Ahojte, zaujíma ma pohľad žien, ktoré majú blízky vzťah s policajtom /vojakom. Ako vnímate to, že o nich veľa ľudí tak nepekne rozpráva? Ja mám doma policajta a neviem si na to zvyknúť. Príde mi to smutné a je mi ľúto, keď o ňom niekto škaredo rozpráva len preto, že niekde pracuje. Príklad :prechádzam si info vo facebookovej skupine dopravný servis a tam je vyfotený spolu s kolegom ako zastavujú niekde autá a popis k tomu "už sa odbavujú žobráci" pod tým 50 komentárov o tom ako chcú len na prémie zarábať a buzerovať slušných ľudí, ako nevedia nič poriadne robiť akopec iného. Priateľ mi hovorí, že si z toho nemám nič robiť ( smeje sa, že mu mám z tých fotiek založiť album), ale mne je z toho smutno keď to čítam alebo niekde počujem. On je to taký dobrý chlap a ľudia len tak bez hanby povedia na neho, že je ko*ot vygumovaný. Keď poviem nejakej kamarátke, známej že kde pracuje tak už len počujem "no zbohom, to si si vybrala" a bla bla. Ako si na toto zvyknúť?
Nekukaj info na fb skupine a nebudes vidiet komentáre, a sčasti problem vyrieseny 😊
Neriešim tieto blbé komentáre ľudí ktorí ho ani nepoznajú. Kamaráti si ho doberaju, na tom sa akurát tak zasmejeme, on im povie naspäť niečo k ich povolaniu. Ja viem čo robí a že to nemá jednoduché a vážim si jeho prácu...
@cocolino234 napísala si ešte dlhšiu básničku kvôli "ničomu". Mňa to trápi, neviem si pomôcť, proste mi to nepadne dobre keď môjho muža niekto označí za kokota.
ja som policajtka, môj muž je policajt. vždy si poviem, že takéto reči majú ľudia čo robia priestupky, človek čo žije slušne, neporušuje zákony tak sa s nami málokedy stretne. vážim si každé jedno povolanie. ľudia by sa hneď zbadali keby polícia prestala fungovať 😉
A hlavne na sociálnych sieťach sú všetci hrdinovia.
Povedal niekto tvojmu manželovi počas výkonu služby, že je k... Vyj....? Pochybujem, tak na to zvysoka kašli.
Je to len virtuálny svet, realita je niekde inde.
Moj chlap je vojak (byvaly št.policajt) a absoluuutne ma tieto reci netankuju a ani jeho, pretoze vieme ako to je...vsade, v kazdej profesii su blbci aj ti spravni chlapi...netýka sa to len vojakov a policajtov. Ja viem, co mam doma a aky je a to je dolezite. To, ze niekto vo vseobecnosti na nich nadava je jedna vec...ak by vsak niekto utocil konkretne na mojho chlapa, vtedy by mi to az tak jedno nebolo...
@cocolino234 to je presne ten typ komentára vďaka, ktorému sa ty "nadnášaš"..
@hope87 mňa najviac vytáčajú tie fotografie s tými popismi. Ja sa cez to neviem prekusnúť. Proste ho niekto odfotí a vyhlási, že je žobrák čo sa odbavuje... Už len to, že si dovolí niekoho len tak z dlhej chvíle odfotiť..
buď sa na to povznesieš alebo nesmieš pozerať také komentáre. anonymita ľuďom berie zábrany, preto netreba sledovať to čo ťa irituje
veď FB je o tom nie? preto mám na ňom už len príspevky o zvieratkách 😉
ľudí v tomto nezmeníš, a sebe škodíš.
nečítaj to.
Je to to isté, ako keď čítam nadávky a urážky na učiteľov, ktorí dva roky nič nerobili, len si doma šunky váľali (pritom ja som bola nonstop v škole s výnimkou minulého januára, kedy boli zatvorené úplne všetky školy), či na lekárov, ktorí neordinujú, ani telefóny nedvíhajú (aj moja taká bola, preto som od nej odišla a teraz mám dr., ktorý keď nemôže dvihnúť, zavolá mi neskôr). Je to od človeka k človeku. Aj mňa to mrzí, no neurobíme s tým nič. Vždy sa nájdu mudrlanti, ktorí vedia všetko lepšie a okrem kritizovania a urážania na FB toho asi veľa v živote nedosiahli. Moja obľúbená veta na koniec - keby sa každý staral sám o seba, bolo by o každého postarané 😉
Ja mam manzela vojaka sluzi vlasti 19rokov ked mal syn karneval v skolke a manzel akurát prišiel z prace tam tak sa ma jeden otecko opýtal ci prisiel na karneval a zabudol sa prezliecť,mna sa to neskutocne dotklo.
Chapem, ze ta to stve ale az tak, ze sa cez to nevies preniest? Tak to ti potom uz neporadim. Ty sa musis od toho odosobniť. Musis si uvedomit, ze nikdy nezabranis tomu, aby sa tieto veci diali. Bud sa zmieris s tym, ze niektori ludia su proste hlupaci a svine a ze aj pre nich slnko svieti, alebo sa tym zozieraj a nechaj to zasahovat do tvojho zivota...
