Nedávno som písala príspevok keď ma rozčúlila mužova ex . Po pár dňoch mi volala švagriná že ešte v decembri jej písala exka že Vraj som muža vyhodila na ulicu. V tom čase sme týždeň predtým mali u seba ich deti tak netuším ako k takej blbosti dospela a vlastne som bola vo vysokom štádiu tehotenstva.Už sa z nej len smejem lebo keď dakto ešte po 8 rokoch sa takto ponižuje mi za to fakt nestojí. Ďakujem všetkým vtedy za rady
Krásny dník všetkým ☺️
Nevyrovnaná osoba. Nerieš.
A v čom presne chceš poradiť?
@martabubu prečo ju stále riešiš? Takto verejne s fotkou svojou..Kasli na nu
Aj ty sa ponizujes tým ze tu o nej píšeš príspevky. Nevyrovnané osoby ste tu dve.
Preco sa takto verejne ponizujes ...ona povedala ,švagriná povedala ,bývala povedala .... Svoju energiu venuj radšej rodine deťom ... Až mi je to nepríjemné za tú byvalu
vykašli sa, načo si žerieš nervy...
@martabubu Ahoj, skus porozmyslat, preco ti to tvoja svagrina vobec povedala. Co tym sleduje. Ak by ta mala rada, tak ta nebude zatazovat hlupostami. Mozno sa celkom dobre bavi na tvojich reakciach. Hlavne ak s ex nekomunikujete. Ked ti zacne nieco o nej, hned ju stopni a budes mat klud.
@martabubu máš pravdu, po 8 rokoch je to na hlavu, nevyrovnana, nešťastná osoba s potrebou riešiť si neustále komplexy a pod. ALE prečo ty riešiš ju? Byť tebou,tak sa nanajvýš bavím ako hlboko vie klesnúť niekto, kto nemá v sebe spracovaný vzťah ani po 8 rokoch a myslí si,že keď neustále bude na teba kydať, tak ti to ublíži. Zrejme to nemáte v sebe spracované ani jedna z vás. Tak buď ti tá, ktorá je pri zmysloch, spracuje to v sebe a nebude riešiť zakomplexovanu chuderku.
@martabubu ak sa nemýlim, tak si ta, čo si nešťastne začala horieť na pôrodnej sále v TV. Pamätám si ťa z relácie Modre z neba, pozrela som si to niekoľko x, naozaj mi je ľúto, čo všetko si si prežila, aj s bývalým manželom, následným pôrodom atď. Pôsobila si veľmi sympaticky a rozumne. Vidím, že si našla šťastie v láske a máš už 3 krásne detičky, preto verím, že sa nad zbytočnými rečami ex prenesieš a nebudeš mať potrebu to riešiť stále dookola. Stále sa nájdu ľudia, čo ťa budú aj naďalej kŕmiť, kde akými tvrdeniami,, často x aj zbytočnými a vythnutymi z kontextu, len aby bolo o čom rozprávať. Máš krásnu rodinu, predpokladám, že s mužom si rozumiete, tak na čo riesit zbytočnosti, nerobí to dobrotu. Všetko dobre prajem 😊
*v auguste písala nie decembri 🙈