Ahojte. Už je to mesiac čo som odišla od muža. Dennodenne mi vyvoláva, ohľadom deti, alebo chce komukovat so mnou. Včera som išla spať skôr, aj s deťmi lebo som mala obrovskú migrénu. O 10 som sa zobudila na vybrujuci mobil, 10 neprijatých hovorov, moja mama 2 neprijate hovory a kamoška mi dnes písala ze ci poznám to číslo lebo jej to v noci volalo.. Príde vám to choré? Odišla som pre veľa problémov, no do jedného ak to zhrniem odišla som preto lebo som už nebola šťastná, som z toho manželstva ochorela a už to ďalej nefunguje.
Príde vám normálne aby takto vyvolával? Nebolo to prvý krát..
@vilma7 on vraví ze boji, ale ako ho poznám je to neskutočný manipulator citovo ma vydiera...
Ked chce volat ohladom deti nech vola cca do 7-8. Tsketo vecerne telefonaty ignoruj. Casom ho to prejde. Mne to tiez robil ex
Vypni mobil keď ideš spať
Zablokuj číslo
@mamina0078 zablokovat este manzela nemoze uz len kvoli detom.autorka napis mu sms, ze ho ziadas , prosis, .... nech ti ohladom deti vola v rozumnom case. Nie v case ked uz deti spia, resp uspavas ich. A uz vobec nie v noci. Ze uz len kvoli derom zvonenie v noci vypinas. Snaz sa prejst na sms alebo onu pisomnu komunikaciu. Uz len kvoli pripadnym dokazom, ze mu neodopieras informacie o detoch a pod.
@ukulela su aj ine dorozumievacie prostriedky v 21.storoci ako telefonaty. Moze jej pisat na soc.sietach (whatsapp, viber, messenger...) alebo cez mail a nie nevyhnutne volat. Pravdepodobne je jej manzel psychopat normalny clovek by sa takto nespraval.
nepreplo, prišiel o niekoho, koho mohol buzerovať a on to potrebuje ako dýchanie. Plus full servis a pravidelný sex k tomu. Pošli mu SMS, že odteraz s ním budeš komunikovať iba ohľadom detí, či už volaním, alebo SMS, na nič iné nebudeš reagovať
Informovať ohľadom deti sa môžeš vtedy a vtedy od do...do môjho súkromného života ta je...vieš čo. Respektuj to, ďakujem.
Viac nerieš. A tvoji rodinni príslušníci si ho zablokovať môžu, s nimi nemá nič 🙂
@tosomja moja ja som mu to povedala ale jemu to je jedno
@mamina0078 je este manzel, nemaju zrejme upraveny styk s detmi. Ked ich bude mat otec a bude ju kontaktovat kvoli uraxu, liekom, pohotovosti.... ako z pohotovosti ozaj nebudem riesit vibet napr. A tiez ja napr na sukr cisle nemam zaplatene data. Takze mimo domacej wifi na nete na sukr cisle nie som. Ano, jeho spravanie nie je ok. Ale nie, nemala by ho zatial blokovat.
A autorke, riesite uz stretavanie, a pod? Cim skor daj vsetko na papier, mimo normalnej doby tlf nedvihaj a ked bude volat casto, skratka sorry, neda sa mi, nemozem, napis, odpisem. Ak mu ozaj prepina, odliz si vypisy hovorov, ak by na sude vyskakoval, ze nedvihas, tak vies preukazat, ze si zdvihla 2x a potom volal este 19x a obtazije aj rodinu a znamych.
neber mu mobil, vyriešené. Napíš mu, že s ním budeš komunikovať len prostredníctvom mailu alebo SMS a aj to dodrž.
@mamina0078 tie deti sú aj jeho. Manželka sa zbalila a odišla s deťmi, tak je jasné, že bude vyvolávať. Ty by si nevyvolávala, keby ti muž zobral deti a odišiel s nimi niekde?
@sasa1310 určite by som nevyvolávala ako psychopat aj cudzím ľuďom ako kamoške a svokre. Určite by som 1-2x zavolala a napísala správu. Dá sa aj slušne komunikovať brať ohľad nato, že človek nemusí byť 24/7 na mobile. A preboha však žili spolu nejaký čas a ten konflikt ak je len medzi manželmi tak stačí raz zavolať vo vhodnom čase "ahoj, ako sa majú deti môžem s nimi hovoriť?" A nie takto po večeroch... V tomto prípade pokiaľ nemajú styk upravený s deťmi tak ani o únose sa nedá hovoriť...
@ukulela ja som napísala svoj názor. Hovor nie je o nič viac ani menej ako písomná komunikácia najmä keď tak psychopaticky vyvoláva, to normálne naozaj nie je nech si hovorí kto chce čo chce. Reagujem len na otázku autorky čo by som robola a nebudem sa vyjadrovať k iným veciam čo si o tom myslím, napríklad že zbalila veci a odišla aj s deťmi. Pýta sa či mu preplo áno, podľa mňa mu preplo. Áno, príde mi to choré. Nie, nepríde mi to normálne a zablokovala by som ho.
@mamina0078 ne, treba ho rovno zablokovať, ako si písala vyššie. To je už len riešenie a top rada do budúcna. Rada, ktorú keď spraví, tak uškodí len sebe a v konečnom dôsledku aj svojim deťom. V takýchto sporoch je totiž víťazom len ten, kto je nad vecou. Ten kto rieši veci s kľudnou hlavou a nie rovnakým spôsobom ako ten človek, od ktorého utiekla
Treba odignorovať. Vibrácie vypnúť. Ak chceš spať, daj letecký režim a nenechaj si rušiť spánok. Nech si volá, píše. Ja by som sa tvárila ako mŕtvy chrobák. Respektíve ak ide o deti, tam by som mu stručne odpísala ich zdravotný stav a školské výsledky či čo konkrétne som povinná (neviem, nie som rozvedená). Vôbec nemusíš riešiť či to je alebo nie je normálne podľa mňa, každý máme hranice inde.
ked je to manipulátor existuje jediné riešenie. Prerušenie všetkých kontaktov. Zablokovat jeho číslo
Ja teda vždy zapínam letecky režim pred spánkom, začni aj ty, ved keď si s deťmi doma načo ti je mať v noci zapnutý mobil?
Vypni vibrovanie, daj si letecký režim a drahému povedz, že mal svoje šance a že nech ti toľko nevolá...ťažko povedať prečo vola, či chce terorizovať, alebo sa o teba bojí.