Manželova rodina - problémy

27. jún 2021

Je veľa tém o svokrach a svokroch ..no ale
..po x rokoch nie a nie si zvyknúť na seba akosi. A pritom návštevy sú len tak raz za mesiac . Zo začiatku to bolo častejšie aj kôli deťom a tak ..no neskôr ,menšie nezhody tak som prestala chodiť. Možnože to je ten problém,že nechodím a nepomáham-to som robila zo začiatku a dosť často . Nuž.
Uvedomila som si že sa nikdy nezavdačím,a nedajbože povedať si svoj názor ... a keď niečo bolo zle tak hneď upozornenie ako to má byť po ich .. ja sa nechcem prispôsobovat do ich minulej doby ..nech sa oni prispôsobia do novej.
Návšteva dopadne tak keď prideme,tak čakajú že budem ja tá čo bude ich obskakovať atď . To nerobím ani u mojich rodičov

autor
27. jún 2021

A rozhovory sú hrozné..mám pocit akoby svokra chcela mať nadomnou vždy pravdu ..keď niečo poviem tak ma buď doplní alebo povie nie ,to je inak.. možno má pravdu ale každý je to okate . Citim to tak .

ninusa221
27. jún 2021

Tak asi keď pridu k tebe na návštevu tak ste vy hostitelia… tak sa tak aj sorávaj mne chlap ide nakúpiť keď maju prisť ja spravim spolu upravené byt a hotovo..

autor
27. jún 2021

@ninusa221 uz nechodia . Uz moc nevládzu aj to je pravda áno ale ..svojim deťom vládzu robiť sluhov

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
27. jún 2021

@beata_k nie 😂🤦ono to je hrozne

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tosomja
27. jún 2021

Keď príde niekto ku mne na návštevu, obslúžiť ich, ak idem ja, tiež očakávam, že mi ponúknu, ...nemám rada "chod si zobrať, vieš kde je chladnička" nikdy som si ani pohár vody nevzala, keď mi toto povedali. Ale keď sú starí, nechodia veľmi, tak by som im pomohla, aj keď by som mimo ich dohľadu krútila očami 😄
A to, že stále "majú svoju pravdu" veď pre pokoj v rodine raz za mesiac jedným uchom dnu, druhým von...s úsmevom.
Povedať si svoj názor, ok...ale keď vieš, že ich názor bude vždy ten správny, tak by som bola radšej ticho 🤷

autor
27. jún 2021

@tosomja och áno ..tam je to a hľadám ako sprostá a citom sa ako sprosta asi škodoradosť ..dám na tanier, nevyhoviem lebo mal to byť iný ...otras

autor
27. jún 2021

@beata_k veď áno 🙂ono cítiť to napätie akoby zo začiatku a potom postupne sa to ustáli ale je to tak . Neviem prečo ..zdravím sa dobrý deň a neodzdravia má alebo mi tiež povedia dobrý deň 🤦

tosomja
27. jún 2021

Veď povedz mužovi, nech ti pomôže a budú na neho nadávať 🤣🤣 alebo na teba ešte viac, že si neschopná a muž pod papučou, že musí pomáhať 🤣🤣

blancheporte
27. jún 2021

U nas podobne...len nie svokra je najmudrejsia a najkrajsia,ale svagrina.Vsade bola,vsetko vie.Presne preto,tam neznasam chodit.Zakomplexovana stara dievka.A svokra jej nikdy nic nepovie.Ja uz tiez mam po 17tich rokoch dost.V stredu ma prist,tak sa na nu chystam.

tosomja
27. jún 2021

Ináč, ja som s terajším priateľom 4roky , trikrát som videla jeho rodičov, bývajú v Česku, tak tu veľmi nechodia. Ale vykaju mi 😄 a aj jeho bývalu zenu 13 rokov neoslovili menom, ale pani xy 🤣🤣 lebo vraj bola harpia ...
No ale ja nie som a aj tak mi hovoria síce menom ale vykajuy🙄 ale rozumieme si. Aj si voláme každý deň cez webku

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
terezka1947
27. jún 2021

A co tak....trosku ucty.
Nemusis si s nimi hrkutat.
Akceptuj,ze maju iny pohlad,su starsi a respektuj.
...divna reakcia:nechcem sa im prispodobovat,nech sa oni prisposobia mojej dobe.
To tazko mozes cakat....

autor
28. jún 2021

@terezka1947 úcta je ale tiež si myslím že druhá strana by mala tiež mať úctu..
To je ťažko, no keď syn sa odsťahoval tam kde rodičia nechceli a chceli aby bol tam kde oni..

blancheporte
28. jún 2021

@terezka1947 Ucta je!!!Ale ked uz niekto zo mna robi debila,tak netreba si to nechat.Samozrejme vysvetlit s uctou