Manželky vojakov

23. sep 2024

Dievčatá/ ženy čo máte mužov vojakov ako zvládate to ,keď je na vycviku a sú na izbe na ubytovni 20 ľudí? Resp, mám tu nejaké vojačky, ktoré by mi to vedeli objasniť? Nepotrebujem tu morálky i vernosti, mám len zlú skúsenosť s vojakom a chcela by som vedieť pri Tom druhom, že ako to prebieha. ďakujem a pekný večer

h2
23. sep 2024

🤔 Nie som vojačka, ani muža nemám vojaka, ale nejako mi nejde do hlavy, ako by mohlo jeho vernosť ohroziť, keď bude spať v jednej miestnosti s 20 ďalšími vojakmi.

dzulli1980
23. sep 2024

Keď máš s jedným vojakom zlú skúsenosť, prečo si išla do toho znova? ... pozri, je jedno, či je vojak, či nevojak, podviesť Ťa môže aj so susedou vo výťahu ...

doriiis
23. sep 2024

@h2 ....autorka naráža nato,že v tej jednej miestnosti spia spolu aj muži aj ženy.
Koluje mnoho,mnoho chyrov o tom,ako to na takýchto výcvikoch vyzera

autor
23. sep 2024

@dzulli1980 no, on nebol vojak keď som s ním šla do vzťahu, neskôr sa k takémuto kroku rozhodol , aj napriek tomu, že som z toho nebola nadšená

autor
23. sep 2024

@doriiis veď práve.. ďakujem za pochopenie

zuzanita1609
23. sep 2024

No kto by už len v miestnosti plnej ľudí išiel riešiť niečo také ako sex,ak je normálny chlap? A pochybujem,že spia všetci ,či ženy,či muži v jednej miestnosti. To také "šuškačky" kolujú ešte od povinnej vojenčiny. Teraz pochybujem,že to niekomu tam napadne 😏.

h2
23. sep 2024

@doriiis Ako to tam môže vyzerať, keď sú tam 20-ti?

dion287
23. sep 2024

Sama som vojačka a keď vidím ako sa niektorí muži chovajú...a čo počuvam čo vedia robiť na lešti a pod...fuj hnus...mam kolegov aj kt sú verní svojim ženám a sú normálny ale tých je menej ...potom sú tu tí ktorí nemali problém má niekam pozvať aj napriek tomu že niekoho majú. Hnusi sa mi to. Musíš len veriť no nič iné ti nezostáva.

mikitilik29
24. sep 2024

@h2 ze sa tam všetci ozeru a potom si asi vieš domyslieť co sa tam deje. Keď ženy a chlapi sú pokope. Česť výnimkám, aj keď ich je veľmi veľmi málo. Neviem síce ako spia vojaci, ale hasiči napr na tej Lešti nespia tak ze 20ti na izbe.

mikitilik29
24. sep 2024

Chápem tvoje obavy. Lebo na tých vycvikoch alebo dajme tomu rekondičných pobytoch sa chlapi vážne ze správajú ako keby boli doma pri viazaní na reťaz. A čo oni dokážu tam robiť je fakt úžas. Bola som aj na Lešti a aj na rekondicnom osobne. To ti chlapi len žerú non stop keď majú voľnú chvíľu, akože masaker. A keď je tam nejaká povolnejsia tak to ide ruka v ruke.

tundra
24. sep 2024

Pocas ZVS bol najväcsi des,ist v noci na toaletu a pri vrateni sa na izbu,udrzat obsah zaludka na mieste.Smrad v izbe bol fakt neznesitelny.A je jedno,ci to bol prijmac alebo PŠ.Obcas som pocul pribehy,ako vojaci prepasovali na utvar kurvu a vystriedala sa na nej cela čata,ale nakolko boli pravdive neviem.Ako, to funguje dnes tiez neviem,ale pocas ZVS sme nemali takmer ziadny volny cas,bud sluzba alebo vycvik.Podla prispevkov co citam,vyzera,ze je moralka v armade uplne v prdeli.

petamich
24. sep 2024

Ja ti neviem ale snad je to o osobe a nie povolani? Orgii sa moze zucastnit aj elektrikar na celofiremnom vikendovom pobyte v Tatrach 🤷‍♀️ jasne niekde maju viac prilezitosti a prilezitost robi zlodeja ale ak partnerovi nedoverujes...

adaam
24. sep 2024

ako to na výcvikoch funguje neviem, ale bratranec - vojak, bol 2x na misii a keď sa vrátil, tak sa rozvádzal - manželky si našli priateľa. teraz už nie je vojak, ale už sa viac neoženil

romi0310
24. sep 2024

@doriiis tieto skatulkovania ;) podvadza sa vsade, ked sa chce a je na to charakter ;) :D kamoska pracuje v realitach a tam je to este horsie. Ja sama mam manzela vojaka a ano, deje sa to aj u nich. Je pravda, ze vojaci maju pracu, kde su vekakrat odluceni, ale v nasom okruhu to boli ZENY, ktore to nedali a roztiahli nohy inemu, ako naopak ;) v armade je vela citovo vyprahnutych muzov, co nemaju zmysel pre rodinu, to je fakt. Ale pokial mas doma milujuceho muza, tak je to uz len o dovere

duunlo
24. sep 2024

Kto “normalny” moze ist za vojaka, kde ta buzeruju, pocuvas ako taky submisivny jedinec, tu podskoc, tam sa vyser, POZOOOOR priamo hlad!!! Niekto tam isiel za vidinou penazi za “nic” nerobenie, len cvicenie, niekto, ze je psychopat a mozno sa dostane do akcie. Ale pocas sluzby sa toho vela zmeni ako aj pocas vojny. Si stale s niekym v sluzbe, kto je nejaky. Cize namyslat si, ze niekto ostane taky aky bol je naivne. To je iny zivot, pre niekoho nepredstavitelne.
Psychotesty sa robia naco pred nastupom? Potrebuju vediet ci budes posluchat tie blbiny co ti prikazu.

