Manželská kríza - poradňa v Žiline

anetkaalenka
11. sep 2016

Prosim vas vie mi niekto poradit kde v Ziline ist do manzelskej poradne? Dakujem za pomoc.

bodka13
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
natalym
12. sep 2016

@bodka13 A tak možno chce niečo odporučiť.......... 😉

bodka13
12. sep 2016

@natalym oki,môže byť..
mňa len zaráža a prekvapuje ako väčšina ľudí čaká čo im padne z neba bez ich pričinenia...napr.bazar a tam oznam "hľadám vetrovku pre syna, ponuknite" 😉

natalym
12. sep 2016

@bodka13 Nuž je to tak. Nechápem ako to bolo fungovalo bez mobilu, internetu, PC........ 😀

anetkaalenka
autor
12. sep 2016

@bodka13 chela som od niekoho pomoc,podla svojej skusenosti. Nebojte na internete som toho vela precitala,ale myslela som si ze tu su mamicky co vedia poradit.

anetkaalenka
autor
12. sep 2016

@natalym dakujem,presne tak chcela som si nechat poradit podla skusenosti.

bodka13
12. sep 2016

@anetkaalenka zo základného prispevku to nevyplyva....stačilo dopísať " ktorá manželská poradňa v ZA je podľa vašich osobných skúsenosti dobrá? aj vám to pomohlo, zachránili ste váš vzťah? "...viac sa rozpisat,myšlienky vie čítať málokto 🙂

rrybka
12. sep 2016

@anetkaalenka ja ti odporucam Mgr.Sutorovu Luciu som z fachu je skvela robi aj parovu terapiu.len ma dost.pytaj sa ci robi prednostne atd..najdesna nete.v Za je pod nemocnicou pri krizovatke

anetkaalenka
autor
12. sep 2016

@rrybka Dakujem,citala som o nej velmi vela dobreho, vy mate skusenost s nou? A co som sa na nu pytala skoro kazdy mi povedal,ze je problem sa tam dostat,ze ma strasne vela toho. A ona je mlada ci starsia pani? dakujem

anetkaalenka
autor
12. sep 2016

@bodka13 dostala som uz dost odpovedi , takze mamicky moju prozbu pochopili ako to bolo napisane...

blunka
13. sep 2016

Ja k nej chodím už 1,5 roka. Je dobrá. Je mladá. Mne sadla.

daja0760
16. sep 2016

Skokan

kahlan1
21. sep 2016

@bodka13 niekedy staci nenapisat nic ak nemas co k teme :( prečo hned takto - mna vôbec nenapadlo ze je leniva ale chce skusenosti.

bodka13
21. sep 2016

@kahlan1 k téme som sa vyjadrila 😉 a tak ako to teba nenapadlo tak viaceré to napadlo
Ale dotyčná už problém vyriešila, dovysvetlila mi a aj ostatným aké reakcie čakala, takže teraz zase mne prišiel tvoj komentár zbytočný 🙂

kahlan1
22. sep 2016

@bodka13 mna len zaraza ked otvorim temu vo fore s prosbami o pomoc co sa im dostava ... ☹

janullka
22. sep 2016

@kahlan1 je tu strasne vela mudrlantiek ktore radia co by ony ale vacsinou je to taka rada ktora nestoji za nic...

janullka
22. sep 2016

@anetkaalenka drzim palce aby si tam chlapa dostala...

anetkaalenka
autor
22. sep 2016

@janullka dakujem,zatial som este nikoho nenasla...a mas pravdu skor vsetcia sa tu hadaju ako radia....pekny den..

chantall005
22. sep 2016

@anerkaalenka odporucam pana Grofa. Ambulanciu alebo ako by som to nazvala terapeuticku miestnost ma na boriku, clovek sa tam citi dobre a on je uzasny profik. Clovek uz po 1 sedeni ma pocit, ze neplytva casom. Boli sme tam aj s manzelom a boli sme spokojní. Len berie 15 eur za sedenie lebo nie je zazmluvneny. Ale je to naozaj na urovni. Tu je stranka je tam aj kontakt 🙂 aspon vyskusajte lepsich je par riadnych sedeni ako 300 zbytocnych. Drzim vam palce aby bolo cim skor lepsie. http://www.psychologicka-poradna.sk
Drzim palce

chantall005
22. sep 2016

@anetkaalenkaodporucam pana Grofa. Ambulanciu alebo ako by som to nazvala terapeuticku miestnost ma na boriku, clovek sa tam citi dobre a on je uzasny profik. Clovek uz po 1 sedeni ma pocit, ze neplytva casom. Boli sme tam aj s manzelom a boli sme spokojní. Len si aj pyta dost za sedenie na stranke ma cennik, nie je zazmluvneny. Ale je to naozaj na urovni. Tu je stranka je tam aj kontakt aspon vyskusajte lepsich je par riadnych sedeni ako 300 zbytocnych. Drzim vam palce aby bolo cim skor lepsie. http://www.psychologicka-poradna.sk

chantall005
22. sep 2016

*predosly prispevok sa mi nedal odstranit tak som sa opravila na tom pod nim 🙂 pisala som na mobile mam tam chyby a ta suma u neho bola kedysi taka na stranke ma aktualizovany cennik 🙂.

anetkaalenka
autor
22. sep 2016

@chantall005 Dakujem velmi pekne ste strasne zlata....

chantall005
22. sep 2016

@anetkaalenka nemate vobec za co 🙂

kahlan1
22. sep 2016

@anetkaalenka poradnu neviem ale skus najst film fireproof - ako v ohni veľa ľudom pomohol

margaretka
22. sep 2016

Richarda Grofa odporucam aj ja vyuzila som jeho poradnu pred cca 10r. a pred 7r. teraz je to kolega kamosky a su na neho fakt dobre referenci uz aj po znamej a ludskej stranke, takze odporucam je to fakt dobry clovek a odbornik.

anetkaalenka
autor
22. sep 2016

@kahlan1 Idem ho pohladat...je sranda,ze film....dakujem

margaretka
22. sep 2016

@chantall005 ja som s Grofom pred rokmi komunikovala aj elektronicky na dialku ani sme sa neopoznali napisala som svoju analyzu problemu vyjadril sa k tomu navrhol riesenia tusim 7e to stalo, potom som mu posielala info ako to pokracuje aj sme mali osobne sedenia...fakt otvoril mi v niektorych problemo viac oci a iny pohlad na vec, lebo jasne problem bol len manzel..to tak vacsinou byva..., jednoznacne clovek s velkym C a odbornik.

katka2505
22. sep 2016

Nie som zo Žiliny a ani som v takejto poradni ešte nebola, no neviem, prečo musia niektoré z nás hneď tak chladno reagovať. Mňa by vôbec nenapadlo, že je autorka tohto príspevku lenivá, ale chce len poradiť od niekoho, kto má dobrú skúsenosť. Predsa len ide o sedenia, ktoré si treba platiť a ide o záchranu manželstva, teda mi nepripadá zlé hľadať niekoho, s kým má niekto iný pozitívnu skúsenosť.

anetkaalenka
autor
22. sep 2016

@katka2505 Dakujem,za reakciu.