Čaute baby môj manžel poslednú dobu dosť pribla , má pupok aj prsia a proste ma to nepriťakuje. Stále mi vyčíta že spolu už ani sex nemáme no keď ho vidim tak ma to nevzrušuje a nechcem s nim nič mať. Ako ho donútim aby so sebou niečo robil?
mozno ma stresy, alebo mu furt nakladas? 😉
Za aké obdobie a čo je príčinou? Má nejaké zdravotné problémy alebo niečo zmenil v strave či aktivitách?
Povedz mu to rovno... A inak kto vari, a nakupuje?
Tuto s tymto nieco vymyslite https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/ako-povedat-priatelke-aby-schudla-2/
Normálne premýšľam, či táto téma nie je vytvorená ako provokácia k téme o priateľke s nadváhou, že schválne, ako sa bude reagovať na chlapa.
@unicornlady Presne tak, uvažuješ veľmi správne. To bolo prvé,čo mi napadlo.
@unicornlady viete čo popravde vôbec som si ani nevšimla že taká téma je založena
jedneho aj druheho do bane makať
Normalne mu to splechni do ksichtu jak sracku do hajzla. Muzi potrebuju pocut veci celkom presne a uprimne. Naznaky na nas neplatia a myslienky citat nevieme.
Normalne mu povedz, ze "vies co, vydavala som sa za namakaneho svalovca a teraz si tlustoprd a nevzrusujes ma". To by mohlo zabrat, aby so sebou zacal daco robit.
Samozrejme, beriem v uvahu aj dovod priberania. Moja rada plati len na priberanie z typickej muzskej lenivosti. Ak je to zdravotny problem a za svoju tucnotu nemoze, potom ho tieto slova mozu velmi zranit.
A jemu si povedala ze nechces sex lebo ta boli hlava?
Si plytka a bezcitna, treba ho milovať takého, aký je. Treba pozerať na jeho dušu a dobré srdiečko🙄 Zaslúži si oporu, veď ťa oplodnil🙄😂 Nezasluzis si ho, nevazis si ho, mal by sa s tebou rozviest.
Zrejme takto nejako to ženy vyžadujú od mužov, nie??😂
Veď máš argument a on inšpiráciu. Povedz mu to rovno, veď je muž, na tých treba rovno a nie obkľukami aby si domýšľal sám. Proste mu povedz " pribral si, schudni a bude aj sex"
Tieto vyjadrenia, ze aka je sebecka a hnusna, ako nehnevajte sa, zena ma byt stale upravena, pritazliva, reprezentativna pre chlapa a muz sa moze spustit? Vcera sme boli na jednej moto akcii a tam sa to pupkacikmi len tak hemzilo. Zienky zachovale a chlapi jednu kofolu za druhou, pivecko a pupky ako sudy. Zena moze doma jest zdravo, varit zdravo, ale ked ten chlap sa nevie kontrolovat, moze sa aj na hlavu postavit a priberaniu chlapa nezabrani. Chlapi mozu chodit aj v praci na obedy a jasne si vyberu radsej rezen vysmazany alebo knedlu, ako keby jedli maso na prirodno s ryzou a zeleninou. Doma sadnu pred tv po praci, lebo su unaveni a koniec.
Zena porodi deti a dokaze sa dostat do formy, chlap ani deti neporodi a skutek utek.
Ibaka utorka k veci, ja by som mu to ppvedala, ze jednoducho pribral a nepritahuje ta, ze mu pomozes schudnut, ale musi to aj on chciet a ked nie, na co zostavat v takom manzelstve, ked sex nefunguje.
@canany ale si butthurt, boze ved toto absolutne neni o pohlavi. Zalezi od okolnosti a kde sa nachadzas jakych ludi vidavas. Ja vidavam aj takych muzov aj take zeny. Sam som pribraty ale snazim sa s tym aspon nieco robit a zhodit vahu vobec neni take narocne jak som si dlhodobo myslel (stravu som upravil minimalne ale k fitku a chodeniu som pridal bike a ide to). Je normalne ked partner sa takto zmeni velmi priberie ze by sa mu to malo dat najavo ci uz je to chalan alebo holka. Obzvlast v mladsom veku.
Kto kupuje jedlo a varí