Vcera mi z prace muz zavolal,ze ci sa dnes o neho postaram,ze ide asi zjavne na neho chripka..bezne sa staram ako najlepsie viem,popri beznom,ze jedlo mu dam priamo pred neho a tak,tak som mu uvarila caj,urobila vitaminovu bombu a ostruhala hrusku..cakala som ho(mali sme kukat spolu tv),bol dve hodiny pri aute navyse,prisiel a okupal sa,potom si lahol na gauc a NIC..ani obraz,ani zvuk..tak som isla do izby si nieco spravit,prisiel tam a zvrcal,ze mi dakuje a ze som sa neposdarala..lahol si a spal do rana .Rano si hovorim,ze OK,idem normalne fungovat...
nie
Čo má 2 roky? Zbytočný cirkus
@pribinak povedal mi,ze ked mu je zle,ze mi to povie a vie,ze sa postaram..mne ked nieco je,tak ma nik neobletuje..fakt mi to prislo prehnane 🥺
No, smrtelna chlapska nemoc na sedem pismen-RYMICKA😝
Keby sa to stalo u nás,tak muž mi volá,že ide sa testovať a nech sa preventívne mu spratame z cesty....ty toho svojho vôbec nerieš,ako sa ofučal tak sa aj odfučí ..ak nie,tak je to jeho problém...zjavne si manželku pomýlil so slúžkou,ktorá navyše má mať aj telepatické schopnosti a čítať mu myšlienky.A ak ozaj šiel chorý do práce,tak už vôbec nemám na toto slov.
Asi v tom bude nieco ine, mozno nejaky pracovny nezdar a pod. Tak si potreboval na niekom vyventilovat frustraciu.
Nechápem, čo od teba presne chcel?
Čo sa máš ako postarať? Treba mu ritku utriet či čo?
Ja keď je muž chorý a to fakt chorý, uvarim čaj, položím lieky na stôl, zavolám doktorke a to je všetko. Ako čo mam urobiť?
@thereisabear ..no,aby pánkovi fúkala do prdelky🤣
Nie .. nie je to normalne .. ja som sa o priatela normalne postarala ked bol chory bez toho, aby sa ma na to opytal ci sa o neho postaram.. este sa mi podakoval za to a potom on o mna sa staral, ked som bola chora.
Nabudúce mu rovno zavolaj kňaza, chudáčikovi 😂
Prosím ťa to čo máš doma za hysterku 🤣 čaj a hrušku si všimol?
Ako čo ho treba varovať? 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Nechápem ale príde mi to vtipné 🤣👍
Veď to je smiešne 🤣 fakt by ma zaujímalo, čo akože chcel od teba 😅
Za takú scénu sa čudujem že si mi jednu nestrelila.
Ja asi nechápem… preco sa vlastne sfucal? Akoby mi tam chýbal nejaky text v tvojom príspevku.
A prečo ho obletujes?
@bajka16 vraj mal potom horucku a vykaslala som sa na neho...tak ja uz neviem,za dobrotu na zebrotu
@tykat ze som nepovedala na gauci,ze uz ideme kukat,pritom telka bezala..kto chce zamienku si najde
@zmrzlinka2021 snazim sa starat o neho ako najlepsie viem,taka som
@thoughtfulweirdo asi aby som ho mala v naruci a obletovala s liekmi,ci čajom..neviem uz
Tak toto sa mi este za 11r nestalo, aby mi dopredu volal, nech sa o neho postaram. Ked mu je zle (choroba, migrena kedy aj grca) tak sa o neho staram tak, ze mu donesiem tabletky, caj, zmeram tlak, vylejem ogrcany lavor, zavolam ho jest ked chce. Mame 3 deti a dom, takze uplne staci ze ma klud a moze spat. Nastastie nie je ten typ, ze pri nadche uz umiera...takeho mam 10r syna...ked on je chory tak to je hroza...kazdu chvilu mamka toto, mamka hento...🤦♀️
@thereisabear mala som sa o neho ako choreho postarať,co som i skusila..caj,citron s medom ci hruska.. ale malo😳 pre mna by to bolo dost
@euka210 aj my mame 3deti,ale on mi tak hovori, ze ked je chorý...ze sa spolieha,ze sa postaram..ale ked je mne cosi,tak ma neobletuje..tak fakt neviem co robim malo ci zle
Tak si mal dať paralen čaj a a mal ísť spať. Čo ty máš s jeho horúčkou 🤣
Robíš všetko a to je tá chyba, ty by si za neho aj dýchala, ale on za teba nie, vidíš ten rozdiel? Nabudúce keď budeš ty chorá, tak sa nestaraj o deti, nevar, ale si ľahni a odpočívaj, čaj si uvaris aj sama a on nech sa stará o deti
Nechapem v com vidi problem. Siblo mu? Nic si z toho nerob. Postarala si sa dost. Noe je soplave decko,aby si ho cicikala v naruci a iskala mu vlasky.
Ani obraz ani zvuk🤔 A ty si sa ho spýtala ako mu je keď prišiel domov?
Ty nemáš tri deti, ale štyri 🤦♀️. Môj chlap mal takú migrénu, že som nemohla ani šepkať, lebo mu to robilo zle, sedel v totálne zatemnenej miestnosti, lebo každý kúštik svetla mu to zhoršil, hlava ho bolela, že ani nevidel a každých 15 minút grcal. Po štyroch hodinách som navrhla, že zavolám sanitku, lebo grcal každú lyžičku vody, ktorú som doňho dotala a on že: “čo ti šibe, šak som ok” … no, tak po ďalšej hodine hodine som tú sanitku volala, lebo sa už triasol a nevládal chodiť. Skončil v nemocke 🤷♀️.
Tak sa ho pytam,ci ide pokracovat ako vcera...povedal,ze uz nikdy mu nemam hovorit ,ze sa o neho bojim,ze se..e na moju starostlivost..a teraz neviem co...nepride mi to normalne,povedala som mu nech sa ku mne takto nesprava,ze nie som jeho mama a mam koho obletovat ako deti myslim.. chcela som sa dalej o neho starať,ale nesla som s nim do obchodu,aby to nepokracovalo..odvtedy nic,ani slovo,lezal v posteli kym neodisiel do prace..ja som radsej isla s detmi von..je to normalne chovanie?