Manželov syn kradne

10. aug 2023

Deje sa taká vec. Mávame doma každí nejakú hotovosť v peňaženke a všimla som si, že mi miznú bankovky vždy keď tu má manžel syna. Som hotová a neviem ako to riešiť. Mám ho rovno konfrontovať ja? Čo ak budem za blbú? Musím to nejako vedieť dokázať...bude sa brániť, že si vymýšľam a musím to nejako vedieť dokázať...Alebo mám vymyslieť pascu a čakať, že sa chytí? Ako? Najprv mizli menšie bankovky 5, 10 eur. Ale už si trúfa aj na vyššie. Presne som si skontrolovala obnos a som zvedavá, či to tam bude aj ráno. Vôbec neviem, kedy to robí, ale raz som ho našla pobehovať po dome a snoriť. Nevymákla som ho rovno v mojej kabelke, kde mám peňaženku, ale pobehoval a evidentne niečo snoril, lebo ostal nervózny. Čo robiť? Ako ho vymáknuť a neostať blbá? Tipy, rady?Nechápem ako toto môže robiť, nečakala som to, že mi bude kradnúť peniaze.

alickapusinka
10. aug 2023

A čo rozhovor s manželom.

autor
10. aug 2023

@alickapusinka ale ako mysliš? Drahý, tvoj syn ma okráda? Poprie to. Musím mať dôkaz.

autor
10. aug 2023

@alickapusinka a manžel, obávam sa, či mi uverí. Proste chcem mať niečo, čím viem sa preukázať, že mi kradne peniaze.

nikpa
10. aug 2023

Aký dôkaz? Snáď by si muž nemyslel, že si takúto vec vymyslís? Koľko má ten syn rokov?

martinmmartin
10. aug 2023

Daj si do penazenky k prachom listok ze Jozo, nekradni! ( ak sa vola Jozo)
Ak nekradne tak sa to nikto nedozvie a ak kradne tak zazije zivotny sok

anjelicek26
10. aug 2023

Tiez myslim,ze vlozit listok - viem,ze Mi kradnes s penazenky peniaze, AK sa to zopakuje,dozvedia sa to vsetci okolo teba, ze si zlodej...Ak mas finance problemy, musis sa o tom s nami porozpravat,ze sa nieco deje...

bagre
10. aug 2023

a skontroluj tesne pred tým ako odíde

deti95060810
10. aug 2023

určite by som povedala manželovi. nech ho konfrontuje on - je to jeho syn...

bagre
10. aug 2023

ak je manžel ochotný aspoň vypočuť tak nech vidí koľko tam máš a potom pozrite spolu - len to by musela byť spolupráca s ním, to vieš ty či by to takto išlo

tanyan
10. aug 2023

A ako ste na Tom s manželom čo sa týka "spoločných" financií? Neobslúži sa on?
Mne môj napríklad bežne ide do peňaženky - zoberie si drobné na kávu, ale vždy mi tam dá niečo väčšie. A občas mi chodil aj kontrolovať či mám nejakú hotovosť vôbec a keď nie, tak doplnil.

autor
10. aug 2023

@nikpa 12

spadnutaslivka
10. aug 2023

Príjemná debata to určite nebude, ale aký máte s manželom vzťah, ak s ním nemôžeš na rovinu porozprávať o tom, čo sa deje... Či ti uverí? To ako vážne? Komu má veriť, ak nie tebe? Nehovorím, že máš prísť za ním a vybafnúť, že tvoj syn je zlodej. Ale normálne sa porozprávať, že nechceš prudiť, ale že si si všimla a že by to asi chcelo nejaký dohovor alebo niečo. Proste je to vec, ktorú treba riešiť. Teda pokiaľ vám na synovi záleží. Radšej nech mu dá otec, keď potrebuje, ako má kradnúť. Také veci sa zvyknú stupňovať.

