Manželovi sa už nepáčim

28. máj 2022

Porodila som dve krásne zdravé deti (dvojčatá), ale veľmi som pribrala (možno to je až 21kg) a aj keď je to už 6 mesiacov, tak aj tak sa mi ešte nepodarilo schudnúť. Mám pocit, že sa manželovi už nepáčim. Odmieta so mnou spať (myslím sex), vôbec mi už ani nehovorí, že som pekná, ako pred tým. Mávam chvíle, keď sa len pozerám do zrkadla a plačem... Snažím sa chodiť si zabehať, ale pri dvoch malých babätkách na to veľakrát proste nie je čas. A to, čo dneska povedal brat bola už fakt rana do srdca ,,Kde máš tú svoju krásnu postavu za ktorou slintal každý chalan v dedine?"A začal sa chechtat, ako keby to bol dobrý vtip... Moje sebavedomie upadlo úplne na dno a cítim sa fakt veľmi zle 😔 Nečakala som, že to bude všetko také ťažké. Neviem spať, pretože každú chvíľu maličké plačú a všetko okolo toho je na mňa samu proste veľa...

syslik81
28. máj 2022

tak si sprav rozpis kazdy druhy den daj manzelovi detia sup makat na sebe .. ale nie kvoly manzelovi al bratovi ale kvoly sebe a detom ...

sella38
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vler
28. máj 2022

Tvoj brat je vol. S manzelom sa treba porozpravat; on snad na rozdiel od brata neocakava ze 6 mesiacov po tom ako jeho zena vynosila dve! deti bude v takej forme ako predtym, ak v nej este niekedy bude

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katarina40
28. máj 2022

Nieje všetko mať postavu snov...mas zdravé krásne bábätká vsak to je radosť a viem si predstaviť ako tie slova bolia na dusi ked niekto vŕta do teba pre výzor ale netráp sa ked budeš mať viac času a hlavne chuť ono to všetko pôjde 🙂teš sa z deticiek🙂

kapanek1
28. máj 2022

Deti nie sú len tvoje a ak nekojíš nech si ich pekne vezme muž a zistí že to nie je "med lízať" Ty si ich vynosila a porodila si úžasná mama. Deti raz vyrastú a bude s nimi už lepšie. Ja aktuálne tiež rieším kilá po pôrode ktoré nejdu dole. Avšak my sme pribrali nejak obaja. :grinning Bábätká začnú čochvíľa chodiť a keď budeš bahať za nimi kilá pôjdu dole.

stanulienkat
28. máj 2022

Nezúfaj... Asi si krátko po pôrode, tak sa treba porozprávať s manželom a zamestnat ho v domácnosti a ty si urob chvíľku pre seba, diétnejšie var, choď si zašportovať a venuj sa sebe, aby si sa cítila pekná. A brata si nevšímaj. Vypracuj si nejaký plán na niekoľko mesiacov dopredu. A ešte je rozdiel či si pribrala 20 kg z východzej váhy 60 kg, alebo 80 kg. Pri dvoch detoch si myslim, schudnes jedna radost..

pokemonkaa
28. máj 2022

Nad tou primitivnou poznamkou brata sa jednoducho treba povzniest. Este zrejme nedozrel. Si maminou dvoch uzasnych deticiek, ktore ta momentalne nadovsetko potrebuju. Mne sa osobne podarilo schudnut az po roku, ked deti zacali chodit. Toto je len take obdobie, ktore prejde a opat schudnes. Treba si len verit. Kazde tazke obdobie raz prejde, nic netrva vecne. Prajem vsetko dobre, vela chuti do zivota a rodinnu pohodu.

petricka22
28. máj 2022

Toto obdobie je velmi narocne, jednak mozes byt este precitlivela a vsetko si beries, ale naozaj sa niektore zeny snazia, resp.chcu so sebou nieco robit, aby zas vyzerali, ako pred tehu a ono to vobec nejde… teda niektorym ano, niektorym nie. Niektore zeny dokonca pri kojeni este priberu a ine ti povedia, ze z toho nenormalne rychlo schudli. S tymto nic nenarobis. S materstvom prichadza uplne iny zivot a vobec nemas predstavu, ake tazke to bude a uz vobec nie s dvojickami…
Verim, ze ti chyba muzova pozornost, no skus sa na to vykaslat, mysli na materstvo, miluj svoje telo, pretoze ti vynosilo dve zdrave deti. To aby si vyzerala, ako pred tym ma cas. Kludne to pocka aj par rokov. Spokojna mama vzdy znamena spokojne deti… cim viac sa tym budes trapit, tym to bude horsie… ked ta deti mebudu tolko potrebovat, potom pride rad na teba. Prajem ti vela sil ❤️

