Manželov názor na moje stravovanie

10. feb 2023

Ahojte
Opisem vam situaciu. Mali sme ranajky,ja som si dala dva chleby s medom a arasidovym maslom,a vravim muzovi,ze mam z toho vycitky ze som si dala take jedlo. A on mi hovori,ze to je dobre,aspon sa nebudem prezierat. Co si o tom myslite? 😂😂😂😂

gejb
10. feb 2023

Ze sa netreba brať tak vážne...

nelca84
10. feb 2023

ze si si o to svojim komentarom koledovala, naco si s tym zacala, ked potom nevies prekusnut uprimnu reakciu?

janai1
10. feb 2023

Skôr nechápem teba prečo ješ niečo z čoho máš výčitky

h2
10. feb 2023

Môj názor je, že neviem, ako teba, ale mňa ešte výčitky po jedle nikdy neodradili od toho, aby som sa neprežrala aj nabudúce. 😂

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
0kristina0
10. feb 2023

Ze asi podla manzela prezieras.

sense
10. feb 2023

Ze neviem kam si tvojim komentárom mieril ty a kam tvoj manžel.
Tak mne sa teda ešte nestalo žeby som mala výčitky z jedla....
A teda to je za mňa dosť divne kombo arašíd ove maslo a med... Tuk s cukrom....

vilma7
10. feb 2023

Podľa mňa povedal len to čo si chcela počuť...akože čo.ti mal odpovedať?

0silvia0
10. feb 2023

Aka poznamka, taka reakcia🤷‍♀️

loyda
10. feb 2023

Podľa mňa dôvod na rozvod 🙂....ale nie, vážne. Bežne sa takto s chlapom dotahujeme. Včera večer som jedla čokoládu a tiež mi vravel, že budem mať slaninu na pupku. Moja reakcia? "Mňaaaam, slanina. Zajtra nezabudni kúpiť." Akože, neviem. Ty si poznáš muža najlepšie;)

noha_bolava
10. feb 2023

Že to myslel zo srandy a netreba brať všetko vážne, občasné doťahovanie je normálne

beata_k
10. feb 2023

Dam ti radu zdarma. "Ked nechces pocut odpoved, tak sa nepytaj."
Uz mi to parkrat v zivote pomohlo. A dva chleby s medom a arasid. maslom je fakt dost vela.

autor
10. feb 2023

Ok dakujem za nazory 😂

viestta
10. feb 2023

Dva chleby na ranajky su aj na mna celkom dost.

luccija
10. feb 2023

Asi Ti závidel🙂ja som po sladkych raňajkách hneď hladná rýchlo zasýtia rýchlo vyhladnem

zobaka
10. feb 2023

on sa len boji, aby si nebola bager 🙂

autor
10. feb 2023

@luccija mam to rovnako, akurat ze som netusila,ze budem mat vycitky,teraz rozmyslam,ze uz nebudem nic jest dnes, a nezavidel mi,on ich zjedol 5 😅

majlo1234
10. feb 2023

Ze asi sa prezieras, ale jeho do toho trt makovy😃presne ako u nas doma😃

loliku
10. feb 2023

Autorka ty si divna 🤣 vycitky z jedla a uz nebudes dnes nic jest ? Len nech ti to neprerastie cez hlavu

tiezjedna
10. feb 2023

Ja som to teda celé nepochopila....

autor
10. feb 2023

@tiezjedna preco?

tiezjedna
10. feb 2023

tú jeho poznámku ako reakciu na to, keď spráskaš dva sladké chleby...

anita6666
10. feb 2023

Že je to ako pre drevorubača a mala by si zmeniť stravovacie návyky a (pravdepodobne) schudnúť....ti chcel povedat

autor
10. feb 2023

@anita6666 fakt su dva chlebiky ako pre drevorubaca? V mojom okoli zeny bezne zjedia dva chleby,zas tak strasne vela mi to nepride,ale ok,nabuduce si dam na ranajky asi len banan,mozno polku snad to nebude uz vela.

zobaka
10. feb 2023

tak pokial si na veceru nedas zase dva, na ranajky je to ok, zase su rozne krajce, toastove su mensie a tensie, klasicky ked si odrezes zalezi aky si odrezes, cize vsetko je individualne, skor ten med s arasidovym maslom je trochu masaker kombinacia

autor
10. feb 2023

@zobaka a co taky ludia co jedavaju rozne kase,aj pri chudnuti,a nadrbu si tam za hrst ovocia,orechov med..lebo ja fakt neviem co ranajkovat,ak dva krajce chleba su vela..

anita6666
10. feb 2023

Áno,sú...však dva kusy chleba natreté sladkými somarinami,to je toľko kalórií,že nič iné by si celý deň ani jesť nemusela....a banán si nedávaj,to sú zbytočne kalórie ako aj ten chleba precukrovany

autor
10. feb 2023

A teraz som si spomenula,ked som mala macingovu tak tam v detoxe su tiez na ranajky 3 grahamove rozky s medom, a pochybujem ze to jedli drevorubacky

autor
10. feb 2023

@anita6666 a co je teda vhodne jest na ranajky? Lebo z toho co tu citam tak asi najlepsie nic

autor
10. feb 2023

Pardon 2