autor
10. aug 2023

@tanyan nie. Manžel to nerobí. Nikdy mi nevzal ani len cent. Ak niečo, opýta sa. Deje sa to, iba keď je u nás jeho syn a aj to nie vždy. Ale deje sa.

autor
10. aug 2023

@spadnutaslivka jasné, že mi uverí, ale chcem niečo mať, že proste ako dôkaz. Chápeš? Čo tam mám dať kameru?

autor
10. aug 2023

@spadnutaslivka obávam sa stupňovania. Lebo naozaj naprv to bolo 5 eur, a potom aj 20. A už mi zmizla stovka. Je to veľmi nepríjemné.

martinmmartin
10. aug 2023

tiez si mozes robit prehlad o seriovych cislach bankoviek ktore mas pri sebe ked je tam on a potom ich porovnat s "jeho" bankovkami

autor
10. aug 2023

@bagre ako večer spolu pozrieme a ráno znovu, tak myslíš? To by šlo.

tanyan
10. aug 2023

A keby ste sa s ním porozprávali či nepotrebuje na niečo peniaze a či mu stačí vreckové...?
Možno to má v hlave nesprávne poskladané a buď sa hanbí si pýtať alebo si myslí, že je v poriadku len tak si zobrať...

tykat
10. aug 2023

Nasyp do penazenky chilli a cakaj.

autor
10. aug 2023

@martinmmartin no vidíš toto je super nápad, sériové čísla. Odfotím si svoje a potom pozrieme jeho. Ale čo ak si ukradnuté peniaze schová inde?

martinmmartin
10. aug 2023

ked je na navsteve tak neschova. Ci som to nepichopil? byva s vami?

bagre
10. aug 2023

áno, tak aby on tiež videl stav pred a po návšteve, a popri tom rozhovor že čo sa už udialo

autor
10. aug 2023

@tanyan on má svoje peniaze. Dostáva, má odložené v pokladničke a netušim, či tieto moje dáva tiež tam, alebo inde. Každopádne ich berie a neviem kam ich dáva.

autor
10. aug 2023

@martinmmartin nebýva, ale vieš, to ako máme všetko prehľadať? Viem ja kde ich dáva?Tipujem, že ich zašije niekde a potom keď ide k matke, tak tam si ich niekde dáva.

martinmmartin
10. aug 2023

ked je na navsteve tak ich dava jedine do svojho vacku a vtedy treba urobit konfrontaciu tesne pred skoncenim navstevy

autor
10. aug 2023

@martinmmartin mňa porazí

anjelicek26
10. aug 2023

Kamera na doma stoji Par Eur...my mame kvoli mackam😅😂Ale ja bys som sla cestou razneho upozornenia (listok v penazenke) a AK sa to zopakuje aj potom (comu neverim) Tak spravis dalsi krok... Takto sa vyhnes Kkonfrontacii s muzom, s mladym (dokonca zlepsis vas vztah,ze Si Ho nenabonzovala) a cele SA to uzavrie... Vreckove dostava? Ak nie,nech mu muz nieco rozumneho navrhne.Moji dostavaju 1€/rocnik v skole/tyzden.. teda 13 rocny Mi ide do osmej triedy a teda 8€/tyzden...

autor
10. aug 2023

@martinmmartin ide zajtra preč, prezriem mu veci. Ale tiežsi myslím,že to bude mat u seba vo vrecku. Má tu pokladničku, pochybujem, že to dá do nej.

aandrea9
10. aug 2023

Hotovosť si schovávaj a basta fidli🤷‍♀️ čísla bankoviek🤦‍♀️ akože milý môj ukaz peniaze? Aby si z toho nevyšla za blbú nakoniec ty.

autor
10. aug 2023

@aandrea9 ved a myslis ze som si neschovala? Cely cas som mala v poslednom case penazku na dosah. Raz som odbehla s malym von lebo postarka zvonila a bez nej a hadaj co? Zmizlo mi. Proste on to vystihne. Nie vzdy to robi v noci.