a_adamcova
28. máj 2022

Môj tréner mi povedal veľmi múdru vec, chudne sa stravou a nie cvičením.
Doslova mi zakázal behať kým neschudnem na svoju cieľovú váhu, pretože si odpálim kolená a to nemám 20 kg plus na sebe. A ešte jednu vec, chodzou spálime viac kalórií ako behom, v tomto štádiu myslím. Pretože nevládzeme toľko behať ako chodiť.
S deťmi určite chodis na prechádzky. Denne sprav aspoň 10 000 krokov, a nastav si príjem tak aby bol menší ako výdaj.
Áno chudne sa stravou.

poopsie
28. máj 2022

Dojčenie je veľmi dobrá diéta, mne sa podarilo zhodiť všetky nadbytočné kilá... Ale pptom som prestala kojiť a vratili sa 😬

dzulli1980
28. máj 2022

Tak predpokladám, že Tvoj muž aj brat sú vyrysovaní fešáci, keď si voči Tebe dovolia toto, či? ... by som im hneď narovnala fasády ... obidvom ... schudneš, neboj sa, kde je vôľa, tam je cesta ...

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
otvorena
28. máj 2022

Ako vyzerá ten model čo to povedal..by som sa pozrela.

autor
28. máj 2022

Ďakujem vám za povzbudenie 🥺♥️ Je to pre mňa ešte všetko nové... Vedela som, že to bude ťažké, ale nečakala som, že až tak...

katkazuz
28. máj 2022

Vyskúšaj dojčiť obe naraz, zo začiatku to bude zrejme náročné, nájsť si správnu polohu, ale možno v posteli v ľahu by to išlo. Bábätka budú spokojne a aj ty si oddýchnes.

autor
28. máj 2022

@pokemonkaa Tiež si mala + 20kg?

orangiiina
28. máj 2022

To sa ťažko číta. Ale neboj sa, nosila so v tebe dve detičky náraz a si len 6 mesiacov po pôrode, to je straaaasne krátka doba. toto obdobie je veľmi tazke, nerieš postavu, ale deti. Keď podrastú, budeš potom riesit postavu. A akože chlapi sú hovädá. Aj ja mám niekedy pocit, že sa mojmu po pôrode nepacim. Myslím, že s tým bojuje nejedna žena

autor
28. máj 2022

@otvorena On je chudý vyšportovaný chlap. A taký ten typický "srandista", čo stále chlasta s kamošmi....

luccija
28. máj 2022

Hlavu hore si len 6 m po pôrode.Ked budeš mať silu, energiu schudnes.Keby chlapi mali pribrať, porodiť, kojit, hormóny, strach, starať sa celé dni o deti by sa posrali hrdinovia.Bratovi by som najbližšie povedala nech si dáva pozor na ústa, že to bolo podrazacke

autor
28. máj 2022

@katkazuz Proste... Ja nedokážem kojiť obi dve naraz, lebo sa bojím, že jedna z nich mi náhodou spadne... Jednu kojím, druhá plače, zoberiem druhú, tak začne plakať zas tá druhá. Už rozmýšľam nad tým, že zavolám matku na pomoc, lenže aj ona má dosť svojich starosti....

amelie2017
28. máj 2022

Viem, ako sa citis, len teda bez toho nezaujmu manzela. Ja som po prvej dcere mala na sebe nejakych 16-18 kil navyse. Zo 68-70kg som sla na 86. Nastastie muzivi to bolo jedno a pacila som sa mu aj vtedy. Ale ja som mala takeho uzasneho svagra, ktory stame do mna rypal. Pri kazdej navsteve si zo mna robil srandu, ci som zas tehotna, ked sme obedobali a ja som dojedla, nalozil mi dalsiu porciu, ze som malo jedla a musim si udrziavat liniu a rehotal sa. Pri tom som zjedla zo vsetkych najmenej. Teraz po druhom porode sa mi podarilo schudnut na 73kg, cize este nejake 3 kila dole, ale naopak jeho zena velmi pribrala. Zrazu ani jedna poznamka o vahe. Ani pochvala, ani nic o jeho zene. Samozrejme, ja sa na ich uroven znizovat nebudem a svagrininu vahu nekomentujem.
Dopraj si cas, netrap sa. Kila pojdu dole. Teraz su najdolezitejsie babatka a tvoj odpocinok.

