Manželská poradňa Trnava

liluska68
2. sep 2018

Viete o nejakom kurze/poradni/stretnutiach manželov najlepšie vrámci Trnavy? O niečom, kam môžeme s manželom chodiť a prehlbovať tak svoj vzťah a možno ho napravovať. Pokojne aj nejaké kresťanské stretnutia. Najlepšie by bolo zdarma. Vďaka!

peter2404
4. sep 2018

Meviem co presne potrebujete ale ozaj dobry clovek na problematiku vztahov je Mario Schwarz. Je to hlavne mediator ale zaroven velmi dobry a skuseny psycholog, mam s nim osobne skusenosti. Ma niekolko prednasok aj na youtube, skus pohladat podla jeho mena. Myslim ze za svoje sedenia berie nejake peniaze, ale nie je to nejaka vysoka suma..
Urcite by som sa vyhol centru pre rodinu, su to predavaci teplej vody. Rovnako poradna na urade prace, tam je to hotova katastrofa..

janasles
10. jan 2019

Dobrý deň,
neviem, či je Vaša otázka stále aktuálna. Ak by ste však mali záujem, naša poradňa sa venuje párovému poradenstvu v Trnave. Prajem všetko dobré.

marek0000
30. apr 2019

Pekný deň prajem.
Viete mi prosím vás niekto poradiť ohľadom manželskej poradi v Piešťanoch.
A či to vlastne pomáha alebo je to strata času.dakujem

tehotnica
6. aug 2019

@janasles Dobry den, mozem poprosit viac info do sukromnej spravy, dakujem

sasettka
3. mar 2020

@janasles aj ja poprosím viac info do spravy, dakujem

lulinka99
24. jún 2020

@sasettka Ahoj,chcem sa prosim spytat,ci sa ti ozvala janasles ohladom toho paroveho poradenstva? Dakujem pekne 😊

sasettka
25. jún 2020

@lulinka99 nie veru

petra_em
19. mar 2021

Ahojte otvaram temu . Chcela by som sa spytat ti co ste boli ci vam to pomohlo ako to vidite takto s odstupom casu

petra_em
19. mar 2021

@liluska68 Ahoj otvaram temu chcem sa spytat ci to pomohlo ako to vidite takto s odstupom casu? Budem rada ak odpisu aj ostatni