Čaute. Asi je to hlúposť, no aj tak by som sa rada vyrozprávala...
Jedna susedka, ktorú často stretávam, sa mi najskôr zaľúbila do manžela. Všade vypráva, aký je úžasný a zlatý a neviemaký (a to vypráva aj mne!). Raz za mnou prišla a s takým tým "medzi nami dievčatami" tónom mi pošepkala, že naše manželstvo a svadbu všeobecne neuznáva (vyrozumela som z toho, že mi proste bude baliť muža, možno som vzťahovačná, no... prečo by mi to hovorila?). Semtam ju stretnem ja, semtam aj on, no on mi tvrdí, že s ňou nikdy ani poriadne nerozprával, občas mali spoločnú cestu z obchodu, ale inak nič. Zdal sa prekvapený. Keď ju stretneme spolu, volá nás stále niekam na pivo a žoviálne dodá, že ja nemusím ísť, stačí jej, keď pôjde on. A ten môj sa chichoce a odmietne, asi je mu to vtipné, no cítim sa trocha... ponížene a hlúpo v takej situácii. Už sme sa na tom skoro aj pohádali, manžel tvrdí, že o ničom takom nevie a že by s ňou v živote ani len neflirtoval, je nahnevaný, čo si to o ňom len myslím... Ona mi pripadá primitívna a nemyslím si, že by som ňou mohla byť ohrozená, no aj tak mi to nie je príjemné.
Máte tip, ako s ňou zatočiť? Napadá ma iba bohorovný kľud a byť nad vecou, nech si slečinka nemyslí, že ma zneistila... No najradšej by som jej vydriapala oči 🙄
ked vas este niekedy pozve na pivo, tak jej odpovedz, ze manzel ma rad iba inteligentne zeny, preto je s tebou a nema potrebu stretavat sa s takymi ako ona.
Tak uz som tu citala vsetko mozne a aj "nemozne" na Konovi😄 No Ale toto 😄 Jaaaaa ti neviem, asi by som na to pivo s nou isla a dala by som jej prehanadlo, aj druhe by som jej objednala, az by sa na stolicke pokadila 😄
@charlie1980 Čo ti poviem... Nie že by som mala potrebu nejako rozoberať takéto hlúposti, myslím, že sú o dosť horšie starosti... Ale aj mňa toto prekvapilo... a prečo sa o nevšedný zážitok nepodeliť? Treba vás napadne niečo, čo jej zatvorí ústa.
@miluna777 Nie, nemyslela som to tak 😄 Ja len ze by som si nikdy nemyslela, ze aj taketo zeny napadne, takymto sposobom balit chlapa. Medzi nami dievcatami sa jej opytaj, kedy ma najblizsi sviatok, inak Vianoce a daj jej pred branu / vchodove dvere vibrator 😄 Mozno sa skludni. Nic lepsie ma nenapada 😄
@miluna777 Tvoj chlap to ma v hlave vysporiadane a teda sa zrejme nemas coho obavat, co sa jeho tyka. Mne by skor liezlo na nervy, ak by som musela dookola pocuvat tie je blbe dvojzmyselne poznamky. Byt Tebou, by som to ani casto nevytahovala pred chlapom a neukazovala mu, ze mas nabeh ziarlit, pretoze to len zbytocne zvysuje chlapske ego...aj ked je to taka negustiozna zenska.
Ja by som sa isto nezdrzala a ked by mi zase fľusla medzi oči nejaku dvojzmyselnu poznamku, poslala by som ju do teplych krajin. Tazko povedat, ci tato zenska pochopi Tvoj zamer jej ukazovat, ze si nad vecou a nevysvetli si to po svojom. Ako si ju opisala, je to zrejme jednoducha osobka, tak aj na nu treba ist...z mosta do prosta.
@miluna777 hehe 😀😀 to som ti práve chcela poradiť že vycapat. Ale nie. Pokiaľ je ti manžel takto, že absolutne nepripúšťa a aj to je ozaj pravda, že si si proste istá, zachovaj kľud. Viem si to celkom predstaviť. Najradšej by si jej ukázala, kto koho vlastní😀😀 viem. Ale to by si sa len dala na jej úroveň. Možno by som ju občas ponížila nejako, ale aj to ti bude o ničom. Budeš ju len posudzovať. Asi by som nereagovala. Alebo lepšie, najlepšie by bolo, aby ju muž schladil. Najlepšie pred ňou nejaky vášnivý bozk akože, by sa pristavila nejaká debata a že no moja sexica a šup ti jazyk do úst ruka na zadok. Lenže na takéto komédie chlapi niesu. Aj keď toto by bolo super. Proste mal by by jej on dať najavo, že sa nehodí, to čo robí. Aj keď ja som takéto nezažila ale dám ruku do ohňa, že chlap si ešte pozornosti užije😀 ale má hranice. V to fakt verím. Podľa mňa to prejde. Čiže som ti neporadila, len ťa chcem ukludnit😊
@miluna777 no sorry ale ja by som ju zabila a mojmu by som naziapala ze ak ho raz s nou uvidim tak zabijem aj jeho!je to jednoducho pizda a nikdy nevies ona ohrozuje vase manzelstvo ja byt tebou tak sa nehanbim a vzdy keby mala taketo reci a kecy tak by som ju ladovym kludom odfajcila nech si o sebe tolko nemysli normalne by som ju zacala urazat tak ako uraza ona teba...
