Manželová požiadavka ohľadom toho, aby som schudla

25. nov 2022

Manžel mi dal ultimátum, že ak do roka neschudnem , pobalí mi veci a vyhodí má z domu. Máme tri deti na ktoré som úplne sama s ničím absolútne s ničím mi nepomôže, asi ho prekvapím a odídem od neho skôr. Čo by ste robili vy ?

dettilv
25. nov 2022

Zobrala by som deti a odišla by som čím skôr. Následne by som just schudla a jemu by som sa ukázala aká som spokojná bez neho.

denden77
25. nov 2022

ja by som najprv schudla, potom zbehla ku kadernicke, kozmeticke, zobrala hopom nakupne centra.. a nasledne sa sama zbalila.. 🤷‍♀️😎

syslik81
25. nov 2022

povedala by som mu ze ak do roka nezvecsi svoju pychu aspon o 5 cm aby si aj ty z neho nieco mala tak si zbali veci on ..

denden77
25. nov 2022

@syslik81 tiez dobre 👌😁

gabriellka
25. nov 2022

Vieš ono je to všetko o komunikácii. Ak si ta bral 50 kilovu a teraz máš 100 tak chápem že mu to môže vadiť. Mozno to pár krát naznačil a ty si to odignorovala. Tak možno chce skúsiť terapiu šokom.
Ale asi by si mu zase mala povedať že teda budeš chodiť cvičiť pondelok streda a piatok a od 17.30 do 19.30 stráži deti a v utorok a štvrtok ich bude strážiť tiež lebo potrebuješ si nakrabickovat stravu a nakúpiť.
Ak si pribrala z 50 na 53 tak je to debil
Každopádne ak chceš so sebou niečo urobiť tak kvôli sebe nie kvôli nemu

beataxxx
25. nov 2022

V prvom rade by som si urobila tajny ucet a snazila by som sa, aby bolo na nom co najviac - samozrejme z jeho penazi …..a musim povedat, ze by ma tie jeho reci velmi urazili……..on je vizualne dokonaly?

timi247
25. nov 2022

Dom je písaný na koho?

janka0215
25. nov 2022

Aj si sa s ním o tom hlbšie porozprávala? Môj muž tiež rozoberal moju váhu, síce nie takto, že mi zbalí kufre, ale chcel, aby som schudla. Viac krát sme sa o tom porozprávali, prečo je moja váha na tom tak ako je a momentálne to už nerieši, keď sme si určité veci vyjasnili. A to som za posledný rok pribrala 10kg kvôli ivf/hormónom/stresu doma/práci a podobne! A absolútne to nerieši, lebo vie, čo za tým je a nie je to len mojou "lenivosťou". Nemohlo sa len stať, že trepol "k*kotinu", ktorú tak nemyslel?

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dzulli1980
25. nov 2022

Tak predpokladám, že vyzerá minimálne ako Brad Pitt, keď má takéto požiadavky ...

autor
25. nov 2022

@gabriellka pribrala som áno ja to viem, aj vidím, cca 20 kg. Pred tehotenstvom som športovala, stále chodila na túry, bicykel atď, proste aktívna. Po narodení deti som len doma s deťmi, keďže som spomínala, že on sa absolútne nestará. Veď ja len rada by som šla napr na bajk, ale on proste sa o tie deti nepostara lebo furt si dačo vymyslí...

maxi2
25. nov 2022

,,Dúfam, že máš aspoň 120 kg a on je ideálom každej ženy,, ináč by ma poriadne vytočil

autor
25. nov 2022

@janka0215 Myslel to presne tak ako to povedal, stále mi to hovorí, aj iné horšie veci, čo sa týkajú mojej váhy. Stále mu hovorím, že ja viem , že som pribrala, ale deti do klietky zatvoriť nemôžem kým pôjdem napr cvičit, on snimi nebude ... Lebo stále má "niečo"

som_realistka
25. nov 2022

ako písala gabriellka, urob si cvičebný plán a pánovi tvorstva ho nalep medzi oči, chce mať štíhlu ženu, tak nech sa trochu venuje deťom, ťažko sa doma cvičí aj keď len pol hodku, keď musíš permanentne mať oči ako slimák na stopkách, cvičenie má byť aj o duševnej pohode