diamond007
28. máj 2022

Mohlo by ťa to nakopnúť, neľutuj sa a začni so sebou niečo rodiť. Nie si po pôrode 6tyzdnov ale 6mesiacov... Nemusíš mať postavu jak predtým ale min.10 kilo malo byť už dole ak nie 15.... To že si ťa ako matku váži, nikto neberie možno. Ale to že ťa chce ako ženu príťažlivú vedľa seba je isté.
Mať dve či štyri kilá ešte je oka ale cez dvadsať?? Už to malo byť dole a buď rada že je brat úprimný k tebe a neohovara ťa za chrbtom.
Kamoška mala 4roky po pôrode postavu jak tehotná, všetci si poza chrbát uťahovali či čakajú ďalšie dieťa. A ver že muž po 4r si našiel druhú a ona sa až vtedy spamätala a dala dokopy. Síce smutné a boli tam aj iné okolností,ale príjemné to tomu chlapovi nebolo keď si z neho kamoši strieľali.

otvorena
28. máj 2022

Obdivujem ťa . Ja kojim jedného a mám dosť 😐ak chces napíš správu 😉

pokemonkaa
28. máj 2022

mala som nadvahu asi 10 kg, hlavne na bruchu. Ked mal syn necely rok, vsetci si mysleli, ze som opat tehotna. Ale casom som schudla, teraz mam zas opacny problem, potrebujem pribrat a nedari sa.

katkazuz
28. máj 2022

Vyskúšaj to, ja som tak dojčila moje dve deti.
Aj keď už asi budeš začínať pomaly s prikrmami, tak to bude znovu iné.
Telo ženy sa pripravuje na pôrod 9 mesiacov a presne toľko ak nie aj viac potrebuje na návrat.
Prešli sme si tym, okrem pár výnimiek a celebrít,
takmer všetky.
Buď vďačná za svoje telo, že bolo schopné donosiť a porodiť dve krásne deti.
Máš pomaly za sebou najťažšie mesiace a ešte pár týždňov a budeš môcť začať pracovať aj na sebe.
Držím ti palce, buď spokojná a v klude, deti všetko cítia a oni potrebujú spokojnu maminku.

adka176
28. máj 2022

To je teda hnusná doba ....ja to nechápem, ako chlap môže povedať, že sa mu po pôrode žena nepáči ...ak raz bol do ženy skutočne zamilovaný, do jej osobnosti, do jej povahy, do jej správania, do nej samej, tak toto sa nemôže stať, ani keď žena priberie sto kilov... veď predsa spoločný život nie je o kráse ženy ...je o spoločných zážitkoch, o spoločnom prežívaní....ak mi je s niekým fajne tak je jedno či má 50 alebo 100 kilov.... hnusní rozmaznaní chlapi... chcú len štíhle pipinky na sex...kde sa stala chyba v programe? ...vo výchove chlapcov? alebo zlé vzory, alebo chyba v ženách? ... že sa snažíme tým chlapom vo všetkom vyhovieť.... chceme kvôli nim chudnúť!!!! ..do RITI ženy a oni sú čo ochotní urobiť pre nás? Niekedy ani palcom pohnúť....nikdy by nezvládli pôrod, kojenie a podobné záležitosti a keby tak isto pribrali ako ženy po pôrode...boli unaveni z deti, chcela by som vidieť, ako by išli ešte behať ... keď teraz nie sú po pôrode a majú problém prdel zdvihnúť od telky....kašli na chudnutie, buď sama sebou....máj sa rada taká aká si a keď to chumaj nepochopí tak má smolu...ani on nebude večne krásny a mladý....
Ak sa niekto orientuje len na krásu, tak je to choré.... nikdy nepochopil skutočnú lásku.....tým chlapom išlo len o sex...a absolútne nevedia čo je to skutočná láska, skutočný život.....je mi to ľúto kvôli ženám.... že majú takýchto chu....v

amelie2017
28. máj 2022

@adka176 ale to nie je len o chlapovi, urcite sa ani sama neciti dobre. Ako som pisala, mojmu muzovi bolo jedno, kolko vazim, stale za mnou salel, ale ja som sa citila strasne. Nechcela som si kupit ziadne oblecenie, lebo co sa mi pacilo som si nemohla obliect, bolo mi do revu, ked som v skrini videla vsetky svoje saty a mohla na ne zabudnut. Ale jednoducho to skor neslo. Ja som mala babo aj pracovala. Bola som taka unavena, ze som absolutnr nemala chut a cas riesit stravu. Proste som sa napchala tym najrychlejsim, len aby som si chvilu mohla lahnut, sadnut a neriesit varenie. Pohybu som mala az az, ale stravj strasnu. Maminka bude na tom asi podobne. Ono unava robi vela.