Ahojte ...možno trápne ale dosť som sa zamotala ...k priateľovi nastúpila nová asistentka .V deň podpisu zmluvy si všimol na zmluve že o dva týždne bude mať narodeniny tak jej šiel kúpiť darček (fľašku).Poznajú sa vraj už veľmi dávno)odpoveď na to,ako to že si hneď tykajú)..niekde ich nejaký kamarát zoznámil.no jasné že som vybehla ,nakoľko dva týždeň na to už aj ona manželovi kupovala fľašku ...divila som sa že po pár dňoch sa toľko bavia a rozoberajú sviatky .dookola.mintvrdi že s ňou nič nemá a že v tom nevidí nič zle (sme spolu dosť dlho a máme dve deti ).Komunikáciu mailovú zácina niekedy spôsobom ahojky ,raaanko ...konci pa,ahoj šéfe a.pod.Mme sa to zdá dosť divné takto so šéfom po krátkej dobe komunikovať .Vo by ste si mysleli ..ja už z toho idem vyskocit z kože a jasné že je to doma na denno dennom pretrase ...už aj hrozí rozchod lebo jememu to divné nepríde.
Ďakujem ak ste dočítali až sem .
Predoslej asistentke zvykol tiez kupovat flasu k narodeninam?
my tvojho priatela nepozname, takze nevieme posudit ci sa mas coho bat alebo nie. Je vsak pravda, ze niektorym muzom to naozaj nepride divne takto sa rozpravat so zenou. Beru ju ako kamosku, ako keby bola chlap (pracovala som v muzskom kolektive, takze viem ake maju vztahy chlapi so zenami na pracovisku). Dalsia vec je, ze ta asistentka to tak zas vidiet nemusi a flirtuje s nim, lebo si mysli, ze tym nieco dosiahne. A nasledky svojho konania ju nezaujimaju. To je vsak v tom pripade debilita tej asistentky a pokial tvoj chlap vravi, ze s nou nic nema a toto spravanie je pre neho normalne, tak by som mu verila. Teda v tom pripade, ze naozaj je taky kamaratsky so vsetkymi a proste neriesi pohlavie. Ale samozrejme ty ho musis poznat najlepsie. Len si treba uvedomit, ze robit ziarlivostne sceny kvoli niecomu, co sa ani nestalo a ani sa nestane, moze naozaj rozbit vztah. Nie to, ze by ta podviedol, ale to, ze mu strpcujes doma nervy kvoli hluposti. Skus mu viac verit a az ked budes mat dokaz, ze nieco urobil, az vtedy sa s nim rozid. Nezahadzuj vztah s muzom, s ktorym mas dve deti, kvoli niecomu, co nemas overene. Flasa na narodeniny nic neznamena, my sme si tiez kupovali darceky na narodeniny a nikto s nikym nic nemal 🙂
Inak na pozdrave ahojky nevidím nič zvláštne, tiež si takto v e-mailoch zdravím s pár ľuďmi.
@epipipi Preháňaš. Chceš sa rozchádzať s otcom svojich detí kvôli ničomu. V deň, ako som nastúpila do práce, si so mnou všetci potykali, vrátane najvyššieho šéfa. Na narodeniny si tiež zvykneme kupovať darčeky, oslávenec pripraví malé pohostenie a máme v práci krátku oslavu. Vôbec nič na tom nie je divné. Hlavne, ak sa Tvoj muž už predtým s asistentkou poznal. Nezačnú si hádam vykať, keď si už predtým tykali, len preto, že on je teraz jej šéf. Ani na tom, ako sa zdravia, nevidím nič zlé. Keby s ním takto komunikoval chlap, bolo by Ti to tiež divné? Veď si nevyznávajú lásku, ani sa nijako dôverne neoslovujú. Tvoj muž, ani jeho asistentka, nerobia nič, čo by malo byť na denno dennom pretrase a už vôbec nie dôvodom na rozchod. Ale rob, ako myslíš. Len sa potom nečuduj, keď vám to naozaj zničí vzťah. Nie kvôli asistentke, ale kvôli tým scénam, ktoré robíš.
mna by zaujimalo odkial to ty vies o com sa bavia a ako spolu komunikaju cez maily. To co ho doma vyspovedas aj s uvedenim dokazov za cely den ked sa vrati z prace ci ako ? :D ci mu kontorolujes nebodaj fiermnu schranku ?