A kde ma ta susedka svojho chlapa?? Alebo ma kazdy den ineho?? Pozri tebe to vadi treba jej to dat najavo ,no tvoj muz musi tak isto prilozit ruku k dielu a nie sa len usmievat😊
@miluna777 na rovinu by som sa jej opytala ci jej treba napravit ksicht. Tu nejde o to ci ta hneva, alebo nie. Je to uplne nevhodne a netaktne takto provokovat napadnikovu zenu. Ved to je jasba provokaterka, ktora hlada vzrusenie. A tak by som jej ho dopriala. Ja osobne by som sa premenila na selmu, ktora si brani svoju korist. Pred vsetkymi, skaredymi, peknymi, hlupimi, mudrimi..... Proste je moj a dam to na javo nech jej nlani len nechodia po rozume take kktiny. 🙂
@miluna777 a veris muzovi? Ak veris tak neries, zbytocne si vyrobis problem, ak neveris mate problem obaja, musite si to s muzom vydiskutovat. Susedky by som sa na rovinu v pritomnosti manzela spytala, preco snim chce ist do postele, ze budes robit pozorovatela, ci to je podla scenara? Usmiala by som sa usmevom c 6 a s manzelom isla od nej prec. Viac by som to neriesila.
Ďakujem baby, mužovi verím, je to výborný chlap. Susedka chlapa nemá (prečo asi?), no vidím, že názory sú tu rôzne. Prikláňam sa ku tomu, že ani pred mužom toto nemôžem vyťahovať, lebo to zbytočne robí napätie (jeho mrzí, že si o ňom myslím zlé veci a ukazujem sa ako neistá, aj keď je medzi nami všetko v poriadku, netreba tam pridávať). Je to naozaj nevhodné, necítim sa dobre, keď tie dristy musím počúvať. Najmä ani neviem ako na to reagovať, som na toto hlúpa povaha, v takejto nezvyčajnej situácii prosto neviem. Ani teraz neviem, ako som na niečo také mala zareagovať... Len som sa čudno pozrela a nepovedala nič. Šokovalo ma to, od dospelej ženy...
@maminuska S manželom som sa o tom rozprávala, on bol prekvapený, že nikdy by ho také nenapadlo. Že ona je síce taká, že veľa kecá a je taká "srandičky a vymyslené historky" a že on to berie tak akože normálne no... Pýtal sa ma, čo si akože predstavujem, že by jej mal povedať, no ja sama neviem. Poslať ju do riti? Nechcem vyzerať ako žiarlivá stíhačka. Veď on musí mať rozum... Len som ho upozornila na všetky tie veci, čo mi slečna povedala, a nech sa s tým vysporiada. Nech sa s ňou nesmeje na jej "vtipných" poznámkach, prosto nech ju ignoruje a hotovo.
@miluna777 ja si pamätám ked môjho muža balila 25 , ja som mala 39 a on o dva menej . V práci , ja tesne po pôrode 4 dcéry a on v práci postúpil hodne vysoko . Vieš ako sa ťažko bráni voči takýmto ženám keď druhej strane to lichotí . ?
Naštastie manžel jej veeľmi rýchlo vysvetlil kde je jej miesto .
@sardinka32 S tebou súhlasím, aj s tým, že neviem, ci moja ignorácia padne na úrodnú pôdu. No prezierať sa snažím najmä pred manželom, preto, aby som nevyzerala, že žiarlim, aj keď mi ide vybuchnúť poklop...
No poviem ti..moja mama mi raz vyprávala, že keď som bola ešte malinká, prišla k nám jedna ženská (bola to známa firma v meste) na návštevu, mama akurát varila, takže sa veselo zabávala s mojím otcom v obývačke, kým moja mama neuvidela, že tá žena sadla otcovi na kolená a tisla naňho svoje ňadrá...moja mama vzala vriacu polievku z plotne a išla do obývačky a s nervami (s horúcou polievkou v rukách) jej povedala, že ak nevypadne z bytu do 3 sekúnd, vyleje jej do ksichtu vriacu polievku..a že nech si nepraje aby sa ešte niekde stretli v meste, lebo jej vytrhá vlasy...samozrejme utekala z bytu a ešte aj môjmu otcovi poriadne naložila...moja mama je šalená krv..takže tá ženská sa potom vyhýbala našej rodine na 1000m...to len tak..na margo témy..
😀 Fakt??????
Asi ignorovať. Ak to nepominie, asi by som povedala mužovi nech ju pošle do riti.
Alebo pred ňou zahrajte nejakú scénku.
Podľa mňa je nejaká menej inteligentná by som povedala.