tundra
24. sep 2024

@duunlo presne pre tento dôvod, som nezostal v armade, po zvs,ked som videl a zazil jebnutych velitelov,tak som si povedal,ze ziadne prachy za to nestoja😂.Velmi ma lamali,ale nedal som sa.

duunlo
24. sep 2024

@tundra pockaj ako tu ti niektora napise, ktora ma muza vojaka a nosi domov peniaze za zvacsa saskovanie na utvare ako sa hlboko mylis🤣

tundra
24. sep 2024

@duunlo ja som bol psovod,mohol som zostat na utvare.Ked som prisiel na vojensku spravu,zase ma lamal k zenistom.Technika ma bavila,ale po skusenostiach s nekompetentnymi velitelmi,som ho poslal...

melanta
24. sep 2024

Vernosť a nevera sú vedomé rozhodnutia. Bez ohľadu na povolanie a to, kde sa človek nachádza.

romi0310
24. sep 2024

@duunlo a ktory normálny chlap lozi na zenske fora ?:D milujem zozenstelych chlapov, ktorych bavia babske veci a este maju tu drzost, ze idu hejtovat inych muzov. Urcite je ore mna pritazlivejsi chlap v uniforme, ako uplakany muz za pc, ktorý obieha zenske fora 🙂 a nie, kazdy vojak tam nesaskuje. Je tam kopec odhodlanych a sikovnych muzov, ktori tam rozhodne nesaskuju. Tieto trapne kecy idu vačšinou od neuspesnych kandidatov, ktori nepresli ani fyzickymi testami, dalej takymi, co vedia, zeby nezabehli ani 12tku 🙂 prepac, ale urazat akukolvek profesiu moze len zakomplexovanec

h2
24. sep 2024

@romi0310 😁 Čiže tebe vadí škatuľkovanie, že vojaci podvádzajú a hneď potom napíšeš, že realiťáci podvádzajú ešte viac? 🙃

jaass
24. sep 2024

Keď nechceš morálky tak načo pýtaš radu 🤷‍♀️ či čakáš že ti budeme písať len to, co ty chceš? 🤦‍♀️ žena, trochu zapoj rozum

romi0310
24. sep 2024

@h2 preboha, ved to bol len priklad z osobnej skusenosti :D dalsia v rodine pracuje v t-come a na firemnych akciach je to to iste :D vsade, kde sa zgrupuje vela ludi, sa podvadza. Ja len reagujem na to, ze vzdy ked je tu tema vojak, vkuse sa tu vyjadruju tie iste nicky, ktore s armadou nemaju absolutne nic apolocne, ale presne vedia, ako to tam funguje :D

h2
24. sep 2024

@romi0310 Ja len, že to, že realiťáci podvádzajú viac, je tiež škatuľkovanie. 😉

jomarch
24. sep 2024

@petamich ved toto, my sme mali firemnu akciu na chate, bolo tam okolo 50 ludi a tiez som tam videla veci, co som teda skutocne vidiet nechcela 🤣🙈 takze nie je to cisto len o povolani, moze sa to zial stat hocikde :/

karolinakr
24. sep 2024

mi to pride, akoby na tych akciach ludia nemali nikoho za zadkom, tak chudaci nechceli podvadzať, ale čo už mali robit, ked bola priležitosť, tak museli....
ked niekto nechce podvadzat, môže mat aj 100 priležitostí
kto je povoĺný, si sám tie priležitostí vytvára

evka52
24. sep 2024

Chápem tvoje obavy, ale nie je to len o vojakoch.. ja som sa kvôli tomu bála dať dokopy s lekárom, lebo tiež sa hovorí všetko možné o tom, čo sa deje na kongresoch v hoteloch… príbuznú zas podviedol manžel policajt s kolegyňou, s ktorou mal služby.. je viac takýchto povolaní.. musíme veriť a dôverovať, nič iné nezostáva

h2
24. sep 2024

@evka52 To myslíš vážne? Že si sa kvôli tomu nechcela dať dokopy s lekárom? 🤦‍♀️ A že "je viac takých povolaní"? Akých? A ktoré sú tie, kde sa ti to akože za žiadnych okolností nemôžeš stať? Fakt sa mi teraz rozum zastavil. Veď väčšina neverníkov aj tak podvádza mimo svojej profesionálnej oblasti.

michaela567y
24. sep 2024

Ja som mala vojaka, nedopadlo to dobre… z roka bol kazdy druhý mesiac prec na 6-8 tyzdnov, podvádzal ma s kolegynami a ešte predtym si robil srandu že by vojacku za frajerku nechcel lebo robia “matrace”… vtedy ma moc nezaujímalo odkiaľ to vie, ale časom som pochopila. A viem, že to robili aj kolegovia čo mali napríklad doma tehotné zeny. Pretože za nich sa priznal. Ale sam za seba už nedokázal..

miniatura14
24. sep 2024

18 rokov som bola vojačka a v živote sme nespali spolu ženy a muži v jednej miestnosti. Maximálne vonku v lese v jednom prístrešku 🙂. Ale aj keby, čo si myslíš, že by si tam medzi ďalšími 20 ľuďmi s nejakou začal?