Prehanas zena, tazko prehanas...
@epipipi Daj sa do kludu. Ak ho vypocuvas, vycitas mu a kontrolujes, tak jej ho len pekne naservirujes...Vobec z nicoho nie je jasne, ze by medzi nimi nieco vznikalo - v praci je bezne si kupovat narodeninove darceky, tykat si a oslovovat sa tak, ako pises, najma ak sa predtym poznali. Mna muz podviedol a poviem ti, nic z toho co robis, by tomu nezabranilo (tiez som mu vycitala veci, ktore boli podla mna za hranicou), ba naopak, vyznievala som ako zufala chudera, co je odkazana len na neho. A jemu ego rastlo a isty si sam svojou poziciou do toho isiel. Ked sa nevera prevalila, tak skrotol ako baranok, mladu poslal ta tam a snazil sa to napravit. Takze moja rada znie, daj sa do kludu, sprav si viac programu pre seba, zaves mu deti a domacnost na krk a nejaku dobu ho neries. Ono sa to nejako vyjasni casom...
Aj ja som mala sefa a aj my sme si gratulovali a bavili sa o vsetkom, mali sme super vztah, ale nic sexualne v tom nebolo. Cim viac budes kontrolovat a robit cirkus, tym skor jej skoci do naruce. Nechapem ak sa poznaju co je zle na tom, ze si gratuluju.
@katulastraka ďakujem
@epipipi bojíš sa a oprávnené, ale nepreháňaj to, skús ty spraviť mužovi prekvapko romantiku vposteli... Lebo tým, že budeš do neho hucat, tým to zhoršís a pošleš ho jej rovno do náruče moja zlata.. Kúp manželovi darcej spravte si pekný obed, až keď teba začne odmietať potom môžeš mať oba y
Nerob zo seba stihacku - to, ze to doma mate na pretrase ako on komunikuje s nou je cesta do pekla... robis mu vycitky a bude to spravanie pred tebou schovavat a este jej povie, ze ma vysinutu manzelku, co riesi, ze si na medziludskej urovni rozumeju... Moj muz ma cez 60 zamestnancov, polka s toho su zeny, je k nim slusny, s viacerymi sa doberaju, ma dve mlade pekne sekretarky/asistentky 😂 Asi by som si mala davat po 18 rokoch spolu pozor 😂 Mat dobry vztah na pracovisku znamena dobre a prijemne pracovne prostredie, nie hned neveru! Ja mam v praci 98% kolegov, to ma tiez moj muz chytat s toho krizu? Bud si doverujeme alebo nie.
@lenka1921 no to si ma rozosmiala, keby si kazda zena nezelala aby jej muz robil s nejkaou inou zenou tak to by vyzeralo ozaj zaujimavo. Oni dvaja sa poznaju, nieje to nadbiehanie zene ktora tam prisla cudzia. Co keby v zaujme dovery vo vlastne partnerstvo zacala tym ze v normalnom rozhovore povie muzovi co sa jej konkretne nepaci a ze to povazuje za ciaru. Zakaz a prikaz, to je pre muza len zelena niekam inam. Partnerstvo a manzelstvo nieje vazenie. V zivote by ma nenapadlo muzovi prikazovat s kym ma robit. To kde sme. Ja som robila v cisto muzskom kolektive, aj teraz mam zopar kolegov, rozumieme si perfektne, a nikdy mi moj muz nic take nepovedal.
@anjelicek26 svata pravda.
Keby aj z firmy odišla, môže stretnúť inú ženu, hocikde, v obchode, v meste.. Musíš si vybudovať sebavedomie, a veriť si. Musíš žiť tak, aby si dokázala žiť aj bez muža, ak by náhodou k nevere došlo a chcela si ho opustiť. V živote sa stáva všeličo. Muž môže mať úraz, môže zomrieť... Nestávaj svoje šťastie na nom.
Ono to ide na nervy, keď chlap flirtuje ci pozerá po iných babach, lenže ako chceš tomu zabrániť?
Možno by ti pomohlo pekne sa vychystat, namaľovať, ísť do mesta a dat si kávu, aj sama, usmiať sa na čašníka, na niekoho iného..a niekedy to urobiť aj pred chlapom.. Myslíš si, že budeš šťastnejšía?