54tinka54
25. nov 2022

Ok tak asi ťa chcel čo najviac motivovať aby si to zobrala vážne a začala chudnúť.. ale zvolil úplne ze nevhodnú taktiku🙈 ja by som mu na oplátku povedala ze ak sa do roka nezačne starať o deti a domácnosť aj on, tak ho pobalíš a vyhodíš ty. Aké požič, také vráť 🤷‍♀️
Inak len tak na okraj, kedy sa máš akože začať venovať sebe a robiť niečo s váhou keď je všetko na tebe a jednoducho nemáš na to čas? Takže nech sa pán veľkomožný trochu spamätá a ozaj ťa odbremení, aby si aj mala čas chodiť napr do toho fitka.

janka0215
25. nov 2022

Ak to naozaj myslel vážne, tak by som sa zamyslela nad tým, či by som v pripade, že by som po roku schudla, chcela s takým človekom vôbec zostať, aj keby tú moju váhu už neriešil. Týmto by pre mňa klesol na maximálne dno.

autor
25. nov 2022

@54tinka54 vraj nemusím cvičiť, stačí nejesť, resp jesť ako v Osvienčime, vodu a kúsok chleba 😤

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
daniela2202
25. nov 2022

No vidíš, aké prekvapko ho čaká 😁😁😁😁

54tinka54
25. nov 2022

No samozrejme a z chleba a vody máš mať energiu na starostlivosť o tri deti a domácnosť. Bože to je blb 😤

zuzubb007
25. nov 2022

No podla mna v niecom ma muz pravdu, a ty hladas len vyhovorky, deti, nieje cas atd., ano priberanie je len o vysokom prijme jedla, a na chudnutie ti staci drzat stravu, a ze nestihas cvicit vsak miliarda cviceni na nete staci si vybrat a cvicit v izbe pri detoch, ja to tak robim nestracam cas, peniaze, proste je to len o odhodlani a hlave. Ak muz chce chudsiu najde si ak nebudes zo sebou nic robit, takze ak si sa urazila co ti povedal tak zbal veci a chod

pralinka25
25. nov 2022

vies co ja by som sa hecla. nachystala by som sa a hned ako sa zjavi vo dverach z roboty by som vzala kluce a sla von cvicit bez pytania sa. a co sa tyka jedla v poho ale bude sa stravovat rovnako ako ty. a teda ja by som schudla, ako tu uz niekto pisal plus kozmetika kadernicka a hned ako by som prisla do ciela dala by som mu cau. striedava starostlivost nech si uzije u to aj jeho deti nie len tvoje. a stav sa ze tvoj zivot by bol omnoho lepsi.

autor
25. nov 2022

@zuzubb007 ja toto viem, urazilo má spôsob akým mi to hovorí ...

maminkadeticiek
25. nov 2022

@dettilv je tu jedna mamoicka.Opustil ju muz so 4 malymi detmi.Ked ju opustal bola pri sebe.Ona tak schudla a dala sa tak do poriadku,ze pocas rozvodu na nu kukal ako puk, ze ako je mozne ze zrazu takto vyzera 😁👍 Vyzera naozaj fantasticky.

som_realistka
25. nov 2022

no, keď vypustíš zo svojho denného programu starostlivosť o svojho muža a venuješ ten čas svojmu cvičeniu tak nebudeš hľadať výhovorky prečo necvičiť, vyhoď z jedálnička koláče, a večer choď spať s deťmi aby si neprevádzkovala "biely sex" 🙂🙂 a nezabudni mu nechať na stole odkaz, kedy má prísť na druhý deň domov, lebo ideš cvičiť, (alebo kaderníčke, kozmetičke čokoľvek) o pár mesiacov budeš štíhla a on šedivý 🙂

autor
25. nov 2022

@som_realistka šedivý je už teraz....

keksicok
25. nov 2022

Možno nevieš schudnút aj od nervov a stresu,ktoré v takto idylickom vzťahu prežívaš. Ja som odišla a hneď prvých 6 týždňov - 10 kíl... 😉 niekedy je asi lepšie zacať inde,sama s deťmi..

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
poopsie
25. nov 2022

Ale naozaj ti stačí zmeniť stravu a pojde to dolu, nemusíš sa vyhovárať na okolnosti, len si skús kalorické tabuľky aby si videla svoj príjem... Ja viem, že je jednoduché o tom písať, prvý krok je ťažký

zobaka
25. nov 2022

mozno to nemyslel az tak vazne, aj ked ta to urazilo, jedalnicek si vies nastavit na menej kaloricky vzdy, vecer si mozes dat doma kardio, oznam mu vecer, ze mas pol hodinku, hodinku pre seba, nech sa hra s detmi zatvor sa do izby a cvic (samozrejme ak mas zaujem o to vyzerat lepsie)