Aj mna to stve, kedze sa hadzu vsetci do jedneho vreca. V kazdom zamestnani su ludia co makaju a co robia velke ho... ale rozoberaju sa len policajti a vojaci. Zavidi sa im to, co uz davno nemaju. Aj ja sa to snazim filtrovat, ale niekedy je to ozaj narocne, kedze viem co moj muz robi a viem ze vacsina by tam nevydrzala ani pol hodinu.
Pracujem v ozbrojenej zlozke a povedala som si,ze na takych ludi a ich komentare nebudem ani reagovat…to vypoveda o ich IQ a neznalosti,lebo keby tusili aspon to,ako to funguje,drzali by usta. Kolkokrat by policajti najradsej pokuty ani nedavali,ale proste maju prikaz nieco “priniest”,tak to robia. Na druhej strane,slovac blba,ako jazdi,kazdy den niekto nadrbany,so zakazom atd. Prejdu hranice a uz cusia,na zahranicnych nenadavaju,ale tu si budu usta otvarat. Proste vsimni si,uz aj podla stylu pisania niektorych komentujucich,ze casto ide ozaj o “slabomyselnych” jedincov,riesia si svoje komplexy a ako sa vravi,”za sklom je kazdy macher”,ale ci by aj osobne takto vyskakovali?! Uplne to vypust,ak ma niekto blbu poznamku,tak im daj blbu odpoved,najblizsie si rozmyslia,ci ta este podpichnu. Bud nad vecou,ludi nezmenis…
Mám brata policajta a tiež má zamrzí keď niekto čosi také povie...a keď vidím že fotky ako zastavujú autá ale vieš čo....toto neuznávam...a dala by som všade kamery ako majú v Nemecku a hneď by si spomenuli na dobre casy keď tam stál ten 'kokot ". Asi tak....
Mna dnes skôr nasral tento pohľad...netuším odkiaľ to majú opäť peniaze pupky vypasene....😠😡
Úprimne? Mam úplne u prdele čo píšu ľudia ktorých nepoznám. A v 99% toto píšu s prepáčením "pokakanci" čo keď vidia policajta tak keby mohli ujdu do kufra. Absolútne to neriešim a nerieš to ani ty.
Treba sa nad to povzniesť. Ty si poznáš svojho muža a názory ostatných nech ťa nezaujímajú. Ani mne to nepadne dobre, keď vidím také komentáre na Facebooku na muža, ale neriešim to už.
Tak vidis. A ked je niekto ucitelom/ucitelkou (je jedno v akom type skoly/skolky), tiez mu hned davaju diagnozu.
Pritom kolko rodicov nezvlada svojich vlastnych par deti doma. Mozu zabudnut, zeby zvladli celu triedu, plus ich aj cosi naucit.
Hlavne by narazili na rozdiel medzi Nieco ovladat a Vediet to aj druhym vysvetlit tak, aby to pochopili (popripade najst aj styri rozne vysvetlenia, ked jedno nefunguje).
Vsade sa najdu blbci. I v radoch toho povolania (ktori nanestastie tomu nerobia dobre meno), i v radoch tych ludi na druhom brehu (kde zvycajne najvulgarnejsie a najhlasnejsie kricia ti, co maju maslo na hlave).
Asi tak.
Je pekne, ze ta to z ucty k partnerovi mrzi, ale ak tvoj partner ma k tomu humorny postoj, osvoj si ho aj ty a kasli na nich.
Aj su to vacsinou internetovi hrdinovia a hrdinovia, co su odvazni, ked sa v skupine maju za koho schovat.
Prirovnala by som ich k malym ustekanym psikom, ale este i ta nasa civava ma viac chochmesu a odvahy, tak ju nebudem urazat.
Nemysli si, ze je to len o policajtoch a vojakoch...ludia nadavaju na vela povolani...ucitelov, lekarov, smetiarov, predavacky, politikov, odhrnacov snehu, autobusarov, casnikov...len ty vidis iba policajtov, lebo sa ta to osobne tyka. Mna irituju reci o vyske mzdy za "nic". Na to reagujem len tym, ze netreba zavidiet, kazdy ma slobodny vyber povolania, treba ist do zboru, ak je im tak dobre. Ostatne reci cudzich ludi zamrzia, ale urcite by som sa s tym takto netrapila, obzvlast ak to netrapi ani tvojho chlapa. Ty ho snad poznas aky je, ostatni ta nemusia zaujimat.
Tupcov neriešiť, ty predsa vieš, že máš dobrého muža
tiež si myslím, že pokiaľ dodržiavaš prepisy, tak nie je dôvod na nich nadávať, nakoľko nemajú dôvod ťa riešiť...no sú policajti a policajti...niekto to berie ako živobytie a niekto si myslí, že keď ma uniformu, tak je Bohom.....
Nechápem. Vieš že ti to vadí, ale čítaš ďalej také komentáre a rozčuľuješ sa. Ľudia budú vždy nadávať a na sociálnych sieťach obzvlášť. Prestaň to čítať a budeš mať pokoj.
Neriesit to, to proste su taky ludia. U nas v rofine mame dvoch policajtov, a vojaka a tiez su od daktorych take reci, a dooonca aj od rodiny. Ale vacsina rodiny je na nich hrda, isli tam z chuti pomahat ludom a chranit ich. Ved ked od nich pocuvam ako idu k zavislakom, k mrtvole a ine, tak to ja by som nedala, proste tam clocek musi z presvedcenia. Bud hrda na muza a na ostatnych sa vykasli pripadne ich uzemni.