Najprv maj v ruke dôkazy, potom vystrajaj ja som 2x bola obvinena, že sme sa bavili s chlapom pri nejakej priležitosti, lenže mne sa ti chlapi ani nepáčili a partnerky to zle vyhodnotili, tiež to boli obvinenia, že pozdravil si ju na ulici, na druhej strane zas netreba zo žien a mužov robiť svätice - väčšinou, ked maju "blizky vzťah" tak aj reč na sex pride. To darmo ti budu všetci na koniku tvrdiť, že nie, ale muži su taky proste..Nateraz by som vyčkávala
Toto sa stalo mne, len opačne. Že mi chlap vyčítal kolegov. Schudla som vtedy 30 kíl, z oblečenia 46/48 som začala nosiť 36/38, dala som si vlasy predĺžiť a 3d mihalnice. A zrazu som začala denne počúvať výčitky ako sa smejem keď telefonujem s tým či oným kolegom, prečo chodím zrazu viac na konferencie kde sa aj spí, prečo mám pracovné obedy či večere. Denno denne výčitky, komentáre, potom prišla požiadavka že nechce aby som s tými chlapmi pracovala. Vieš ako to dopadlo? Odišla som. Odíde aj tvoj chlap, ak neprestaneš robiť stíhačku. Zapracuj na svojom sebavedomí, lebo to je príčinou tvojho problému, nie nejaká asistentka.
@h2 no neviem, či preháňa... Môj ex presne takto ostal doteraz so svojou asistentkou. Tiež to išlo takýmto štýlom a to podotýkam, že dotyčná obrabala v čase nástupu môjho ex spoločníka. Aj tak sa mi niečo nezdalo, no a mala som pravdu
@epipipi nechaj tak, pozoru, potichu. Scénami, hádkami nič nevyriešis.
@buberova bežné sa tak baviš so šéfom?
@maciatkolulu moj muz je skvely clovek, bavi sa tak s kazdym, zamestnanci ho maju velmi rdai... nechcel a nechce odmerany pristup len kvoli pozicii, ktoru ma, priatelska atmosfera mu vyhovuje, maju timovu mentalitu, podporuju sa medzi sebou, celkovy vykon firmy je vdaka tomu dobry. Su firmy, kde vladnu vyhrazky a strach, u muza vo firme pozitivna atmosfera a motivacia... muzove "dievky" maju obe malicke deti a manzelov, tak sa len usmievam, ze toto asi nefunguje vsade, su rady, ze maju sefa, co teme "mat deti" rozumie, vyjde im v ustrety, ked je dieta chore, ma termin u zubara ci v skolke besiedku... proste neriesi, vdaka tomu su vztahy ake su.....
@epipipi mňa keby zamestnal niekto, koho poznám z dávnejšie doby, tiež by som mu kúpila fľašu (alebo čokoládu to je jedno) na narodeniny. A rozhodne by to neznamenalo, že by som s ním chcela spať. Tá žena je asi rada, že pracuje a že má fajn vzťah so svojim šéfom. Nerob z nej hneď sexuchtivú mašinu, ktorá sa ide kvôli tvojmu mužovi pretrhnúť.
Stihacku nerob, spoznaj lepsie jeho asistentku, my sme taku sikulku mali, ozaj kocka zo zlata a taka hlupucka, ze nas to vyslo na paradnu manzelsku krizu, v tej svojej naivite co ona dokazala🙈 sla po manzelovi, to som vycitila, pacil sa jej nas zivot, ale ked videla, kolko prace a usilia to stoji, ze si na rit cez den nesadnes, aby vsetko slapalo, radsej podala vypoved, nie je vsetko zlato, co sa blysti, ale kym na to slecna prisla bolo tazko, aj som si porevala, ked nik nevidel, podrzali ma kolegovia, kazdy to vnimal, az napokon aj moj muz, len na to chlap musi sam prist, drzim palce, nech aj ten tvoj je s charakterom hodnym chlapa a vie kde ma srdce
@anjelicek26 ďakujem pekne ..naozaj povzbudivé slová .Ono je to tak že tým že som doma a ani sa malo kedy bavíme ...mi príde divné že keď mu vola ohľadom roboty ,počula som náhodou som tam bola ...sa pýta ako sa mu darí? Či sa učí ? Mal vtedy skúšky ...a že mu silno drží prsty.Ano možno to nič neznamená ...ale naozaj po tak krátkej dobe ...ja som mala šéfov iných a veľmi som súkromie nekomentovala