Manželove hobby

18. mar 2023

Ahojte ženy, ako to máte vy s manželovými hobby? Zúčastňujete sa ich? Hokejové,futbalové zápasy a iné...často počúvam,že tam budú všetky manželky. Chodili by ste niekam,kde vás to nebaví ?

tosomja
18. mar 2023

Chodila som s ex na hokej, aj futbal. Celkom sranda. 🤣 Ale veľa manželiek tam nebolo, never mu. 🙈
Teraz má priateľ hobby pozerať historické tanky, budovy atď ..a tiež super, ja rada s ním chodím už len kvôli tomu, že sme veľmi málo spolu, keďže robí na turnusy.

gejb
18. mar 2023

Chodím občas, keď je to dôležité,v dobrý čas a náhodou sa mi chce 😁 on je potom rád 🙂

s_o_n_i_k_e
18. mar 2023

Manželové hobby PSP Futbal Hokej 🙂 chodím ked sa mi chce 🙂 na Hokeji na štadione je zima tak tam menej často, vždy mu dám úlohu si dať foto s maskotom 🙂) mňa teší, že sa manžel z toho teší tak ja si tak pri nom sedkám 🙂 a stretnem jeho kamošov, tak kecáme 🙂 tak neberiem, že ma to nebaví alebo žeby som to vyhľadávala s radosťou 🙂 ale tak on si zase so mnou kukne romantický film tak to berieme, že ja rešpektujem jeho a on moje a nejako nám to funguje, keď idem idem, keď sa mi nechce nejdem 🙂 ked je Hokej a extraliga to sa naobliekame do nášho teamu a ideme fandiť tak je to super atmosféra tak toto má tiež niečo do seba 🙂 tak to chodim rada fandiť 🙂

tykat
18. mar 2023

Manzel ma take hobby ze bud za nim budem bezat s vyplazenym jazykom alebo presedim tie 3-4h v klube a popijem nejake drinky. Takze ja len obcas, deti s nim idu castejsie, maju lepsiu kondicku ako ja 🙂

gab
18. mar 2023

nie, nechodim, mm hra tenis, mna ta hra vôbec nezaujima a sediet niekde aj 6 hodin ma nebavi a tak isto ja od neho nevyzadujem aby so mnou chodil po vystavach obrazov.. 😉
mne staci, ze chodime so synom skoro kazdy vikend po jeho turnajoch.

reanda
18. mar 2023

urcite by som nechodila niekam, kde ma to nebavi a nechcela by som partnera, ktory by to odo mna ocakaval

majlo1234
18. mar 2023

Nie, vacsinou mam svoj program

ropucha6
18. mar 2023

Nie, ma individualne hobby, vtedy som doma s malou.

macekovam
18. mar 2023

Ak by išli s manželkami tak by som išla... Ak bez tak by som nešla.. Nech ma aj trosku slobody...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marcellka32
18. mar 2023

Môj pozoruje hviezdy tým veľkým teleskopom v záhrade, niekedy sa idem pozrieť, ale moc ma to nebaví..muž pozoruje aj cely večer, baví ho to

saxana000
18. mar 2023

Ano chodila som na muzove futbalove zapasy aj slobodna aj tehotna aj s kocarom a stale chodim aj s dcerou.takisto na rybach ked je idem s malou za nim ak sa mi chce.ale ked si spravime vlastny program nebude sa hnevat.

viestta
18. mar 2023

Na hokej sme chodili (aj chodime) spolu ak nam vysiel cas a mal kto postrazit dieta. Ale mna to bavi. Na druhej strane nemam problem s tym, ze ide sam a aj ja si chodim po svojich zaujmoch sama, nepotrebujem tam vlacit chlapa.

ivangeline
18. mar 2023

Zucastnovala,aj ked by ma to nebavilo.

0silvia0
18. mar 2023

Ja by som sa nezucastnovala keby ma to nebavilo. Sportove zapasy ma nebavia a tiez nie som typ do skupinky vsetkych manzeliek. Umrela by som tam, neznasam babinec🙈

nwnw
18. mar 2023

Nechodim tam. Nechodila som ani pred detmi. Mam svoje konicky.. maximalne ho tam odveziem a doveziem,nech si moze dat aspon pivo.

jamimo
18. mar 2023

futbalový zápas v Anglicku 2x som si nenechala ujsť, len kvôli tej atmosfére a zážitku. Tenis ATP masters tiež, to stálo za to. Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji v BA tiež zážitok. Hokej hrá 3x týždenne, lyžuje s chlapmi celú zimu ja idem 1x . Ak má raketon turnaj celý deň, pokladám to za pánsku jazdu. Na bicykel chodíme spolu, niekedy každý zvlášť. Ja mám svoju chôdzu a beh, na jogu so mnou nechodil 🤭 Myslím, že je úplne v poriadku zvlášť aj spolu. Máme pekne prežitý spoločný čas, ale je ok ak potrebujeme svoj priestor. PS: myslím si, že záleží aj od toho, ako žena zapadne do partie, aká je parťáčka. Napr. raz som na raketon doniesla plech koláča, malý pokec a odišla, nech sa pánkovia slobodne vyprdia 😉

ma77
18. mar 2023

Nie nechodim ,bud si urobim vlastny program alebo oddychujem doma pod dekou a venujem si čas pre seba

betsabeew
19. mar 2023

Nie nechodila