sa nad tym zamyslim,tak to ta moja sa akurat narodila 😕 😕

mawka
17. okt 2016

@salfusco kks to uz aka predstava, ze teraz sa mozno narodil chlap, ktory mi bude o 36 rokov partnerom? 😕 😀 😀

pribinak
17. okt 2016

sorry, ale priprav sa na oznacenie zlatokopka, pretoze normalna 22 rocna baba si nenajde 60 rocneho chlapa

by som sa ani necudovala, keby ti nejake z jeho deti dalo par zauch, vacsina ludi sa bude na teba divat a aj ti to da pocitit, ze si s nim len kvoli bytu, prachom

nemozes radsej zostat chvilu sama, upratat si to v hlave a najst si niekoho seberovneho?

janickacrazy
17. okt 2016

@nukushqa Pozri sa, ked ho miluješ, nie je čo riešiť. Na ostatných sa možeš vykašľať. Nech si každý hovorí, čo chce. Problémy prísť časom možu a nemusia. Sú ozaj rozne páry, ja mám mladšieho muža a úplne mi to vyhovuje, pre niektoré ženy je to nepredstaviteľné, každý má iné predstavy a očakávania.

guinevre
17. okt 2016

@nukushqa On ma deti? Ked ma deti, tak si ho neber, ale ked ti vyhovuje, tak s nim mozes zit. Bola by si s nim aj bez toho aby ste sa zobrali?

guinevre
17. okt 2016

@pribinak Ved to, 22 rocna, nestihla ani robit, uz s dietatom, tak akurat 60 rocny by vyhovoval, lebo je uz dobre zabezpeceny, nebude ho musiet cel zivot trpiet, a zabezpeci aj seba aj dieta. Takze, hned treba riesit manzelstvo, rychlo! 😀

vika35
17. okt 2016

vy sa aj realne stretavate? lebo cez pismenka som sa ja zalubila asi 1000x a nakoniec nic z toho. inak je to strasne velky rozdiel. ja by som do toho nesla. ad jedna mam ovela viac ako ty a aj tak si neviem predstavit ani len vasnivu pusu nieto este sex so 60 a viac rocnym panom, ved to ako by som s otcom robila, v tvojom pripade dedkom 😝
ad dva teraz mozno vladze ale tak v tomto veku uz nevies kedy co pride...choroby, infart.. ale tiez mozne, ze dozije do 100 v zdravi
ale ako tvoja vec.

ivanka12311
17. okt 2016

Fuuuuha z mojho pohladu je to dost uchylne a nerealne,staremu sa mladeho meska zachcelo.. ved ti to moze byt kludne dedo....ked si predstavim ze by som sa za takeho vydala a mala snim mat sex je mi na vracanie :( ...co neni su mladsi?

natalym
17. okt 2016

@nukushqa Ak ťa zabezpečí kľudne to toho choď.

stardust
17. okt 2016

Proti moralke to nie je, ale musis si byt sama ista, ci je to to, co chces.

svetluska82
17. okt 2016

Ak ma penazi a myslis si zeby ti bolo s nim lepsie ako teraz tak nech sa paci 😀 Bacha na deti, lebo sa moze stat ze majetok si opatria. Takze v konecnom dosledku z dedenia nemusi byt nic,
Ak zlatokopka niesi, tak uvazuj realne. Ako casto ste spolu? Vikend? Par hodin? Nemusi Vam to klapat ked pridu bezne situacie a stereotyp. Moze sa kludne stat ze ty budes chciet ist do kina na kavu a jemu sa chciet nebude, v horsom pripade bude na teba žiarlit a bude robit cirkus ak sa niekde zdrzis. O partnerstve tu nemoze byt rec, lebo o par rokov ty budes mat 30 a on 70 si si ista, že chces žit život s takym dedkom? Co ked v 30tke na Teba caka nejaky normalny veku primerany chlap?
Do toho vztahu by som byt tebou sla len vtedy ak by mi realne hrozil zivot na ulici, prip. nejaka ina važna situacia

dominika6
17. okt 2016

@nukushqa čo ti dá okrem peniazov?
hladáš deda, alebo plnohodnotného zdravého partnera,ktorý s tebou a dcérou bude vládať všetky aktivity?
učiť ju plávať,korčulovať,bicyklovať,chodiť na dlhé prechádzky,naháňať sa,tráviť s ňou čas v každom počasí,vodiť ju v 70tke do školy,na krúžky,absolvovať rodinné oslavy,svadby plesy, atd atd atd?

natalym
17. okt 2016

@dominika6 A super dedkovia podľa Teba neexistujú?

pribinak
17. okt 2016

@guinevre nuz, aj tak sa da ako pises, druha vec je, ze moze nastat variant, ze jej 60tnik urobi dieta, o rok ci dva moze dostat infarkt, potom dalsi a ona v 25 bude sama s dvomi detmi

janickacrazy
17. okt 2016

@pribinak Ale tak hádam jej zanechá dáky majetok, tak bude v pohode sama s 2 deťmi a potom si nájde mladého a má vybavené. Pohodička ako vyšitá. 😀

dominika6
17. okt 2016

@natalym super dedkovia existujú...ale tí majú doma opatrovateľky a zlatokopky...nie rovnocenné 22 ročné partnerky

natalym
17. okt 2016

@dominika6 Myslela som super dedkovia čo učia napr. vnúčatá bicyklovať..........

dominika6
17. okt 2016

@natalym jaaaj tak to asi nie...videla si 60tníka držať dieťa a behať za bicyklom hodinu? ja nie
im je proste žena už len do pohody na dožitie pekných jesenných dní..
s tým že sa budú v klude pozerať ako sa ich žena hrá s deťmi,venuje im všetkú aktivitu a on ju len pochváli,podaruje milým slovom,pohladí,uzná aká je skvelá a on si na gauči len prečíta noviny, pozrie telku,cez obed zdriemne...
bezkomflikný vzťah kedy ona v 30-35 tke dostane druhý dych a pozerať sa na 70-75 ročného deda čo mu nesmie zabudnúť podať lieky,nakrmiť ho a zašikovať k lekárovi

nukushqa
autor
17. okt 2016

Vídame sa spolu pravidelne každý mesiac, aj dva či trikrát do mesiaca, na dlhšie ako week. Dáva mi určitú istotu, ale nebažím po jeho peniazoch, som pracujúca žena, ktorá ťahá nájom, starostlivosť o dcérku a pracujem nepretržite ako mi to starostlivosť o dcérku dovolí. Utiahnem aj domácnosť, aj dlhy čo mi bývalí zanechal. Nejdem po jeho dedičstve. A chceme vyskúšať spoločnú domácnosť, teraz na dve mesiace, ako sa to bude vyvíjať, podľa toho budeme riešiť čo bude ďalej.

dominika6
17. okt 2016

@nukushqa a on je na dôchodku?

nukushqa
autor
17. okt 2016

Ja si to všetko, čo s vekom súvisý, plne uvedomujem. Viem čo všetko sa stane, ak prestane byť aktívny, som nato pripravená. Má jednu dcéru, ktorá žije v Londýne už dlhé roky, ja jej nechcem nič vziať. už sa s polovicou jeho rodiny a priateľov poznám, s jeho dcérou sa spoznám na Vianoce.