Ahojte ženy, ako to máte vy s manželovými hobby? Zúčastňujete sa ich? Hokejové,futbalové zápasy a iné...často počúvam,že tam budú všetky manželky. Chodili by ste niekam,kde vás to nebaví ?
Chodím občas, keď je to dôležité,v dobrý čas a náhodou sa mi chce 😁 on je potom rád 🙂
Manželové hobby PSP Futbal Hokej 🙂 chodím ked sa mi chce 🙂 na Hokeji na štadione je zima tak tam menej často, vždy mu dám úlohu si dať foto s maskotom 🙂) mňa teší, že sa manžel z toho teší tak ja si tak pri nom sedkám 🙂 a stretnem jeho kamošov, tak kecáme 🙂 tak neberiem, že ma to nebaví alebo žeby som to vyhľadávala s radosťou 🙂 ale tak on si zase so mnou kukne romantický film tak to berieme, že ja rešpektujem jeho a on moje a nejako nám to funguje, keď idem idem, keď sa mi nechce nejdem 🙂 ked je Hokej a extraliga to sa naobliekame do nášho teamu a ideme fandiť tak je to super atmosféra tak toto má tiež niečo do seba 🙂 tak to chodim rada fandiť 🙂
Manzel ma take hobby ze bud za nim budem bezat s vyplazenym jazykom alebo presedim tie 3-4h v klube a popijem nejake drinky. Takze ja len obcas, deti s nim idu castejsie, maju lepsiu kondicku ako ja 🙂
nie, nechodim, mm hra tenis, mna ta hra vôbec nezaujima a sediet niekde aj 6 hodin ma nebavi a tak isto ja od neho nevyzadujem aby so mnou chodil po vystavach obrazov.. 😉
mne staci, ze chodime so synom skoro kazdy vikend po jeho turnajoch.
urcite by som nechodila niekam, kde ma to nebavi a nechcela by som partnera, ktory by to odo mna ocakaval
Nie, vacsinou mam svoj program
Nie, ma individualne hobby, vtedy som doma s malou.
Ak by išli s manželkami tak by som išla... Ak bez tak by som nešla.. Nech ma aj trosku slobody...
Môj pozoruje hviezdy tým veľkým teleskopom v záhrade, niekedy sa idem pozrieť, ale moc ma to nebaví..muž pozoruje aj cely večer, baví ho to
Ano chodila som na muzove futbalove zapasy aj slobodna aj tehotna aj s kocarom a stale chodim aj s dcerou.takisto na rybach ked je idem s malou za nim ak sa mi chce.ale ked si spravime vlastny program nebude sa hnevat.
Na hokej sme chodili (aj chodime) spolu ak nam vysiel cas a mal kto postrazit dieta. Ale mna to bavi. Na druhej strane nemam problem s tym, ze ide sam a aj ja si chodim po svojich zaujmoch sama, nepotrebujem tam vlacit chlapa.
Zucastnovala,aj ked by ma to nebavilo.
Ja by som sa nezucastnovala keby ma to nebavilo. Sportove zapasy ma nebavia a tiez nie som typ do skupinky vsetkych manzeliek. Umrela by som tam, neznasam babinec🙈
Nechodim tam. Nechodila som ani pred detmi. Mam svoje konicky.. maximalne ho tam odveziem a doveziem,nech si moze dat aspon pivo.
futbalový zápas v Anglicku 2x som si nenechala ujsť, len kvôli tej atmosfére a zážitku. Tenis ATP masters tiež, to stálo za to. Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji v BA tiež zážitok. Hokej hrá 3x týždenne, lyžuje s chlapmi celú zimu ja idem 1x . Ak má raketon turnaj celý deň, pokladám to za pánsku jazdu. Na bicykel chodíme spolu, niekedy každý zvlášť. Ja mám svoju chôdzu a beh, na jogu so mnou nechodil 🤭 Myslím, že je úplne v poriadku zvlášť aj spolu. Máme pekne prežitý spoločný čas, ale je ok ak potrebujeme svoj priestor. PS: myslím si, že záleží aj od toho, ako žena zapadne do partie, aká je parťáčka. Napr. raz som na raketon doniesla plech koláča, malý pokec a odišla, nech sa pánkovia slobodne vyprdia 😉
Nie nechodim ,bud si urobim vlastny program alebo oddychujem doma pod dekou a venujem si čas pre seba
Nie nechodila
Chodila som s ex na hokej, aj futbal. Celkom sranda. 🤣 Ale veľa manželiek tam nebolo, never mu. 🙈
Teraz má priateľ hobby pozerať historické tanky, budovy atď ..a tiež super, ja rada s ním chodím už len kvôli tomu, že sme veľmi málo spolu, keďže robí na turnusy.